Промоции на книги - тема 14

• 50 866
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А "Изток-запад" участват ли на Панаирите и там имат ли отстъпки?

# 616
Момичета," Изток-Запад" имат постоянна отстъпка от - 20% на техния сайт от много време. Нямаше ги на последната" Алея на книгата", но и да бяха, едва ли щеше да има различно намаление.
Аз съм си харесала няколко техни книги, но предвид дългия списък за купуване в Озон, все не стигам до тях.
Преди безплатната доставка в сайта на "Хермес" беше при минимална сума 30 лв, направили са ги вече 50 лв. Confused

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 13:18 от tarantula87

# 617
Много се надявам на -30% от "Сиела" за Деня на будителите.
Сложила съм 4 техни книги и само се облизвам ... Joy

# 618
  • София
Ех, а миналата година по това време не мечтаехме, директно си чакахме 50%. 🤣

# 619

Видя ли този Коледен календар на Егмонт? Simple Smile
Много му се чудя...

https://egmontbulgaria.com/iljustrovani-knigi-120/koleden-kalendar-p4266

# 620
  • София
Даа, ами сигурно ще го вземем, въпреки че преди 2 г и бях взела подобен от амазон, ама този сега е на български и повече я привлича. 😀

# 621
  • Бургас
Каква е идеята издателства, които имат физически книжарници да си пускат промоциите само онлайн? Аз предпочитам да ида, да видя, да пипна, да разгледам. А и защо да плащам доставка за 1 книга.

Ако става въпрос за Сиела, там причината предполагам е, че книжарниците са отделна фирма от издателството, различно ръководство, различен мениджмънт. Последния път намалението им беше само онлайн. Нещо не можаха да се разберат явно.
За Ориндж пък причината е, че книжарниците им са на принципа на франчайзинга, т.е. самите Ориндж не притежават книжарницата.
За Хермес не зная как стоят нещата.

# 622
  • Mostly in my mind
Каква е идеята издателства, които имат физически книжарници да си пускат промоциите само онлайн? Аз предпочитам да ида, да видя, да пипна, да разгледам. А и защо да плащам доставка за 1 книга.
Точно същото си го мислех за Хермес. Харесах две, три заглавия, но с доставката ще ми дойде същото ако си ги взема на редовна цена от физически магазин. Е, това ме отказа.

Миж, какво си харесала от Сиела? Вчера ги гледах, но на нищо кой знае какво като че ли не се спрях.

# 623
"Малки тайни", "Последното, което ми каза", "Прекършени криле" и "Последното парти" Simple Smile

# 624
  • Beyond the stars

Видя ли този Коледен календар на Егмонт? Simple Smile
Много му се чудя...

https://egmontbulgaria.com/iljustrovani-knigi-120/koleden-kalendar-p4266

И аз много му се чудя ама май това ще ни е календара. Миналата година бяхме с "Коледа в гората" Тони Улф.
Чакам Сиела, че имат няколко ново детски, пък и може и за подаръци нещо да измисля.

# 625
Притеснява ме само, че книжките са 10х10 см и да не са за по-мънички дечица.
Моят ще е на 6г и половина към декември, та да не му дойдат по-бебешки...

# 626
  • София
Притеснява ме само, че книжките са 10х10 см и да не са за по-мънички дечица.
Моят ще е на 6г и половина към декември, та да не му дойдат по-бебешки...
И дъщеря ми този месец става на 6 г и половина. Аз и го показах, уж го хареса, на 24.11 има имен ден, така че може и като подарък за тогава да го получи. Ама аз съм лесна, има и по-малък брат, няма да е зян. 🤣

# 627
Хеликон имат ли условия за безплатна доставка?
Порових из сайта им, но не разбрах. Исках да взема няколко намалени книги, спестявам 10 лева, но ако трябва да платя доставката, отстъпката ще отиде за нея.

# 628
Това пише на сайта им за доставка в страната:
https://m.helikon.bg/page/dostavka-bulgaria.html

# 629
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за информацията за изток-запад. Не знаех. Аз скоро не съм им преглеждала сайта и не знаех, че са пуснали постоянна промоция 20%.

Общи условия

Активация на акаунт