Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 809
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 005
Напоследък открих един антицелулитен масажор, който бях купувала миналата година от Лидл. Направо ме размачква яката. Бях забравила. Може би с постоянство, би могло да има ефект. Та, ако някоя има нужда от такъв и пуснат скоро, препоръчвам да се пробва.
Може ли снимка? Не си спомням да съм виждала подобно нещо, може би просто не му обръщах внимание.

# 1 006
Трагедия са им доставките във филиала в който ходя, но не знам дали се дължи на проблемна доставка, кофти планиране или друго.
Бяха ме пратили вчера за това Кордон Бльо дето е в брошурата. Ами не е нормално да е обявено за цялата седмица и на втория ден да нямат. В петък май ще трябва да купувам от лазанята, но не възлагам особени надежди че ще заваря такава.
Щом не е във всички филиали така, значи много им куца организацията като цяло, не знам дали филиалът си заявява количества или на някакъв друг принцип се решава от кое колко да се зареди в него.

# 1 007
Напоследък открих един антицелулитен масажор, който бях купувала миналата година от Лидл. Направо ме размачква яката. Бях забравила. Може би с постоянство, би могло да има ефект. Та, ако някоя има нужда от такъв и пуснат скоро, препоръчвам да се пробва.

Пийк, как го ползваш масажора ( нали е този на ток), мажеш ли се с нещо, за да се плъзга по-добре по кожата. Аз го имам ама все не стигам до него, а сложих късите гащи и не мога да се трая с този целулит.

# 1 008
  • Sofia
Аз се мажа с антицелулитен крем и после масажирам. Много добро попадение се оказа този масажор. И аз го препоръчвам. За седмица имам видим ефект.

# 1 009
Може ли снимка на този масажор 🙂

# 1 010
Новата брошура

Sofi_to Предполагам е този. Другата седмица ще го има
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 00:20 от lenak

# 1 011
Скрит текст:
Горе-долу така изглежда
Ползвам го с антицелулитното масло на Алверде. Ама при мен ще отнеме повечко време видимия ефект Simple Smile
Значи... такова съвпадение... Simple Smile Ма то го има в новата брошура и е 28 лв Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 00:20 от PeacockLove

# 1 012
В нито една витрина нямаше останал и 1 от тези сладоледи, дори и шоколадовият. Напоследък се оглеждам и за сандвича от Желати - и него никъде го няма.
В 3 филиала днес влязох и в 3те имаше по 2ма на фризера със сладоледа. Относно сандвича питах и казаха че вече няма да предлагат единични бройки, а кутия от по 8вътре..има купон -20% и става на по 60ст всеки за 4.80лв,

# 1 013
Препоръчайте някой хубав продукт, подобно на хвалените вафли от Родна стряха, който да взема за подарък на чужденец и да не изисква хладилник.

# 1 014
Този път много неща в брошурата за вкъщи харесах....
Ама цените направо са убийствени. Протеина беше 34.99 в предходна брошура, сега е уж намален на 42.99. Това си е 25% нагоре..
Меласата от нар е уникална ако взимате, ноо цената е брутална (6лв). От Одрин я купуваме за 30 лири(~3.30 лв).

# 1 015
  • Велико Търново
Новата брошура изглежда като последните 5 - нищо интересно за мен, всичко ми се вижда скъпо и не ми казва никой продукт в нея " ела за меееен"

# 1 016
Скрит текст:
Горе-долу така изглежда
Ползвам го с антицелулитното масло на Алверде. Ама при мен ще отнеме повечко време видимия ефект Simple Smile
Значи... такова съвпадение... Simple Smile Ма то го има в новата брошура и е 28 лв Simple Smile
Сега остава да го намерите и в магазина ... щастието ще е пълно Ха Ха Ха.

# 1 017
Аз знам за този, който се получава чрез изваряване на слаб огън на прясно мляко.
https://gotvach.bg/tips/a-1492-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_% … D1%82%D1%8A%D0%BA
Това имам предвид.

Не съм чела какво пише в интернет, но съм виждала на живо как го правят по селата. И то е със сирене в извареното мляко.

# 1 018
Епилаторът дали става?

# 1 019
Tara, приятелката ми взе сладко от рози, агитирам я и за сладкото от люти чушки (пак на Родна стряха).

Общи условия

Активация на акаунт