Промоции на книги - тема 14

• 50 838
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Харесах някои заглавия от хелоуинските намаления на Озон, от My book бих взела “Аз ли нож в ръка държа”, но… имам непрочетени камари вече, затова засега се въздържам за себе си да купувам.
В Озон направо на смешна цена са книгите от трилогията на Хавиер Мариас “Лицето ти утре”. От сайта обаче получих детски книжки (за подарък взех поредната “Феята от захарницата” ) и мога да ъпдейтна информация, за който го вълнува- няма в момента подаръчета към поръчката.

# 661
  • София

Оказа се, че кодът е 40. Намерих го из ФБ коментарите.

# 662
Което ме подсети- видяли ли сте, че във ФБ Озон имат група, където дават промо кодове- не само за книги, в различни категории? Но техните са 8%, поне тези, които пробвах, а DK19 и Dnevnik10 още работят и дават 10% за книги.

# 663
Благодаря за кода. Поръчах и аз "Загадката на Оливър" и "Малки жестокости". Имам рожден ден скоро, подарък от мен за мен 😁

# 664
  • София
Коя е тази група, че имам да поръчвам играчки? 🤣

# 665
В търсачката на ФБ пишете името и трябва да ви излезе:
Скрит текст:

Понеже преди време май тук стана въпрос покрай промоцията на Бард за “Цивилизацията” и липсата на достатъчно цветни снимки- в старото издание, което имаме е също така, малко са цветните, предполагам само е преиздадена, без редакции вероятно.

# 666
Ще я започна тези дни Цивилизацията. Поне накрая са включили цветни снимки - все е нещо.
Доколкото видях, корицата е променена - пак е Атинската школа на Рафаел, но друга част от картината. Освен това е отпечатана двойно - на обложка и на самата корица (твърда).

# 667
О, вярно, друга е новата корица, не бях обърнала внимание.

# 668
  • София
Получих мейл, че поръчката от Еднорог е изпратена, много са бързи. 😀

# 669
  • Mostly in my mind
Има намалени с 20% интересни книги в озон.
https://www.ozone.bg/cinelibri/

Промоция със същата тематика има и в Колибри, само че там намалението е с 30% Simple Smile

https://www.colibri.bg/promo/

# 670
  • Разпиляна във въображението
Има намалени с 20% интересни книги в озон.
https://www.ozone.bg/cinelibri/

Супер! Направих поръчка Simple Smile

# 671
От Лидл: Холандската къща за 10 лв., Виенският апартамент (отдавна търсена от мен!) за 8 лв... Simple Smile

# 672
  • Sofia
alen mak, от Софийски Лидл ли е "Виенският апартамент"

И от кой, ако е в София? Благодаря!

# 673
alen mak, от Софийски Лидл ли е "Виенският апартамент"

И от кой, ако е в София? Благодаря!
На ъгъла на Графа и Алабин този. Не съм гледала за др.бройки, но и нямам спомен да видях...

# 674
  • София
Понеже знам, че ви е интересно за Озон, днес пристигнаха едни играчки за подарък, и ми бяха сложили този стикер:

Общи условия

Активация на акаунт