Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 462
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 825
Невинаги слагат -50%...Но пък понякога съм виждала да слагат и още веднъж -30%...
Защото се сещам, че парадираха с това, че предния ден и на същия ден на изтичане на срока слагат -50%, но явно някъде си го спестяват.

# 826
А на каква цена и мл е?

500мл 5.99 лв

# 827
Благодаря, Тара!
Ще го взема ако го открия.
Днес влезнах с идеята да купя ядки, обаче липсата на намалени такива и цената им, ме втрещи, Та реших да го отложа.

# 828
Благодаря, Тара!
Ще го взема ако го открия.
Днес влезнах с идеята да купя ядки, обаче липсата на намалени такива и цената им, ме втрещи, Та реших да го отложа.
Не съм го пробвала. Купих го за морето. Дано е хубав.

# 829
Мисля, че слагат -50% на стоките, които намаляват ден преди срока им на годност. Не знам дали са длъжни за стоките, които са вече с -30%...

# 830
  • София
Днес отскочих да взема лютеница и се увлякох да пазарувам. Имаше доста намалени плодове и зеленчуци. Купих от безалкохолния джин и розовия тоник, който от миналата година се споменава, а още не съм опитала. Джапанки, бански, очила за децата, хляб, сирене с орехи. Имаше доста месо на -30 процента, но не го загледах, че имам в момента и искам да го изядем.
Може ли снимка на безалкохолния джин?

# 831
  • Бургас
2-3 поста поне преди Вашия да прочитате, може ли?

# 832
  • София
Прочела съм. Исках снимка на джина, не на етикета.
Да мислим преди да пишем може ли?

# 833
Искате снимка в цял ръст (ха ха ха) т.е. цялата бутилка. Така им кажете, че някой сутрин преди кафето трудно вдяват Wink

# 834
  • София
Искате снимка в цял ръст (ха ха ха) т.е. цялата бутилка. Така им кажете, че някой сутрин преди кафето трудно вдяват Wink
То това беше снощи, след джина да речем, не преди кафето. Grinning
Ама нали е важно да скочим на бой...Като потребител с толкова мнения се предполага да знам поне да чета във форума, но "важното е да сме живи и здрави"! Simple Smile

# 835
  • София-Младост
Момичета, спешно ми трябва един код от приложението, от раздела партньори. За билет за волейболните мачове. ЩЕ съм много благодарна.

# 836
Момичета, спешно ми трябва един код от приложението, от раздела партньори. За билет за волейболните мачове. ЩЕ съм много благодарна.
14zu5nvfme

# 837
Здравейте! Някой знае ли магазин в София, където още има от силиконовите тарталети за печене? Благодаря!

# 838
  • На края на вселената!
15arqua7gm
За волейболните мачове

# 839
  • София-Младост
14zu5nvfme
Много ти благодаря!

Как се разбира, че лютив, без да се чете съдържанието...много ме е яд, когато трябва да хвърлям храна.

Общи условия

Активация на акаунт