Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 833
  • 1 170
  •   2
Отговори
# 885
Доста им се чудих на пазарната стратегия. Сред най-дълбоко лято потници продават. По потник не ходя нито вкъщи, нито ми трябва за под лятната блузка. А от сега за зимата не мисля да складирам. Иначе са хубав текстил, поне тези, които съм купувала.

# 886
  • Велико Търново
Не стават ли за носене, или са тип бельо?

# 887
Не стават ли за носене, или са тип бельо?

Стават за всичко, горна дреха, под риза, за бельо,за нощница. Кой за какво душа му сака! За пет лева са супер!

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:10 от Tony Maria 22

# 888
  • Велико Търново
Поръчвам на снаха ми веднага Simple Smile ММ го пратих сутринта за водоструйка, а той си купил някаква машина друга... Вика ми "водоструйки има бол в магазина, никой не иска да ги взема"
Ако на някой му се появи купон за нея, отново подканвам да сподели Simple Smile
Сега, ако го пратя за потници ще ме набие по телефона, затова ще задействам снахичката Simple Smile

# 889
  • Sofia
Аз си имам потници от предни пускания, които точно така ползвам - тези с тънките презрамки де - в студено време за бельо, в топло време за дреха,  в по-хладно пак  с нещо отворено отгоре... както и с по-дебелите презрамки, пък по някое време и за пижама отиват и двата вида.. Simple Smile Пълна употреба. Simple Smile

Скрит текст:

Скк, обичайно ме разсмиваш, блгодаря ти! Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:10 от Morena

# 890
Ходих до Лидл. Благодаря на Долче за споделения купон! Леко се минАх. Взех 6 котидж сирена , а само 5 са на намалената цена. И го разбрах сега, като си видях бележката.

# 891
  • Перник
И аз не съм възхитена от цената на кофата извара, а много я обичам. То, не, че от другите цени съм възхитена, де. Докато пазарувах в събота, ранен следобед, магазинът беше полупразен, разместваха, подреждаха, половината продукти бяха без цени, но си беше пълно с хора...лудница...

# 892
  • In transit
Отидох днес на пазар и освен котидж и малини, взех боксерки на мъжете.
Тая моцарела не спряха да я вдигат!!! И млечните изобщо. А най-интересното е, че от склада, от който понякога пазарувам млечни и салами (внос от Италия) цените не са мръднали. Брашната - да, но другите неща, не. Много ме дразнят Лидл и скоро съвсем ще им обявя бойкот. Станаха доста луксозен магазин.

# 893
  • София
Като работещ в Лидл също се възмущавам от вечно липсващите цени на много от артикулите. Буквално поръчваме цени всеки ден - те не идват, с дни не се поставят, а на нас обикновените служители обяснение за това не се дава.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 17:25 от StickieLinez

# 894
А в нашия филиал няма вече май близо седмица каквато и да е моцарела в саламура- само от настърганата има.
На тоалетна хартия Флоралис 4 пл.видях цена вече 9.49 лв 😬

# 895
Скумрията на Славяна фиш от брошурата става ли?

# 896
  • Sofia
А св. врат има ли... аз се чудя дали да взимам, ама и дали ще го има се чудя, с тая цена...
Иначе вчера от бон филето взех (затова се се колебая за още месо) и правих шницели... с краставичките Грени, много вкусно стана. Simple Smile

Скрит текст:

# 897
  • София
Морена, защо да няма свински врат? Нали е на прИмоция цяла седмица, а и какво му е на цената?  Може и след 2 -3 дни да вземеш, да не е все месо.
Преди 2 ч. бях в Лидл Ст. град и инвестирах в 1 парче, около 0.9 кг.

# 898
Много приятно ми стана, когато си взимах виното за рожден ден за 1 ст. Касиерът ми каза "Честито за виното!", накара ме да се усмихна.🙂 А в Лидъл+ още ме посрещат с "ЧРД,......!" и ми напомнят да си използвам купона за рд...😄 Докога ли ще го има това съобщение...😃
Mikkey, каква е цената на моцарелата? Последно я видях на 2,29 лв или нещо такова...🤔

# 899
  • Sofia
Морена, защо да няма свински врат? ...а и какво му е на цената? 
Доста добра ми се струва цената и мисля, че се купува, затова..

Общи условия

Активация на акаунт