Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 768
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 080
Плоските праскови хубави ли са?

# 1 081

аз този харесвам

# 1 082
  • Буркина Фасо
Впечатли ме, мебел с по-добър състав
каква е тази мебел ?

# 1 083
  • София
Скрит текст:
аз този харесвам
Mоже ли снимка и на състава?

# 1 084
  • София
Скрит текст:
аз този харесвам
Mоже ли снимка и на състава?

Съставът едва ли е добър, но кремчето е разкошно!

# 1 085
Състава на течния шоколад. От средата на декември е🙂  Състав:захар,24%(или 26) лешници,рапично масло,палмово масло,обезмаслено мляко,4,7 нискомаслено какао на прах,...араматизант

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 11:33 от lenak

# 1 086
Снимката не мога да разчета, но интересно кое му е по-доброто на състава - палмовото масло, рапичното масло или нещо друго.. 😀 Вкусът не го знам какъв е. Който иска, може да си го пробва. Но знам, че на пазара вече наистина има течен шоколад с добър състав.

# 1 087
  • София
Здравейте! много хубава темичка имате. Открих я снощи като търсех един душ, който взехме от Лидл преди около 2 месеца и сега майстора ни казва, че не можел с всеки смесистел да се ползва, а е трябвало да вземе лидълския, който се продавал тогава. Така ли е? Видях, че сте взимали душове преди. Моля споделете опит! Благодаря!

# 1 088
Имам душ слушалка, която се продаваше със стойката за нея и смесител с термостат, и двата са от Лидъл. Купени са по различно време, но бяхме в процеса на ремонт, и само ги складирах на онзи етап, докато дойде моментът за монтаж. Всъщност, не ми минаваше през акъла, че ако и двете не са от Лидъл, могат да не си паснат.

# 1 089
  • София
Така твърди масторът, който трябваше да ги монтира. И на нас не е дошло на ум.

# 1 090
майстора ни казва, че не можел с всеки смесистел да се ползва, а е трябвало да вземе лидълския, който се продавал тогава. Така ли е?
Ми след като в България се продава какво ли не от цял свят по най-различни стандарти има нещо вярно, че пазарът не е стандартизиран и може да попаднеш на несъвместими неща. Но това че като вземеш едното от Л и всичко останало после трябва да е от Л не е вярно. Просто в Л продават неща по един и същи стандарт и ако ги пазаруваш от там би трябвало да си паснат помежду си, пък ако другите магазини продават неща по същия широко -разпространен европейски стандарт също ще паснат на лидълските.

# 1 091
Имаше негодуване относно био маслото в лидл 6.50..
Има решение. Насочете се към К. където има масло от свободни пасищни крави под 5лв беше ирландско. 250гр
‐--------
чета етикети на 3лв италиански супи: ..как  може глюкозен сироп в супа ..уфф

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 12:27 от Didity02

# 1 092
подарявам

# 1 093
И аз подарявам за същия чипс купон. Нещо 2.50 не ми се дават за чипс.
Днес в магазина беше лудница. Ама...народ, народ. Не мога да ви опиша. Поне 4 каси работеха

# 1 094
При нас пък снощи в 21,30 ч народ, народ...обаче работеше само една каса!😬 Аз с малко на брой покупки, но и с 2 кутии сладолед, които ми бяха поръчали да купя...Десет минути минаха, докато успея да се "измъкна" от касата (отвориха още една каса, но по-късно), още сигурно поне 15 мин, докато се прибера...
Каква е цената на изварата РС в кофичка 500 грама? Беше 3,49 лв аналогичната в Кауфланд (ама снощи я видях вече с цена 3,85 лв- производителят е един и същ, та очаквам"актуализация" и в Лидъл)...

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 14:38 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт