Промоции на книги - тема 14

• 50 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Разписах се в Ориндж, нямах проблем със сайта, не е забивал.
Скрит текст:

# 646
  • в сърцето на един мъж...
И аз успях, след няколко опита и смяна на браузъра. Обаче втората 4ка само една от книгите е в промоция и не иска да намали останалите.

# 647
  • София
Беше ми попаднало, че на 14.10 ( дано не бъркам датата) в Стара Загора ще отваря книжарница на Orange и щяло да има подаръци за първите 100 клиента. За съжаление скрийншота ми остана на стария телефон, ако някой има някакво инфо-може да допълни.

# 648
Къде ще я отварят? Аз за много малко ще я изпусна, утре си заминавам.

# 649
  • София
Мисля, че на центъра пишеше, че е ще е.

# 650
Това е от ФБ страницата им, първото което ми излезе... 

# 651
  • Бургас
В Озон са пуснали хелуински намаления до 60% до 04.11. Има и книги - предимно мистерии, фентъзи и криминални.

# 652
# 653
  • София
А отстъпката пре Еднорог с код ли се осъществява? Не мога да се ориентирам. Като ги сложа в кошница не се отразява отстъпка.

# 654
Вероятно от "Еднорог" още не са активирали промоцията.
Аз ѝ се чудя на новата на Лиз Нюджънт ("Загадката Оливър"), но както напоследък не ми върви четенето, просто не знам...

# 655
  • София
Аз не харесах 'Стаенот зло"  на Нюджънт и не съм посягала към друга нейна книга.
Най-накрая излязох от книжната дупка след три греди - със "Смола". Много "моя" книга. Направо съм като хипнотизирана. (Благодаря, Миж) Simple Smile

# 656
На "Стаено зло" съм дала 3*, на "Малки жестокости" - 5* (тя доста ми хареса). Бях я взимала от Столична библиотека Simple Smile

# 657
И аз хвърлих око на "Загадката Оливър" на авторката имам "Малки жестокости " (а може да имам и "Стаено зло" ...ужас вече не помня,  какво имам и какво не от всичко натрупано) на които все не им идва ред та щом я прочета ще преценя дали да взимам Оливър а и за 1 книга не си заслужава да се поръчва от издателството. Ще я чакам от Озон.

# 658
Така е. Доставката на една само книга ще изяде намалението.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт