Къде в Пловдив??? - 96

• 33 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • под тепетата
Би трябвало.

# 661
Общо взето зависи. От месец до година и... им отнема обработка на информацията. Ако не са те снимали за превишена скорост някъде, вероятността за глоба е малка. На ММ му връчиха фиш за превишена скорост и едновременно с това за липса на ГО, през юни 22, за снимка на Скобелева майка през март 21. Но обжалва и глобата за ГО падна, представи обаче копие на полицата. Никога не е оставял колата без застраховка. Иначе е 300 лв. Плати си за скоростта. Имай предвид, че могат да те глобят за ГО, само и единствено, ако снимката е от стационарна камера или установят при физическа проверка на пътя, че нямаш полица.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 18:26 от 🧡 Clo 🧡

# 662
Чудя се дали има свисъл в понеделник  да ходя в КАТ' дали тяхната информация е различна от тази в системата.
В петък пътуваме за Гърция' на границата вярвам всичко ще ни кажат Grinning

# 663
На твое място бих минала през КАТ. Да няма изненади.

# 664
  • Пловдив
От доста време на границите нищо не казват.

# 665
Здравейте!
Моля за препоръка за инструктор за шофьорски курс, кат. Б.
Лошото при мен е, че работя от 9 до 19 ч. и ще мога да кормувам само в събота и/или неделя. Освен това не съм карала и изобщо не съм уверена, че ще се справя, дори напротив, така че човекът трябва да е спокоен, за да не се откажа бързо-бързо.
Благодаря Ви предварително.

# 666
Може сутрин от 8 например, преди работа. Аз събота и неделя не съм корнувала 🤔

# 667
  • Пловдив
Имате ли идея накъде в Пловдив да продават торбички за моминско парти. С надпис  "Team Bride"     Simple Smile

# 668
Какви точно торбички?

# 669
  • Пловдив
подаръчни торбички с надпис "Теam Bride"

# 670
Здравейте.Може ли препоръка,мнения за Вега тест,биорезонанс,ако някой е  използвал такава услуга?

# 671
  • Майничка
Имате ли идея накъде в Пловдив да продават торбички за моминско парти. С надпис  "Team Bride"     Simple Smile
Май в момента и в онлайн магазините са изчерпани, явно има доста сватби. По принцип, за седмица до десетина дни можеш да поръчаш в печатница или рекламна агенция.
Ако нямаш време обаче, мога да дам идея - миналата седмица с една бъдеща зълва взехме хартиени торбички от магазинчето за опаковки на Четвъртък пазар, направихме си шаблони с надписи, изрязахме ги и с едно валяче ги "щамповахме" на торбичките, само вътре пъхнахме подложка от изрязан кашон, да не попие.

# 672
  • под тепетата
gargamela, като си почнала, давай до края, моля! Много добра е идеята, но сподели как направи шаблона?

# 673
  • Майничка
Харесваш си надпис, избираш си шрифт, разпечатваш отделните букви, залепваш ги на подходящ кадастрон (при нас беше на 3 реда), изрязваш със скалпел или ножичка за нокти отделните букви (там, където има "пълнеж", се оставят 1-2 тънки лентички, които да го държат, те после се запълват с боя с тънка четчица), налагаш парчето кадастрон и минаваш с валячето с боя. Ние ползвахме черен туш, защото това намерих вкъщи, освен водни боички.
Надписът беше по-специален, "Булка или младоженец? На кого му пука. Наздраве!", със силует на лочеща от широка чаша за шампанско котка.
Естествено, после се сетихме, че можеше да си купим фолио за лепене, да принтираме колкото етикети с надписа и картинката ни трябват и да си ги лепнем на торбичките, ама ние сме стари кадри от редколегии на училищни стенвестници и навиците умират последни.😁

# 674
  • под тепетата
Благодаря за подробното разяснение, gargamela! Аз съм минала на етикети, че това без плотер ми се струва много пипкаво.

Общи условия

Активация на акаунт