Промоции на книги - тема 14

• 50 935
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Озон вдигат цените на някои книги
Скрит текст:
- с червено кръгче са новите цени, а със синьо - тези, които още не са успели да поправят:

Информацията е абсолютно сигурна - тези книги са ми в любими, откакто ги предлагат на сайта и смяната е скорошна.

Сега видях, че и в Ориндж са вдигнали цените на тези.
Всъщност издателствата си вдигат цените и търговците просто нямат избор. Не съм купувала книга на цена по-висока от коричната. За жалост с поксъпването на горивата и кризата с хартията ........това е неприятно, но очаквано.

# 421
Някой мина ли вече през Алеята да сподели впечатления и придобивки?
Аз ще я пропусна ...

# 422
Странно, че Озон нямат онлайн Алея на книгата. Обикновено се включват.
Може ли някой да сподели какво намаление имат издателство "Лабиринт" на Алеята в София?

# 423
  • София
Аз ще опитам утре да отида, нищо, че ще е лудница. 😀

# 424
От сутринта дебна дали няма Ориндж или Озон да пуснат намаление онлайн заради Алея на книгата, за нас, които не сме в София, но засега няма нищо. Много ми трябват 20% точно на издателство Ориндж.

# 425
И аз ги чакам.

# 426
Май всички ги чакаме... 😁 От сутринта проверявам, но уви.

# 427
  • София
Положението на Алеята е следното: отстъпката е най-често 20%. По-утвърдените и големи издателства са на бул. Витоша, като останалите са от другата страна на Патриарха - към парка. Като че ли няма много кошове с книги по 5 лв. и съдържат в повечето случаи най-нечетимите заглавия. Няма и много хора, като се отчете редовният поток по булеварда. Не се купува особено, доста хора само разглеждат.

За "Лабиринт": всички книги са с етикети с нови цени, напр. 13, 14, 17 лв. и т.н. Няма обявено общо намаление, но като прегледах няколко заглавия, излиза горе-долу 20%.

Между другото, изд. Ориндж (Orange books) са в една от шатрите.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 14:50 от Птичарката

# 428
Положението на Алеята е следното: отстъпката е най-често 20%. По-утвърдените и големи издателства са на бул. Витоша, като останалите са от другата страна на Патриарха - към парка. Като че ли няма много кошове с книги по 5 лв. и съдържат в повечето случаи най-нечетимите заглавия.

Че то не е ли всеки път така? Grin

# 429
И аз "браузнах" днес; без намерение да купувам; само една (!!) детска взех, даже бебешка, от поредицата за "Марти". Синът си хареса една на Кръгозор, много намалена (ок. 40 % - от 25 на 15), автобиография на футболист, но отминахме, ако я има след 1-2 дни, ще я взема може би, но той има много неизчетени, затова пропуснах. Нямам мн. впечатления като човек, решил да не купува, надничах по кошовете с намалени, но не ме грабна нищо. Иначе емоцията си е готина (ходиш, зяпаш и фантазираш/се облизваш;))))

# 430
  • София
Хахаха, горе-долу е така. Но друг път е имало издателства с 30% на всичко, а от общите кошове съм си намирала най-различни находки - напр. албум за импресионистите с твърди корици за 5 лв.
Този път си взех само каквото си бях набелязала предварително - един наръчник от Хермес и една от Бакман.

# 431
  • Варна
Че те озон имат ли намаления за Алеята. Аз знам, че имат за пролетния панаир и за зимния панаир в София.

# 432
От 6 до 22 септември на BULGARIANHISTORY.SHOP ще откриете 50 издания 
с отстъпки до 40%

# 433
  • София
Минахме днес с детето през Алеята, голяма лудница беше, но предвид почивния ден, не бях изненадана.
Първо искам да кажа, че не знам на кого е била идеята да се номерират шатрите по този начин, ама много се е изложил( да не кажа друга дума с О). От паметника на Алеко надолу вървят от 1 до 30 и някоя, после от НДК пак почват от 30 някоя. Аз по принцип търся конкретни шатри, та това ме обърка и трябваше да се връщам. Както и да е, сега малко за издателствата:
1) Миранда имат 50% на разни книжки за рисуване, и другите са намалени, но не знам  с колко, от там взехме една книжка с модели. Подаряват учебна програма.
2) Фют взехме от там 3 книжки, без намаление. Аз лично видях само една енциклопедия намалена, на Панаира имаше малко повечко намалени.
3) Бард имаха 20% на всичко и книги за по 5 лв. Аз нищо не харесах
4) Хермес също имаха 20% на всичко и 3 книги за 10 лв и от там не съм купувала нищо.
5) Сиела също 20% и книги по 5 лв. Аз ще чакам 01.11 и ако пак нямат намаление от Коледния панаир ще си взема, каквото съм набелязала.
6) Лабиринт взех "Симон" от там, на 14 лв беше, не съм изчислявала отстъпката.
7) Златното пате взехме 3 книжки от там, обща цена по корици-9.90 лв, сметката ни беше 8.90 лв
Sunglasses От Кръг взех Хартиеният дворец, от 23 на 19 лв беше намалена.
9) Пурко са без намаление
10) Orange center имат 20%, предлатат книгите на Бениториал.

# 434
Извинявам се за отклонението, но каква е атмосферата при подобни изложения? Може ли малко повече информация и впечатления?
Хората, които продават - склонни ли са да препоръчват хубави заглавия? Коментират ли предстоящите книги? Насоките им приятни ли са… въобще има ли някаква полезна обратна връзка?

Общи условия

Активация на акаунт