Промоции на книги - тема 14

• 51 292
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен! От известно време ви чета с най-голям интерес и днес идвам да ви се похваля с моите покупки от панаира на книгата! Исках да си взема още, но за жалост ги нямаше Confused

# 31
Здравейте! Flowers Hibiscus
Какви отстъпки имат на Базара на книгата издателствата Сиела и Софтпрес?
Дано да съм запомнила правилно, но мисля че Сиела са 20, а Софтпрес или 20, или 25%

# 32
  • в сърцето на един мъж...
Ех, оказа се, че от това издателство аз вече имам две книги Simple Smile Те и без това са малко. Но понеже са купени от другаде, няма такива изненади Simple Smile
Поне книгоразделител трябва да имат.

В Изрисувано с къна сега отворих, има книгоразделител с историята на къната. В "Гробът на сестра ми" няма нищо Simple Smile Пак в една от две Simple Smile И това е нещо.
За сиела - питах какво става с профилите, понеже имах проблем, регистрацията ми изчезна и т.н. отговориха ми, че се работи, нямало да си виждаме поръчките, ама поне ще е ок за поръчване. Изчезна ми адреса и не ми дава опция да добавя отново такъв и аз го зарязах.
Днес ми дойдоха книгите от озон - едната е приордър, от на сиела традиционните, ми дадоха ми 20%, доставиха ми я два дни по-рано от предвиденото, сори, ама ще продължа от там да си купувам книги. Сиела само поредици, които съм започнала следя и чакам. В последно време ако не са им на 50% книгите, не могат да ме излъжат. Остана ми един Бакман да събирам от тях, ама озон ми го дава с намаление Simple Smile Първо ме разочароваха с една от книгите, които скриха точно по промоциите, сега с липса на такава, еми здраве да е, да си го държат издателството без клиенти.

# 33
  • Mostly in my mind
Не, 03.03,24.05,01.11. Досега е било така.
Не е вярно. Септември също имало. Не помня кога точно, но имаше или на 6 или на 22. Правили са на -50% и края на август. Wink

# 34
И аз помня, че е имало, но нерегулярно.

# 35
  • София
Добре, последните поне 2 г не е имало, така по-добре ли е? 😀
Септември е Алеята на книгата и наистина не помня кога за последно са пускали намаление тогава, но не е било скоро, дори да е имало.
Според мен една от многото причини сега на 24.05 да няма намаление също е Панаирът. Предполагам на 24.05 хората са купували,купували  и на Панаира е  нямало чак такъв интерес.
Сиела са на -20%
Софтпрес- до 30%, върти се колело.

# 36
" Ozon "  сериозно ги конкурира онлайн. Затова те май и нямат вече реално присъствие на Панаира. Плануваните  книги си ги купих от сайта им. През Панаира минах , изкуших се с три книги само . Минали години ходех по няколко пъти и пазарувах обилно до следващия Панаир.
 Не се сърдете толкова на Сиела . Аз често съм се чудела как им излизат сметките. От години пазарувах техните книги само от намаленията . Вярно, че много от книгите щях да си спестя , ако не бяха промоциите им.  Но криза е и хартията чувам много е поскъпнала, че и станала дефицитна. Това ме кара да се надявам , че ще се издават повече книги електронно, че четецът ми съм го приспала. Малко книги , които ме интересуват ги намирам електронно.

# 37
  • Бургас
Според мен една от многото причини сега на 24.05 да няма намаление също е Панаирът. Предполагам на 24.05 хората са купували,купували  и на Панаира е  нямало чак такъв интерес.

То хубаво, ама намалението на 24.05 е в цялата страна (където има книжарници), а Панаира на книгата е само в София. Ние в прованса пак сме прецакани.

# 38
Ирене, остава ти Алеята на книгата във Варна Simple Smile Поне е малко по-близо от София

# 39
  • Бургас
Ако съм там по друг повод, да, но специално за този повод не си заслужава чисто финансово.

# 40
Да, далече си е Sad

# 41
Ирене, заменям панаир за море Wink
Не се сърдя на Сиела, точно заради сметките...
Лошо е това с кризата, хартията и не само. Но аз съм се презапасила... Гледах в "любими" в озон, реално няма някоя, която много искам, затова за първи път съм пас. И днес май ще ни се размине панаирът, че сме леко болни. Не съжалявам обаче за панаира, нямам вече място и пари...

# 42
  • София

То хубаво, ама намалението на 24.05 е в цялата страна (където има книжарници), а Панаира на книгата е само в София. Ние в прованса пак сме прецакани.
Така е, съгласна съм.

# 43
  • Бургас

Хаха заповядай.
Заменям море за планина. 😁

# 44
  • Mostly in my mind

Хаха заповядай.
Заменям море за планина. 😁
А който си няма нито едното, нито другото, какво да замени? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт