Промоции на книги - тема 14

• 50 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Хеликон имат ли условия за безплатна доставка?
Порових из сайта им, но не разбрах. Исках да взема няколко намалени книги, спестявам 10 лева, но ако трябва да платя доставката, отстъпката ще отиде за нея.
Нямат безплатна доставка. То даже нямат фиксирана доставка. Плащаш на килограми. Тъпотия пълна.

# 631
За шест книги доставката дори може да се окаже на по-голяма стойност от отстъпката. ☹️

# 632
  • Бургас
Издателство Робертино
25% на всички заглавия🍂
                      Посрещаме есента с нови заглавия и бестселъри.
                                  📚Книги за малки и големи деца📚

­   
Възползвай се от 25% отстъпка на всички книги до края на ноември!
­
 С безплатна доставка при поръчка над 50 лева!

Комплектите са  -30%,  има и секция разпродажба --35%
­   
­
­
­

# 633
# 634
  • Варна
За шест книги доставката дори може да се окаже на по-голяма стойност от отстъпката. ☹️
Е можеше и по зле да бъде.  Например да работят с Еконт Laughing

# 635
  • София

Бард имат 30% намаление на част от луксозните им издания.

# 636
Колко им е доставката на тези 'убавци от My Book, че никъде не намирам информация?

# 637
# 638
  • Варна
Последно като поръчах от My Book ми бяха изпратили два книгоразделителя. Лоялната им програма е интересна.

# 639
В Озон,по случай ежегодния фестивал за филми по книги „Синелибри“  от 8 до 30 октомври , ще има различни  % намаление на някои заглавия, които са екранизирани.

https://www.ozone.bg/cinelibri/

# 640
# 641
  • в сърцето на един мъж...

Някой успя ли вече да пазарува? Аз си нагласих поръчката, но от 5 мин само ми се върти една емблема и не ми дава да завърша самата поръчка. Избрах си 4 книги, оказаха се и 4-те с цена 22 лв. Отстъпката обаче е 21.99 Joy

# 642
Да, защото маркират едната книга на 0.01лв, написано е в условията. Аз се опитвам да поръчам в момента с ваучер от игра на кока кола, обаче нещо не иска да го приеме и ще се боря после.

# 643
  • в сърцето на един мъж...
А, не знаех, пропуснала съм го. Благодаря. Обаче явно със сайта има проблем, защото вече половин час не мога да поръчам.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт