Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 783
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 065
re_ge, ако набараш такива удобни маратонки или нещо друго, без сандали, свиркай. Че и аз бера ядове с плантарни фасциити, сводове и тн.
Сандали не нося заради ортопедичните стелки.
никога не съм купувала маратонки от лидл. Макартонки купувам само маркови , специализирани за тичане или тенис . Те са ми най-удобни защото сводовете им винаги са вдиганти и все едно обуваш ръкавица.  Имала съм на  много различни марки ( адиас, риибок, уилсън, пума, найк ) и съм стигнала до извода че не марката а предназначението на маратонката ми е важна - за тенис или тичане.

# 1 066
  • Варна
Страхотен аромат..за мен дори не е на кокос, а на някакъв парфюм. Прави кожата много мека и не лепне. Жалко, че душ гела беше свършил.
Скрит текст:

# 1 067
И аз се възмутих от цените на протеина на прах и пудинга в новата брошура. Но аз обикновено си купувам от единичните бройки протеин като се появят със солен карамел или ванилов сладолед. А тях май няма да ги има този път, съдейки по брошурата.
А как може "протеиновият" пудинг вече да е 2,99 лв., 2,39 лв. с намалението. Съвсем изнагляха вече. Та това си е нишесте с най-вредните подсладители. Купувах го когато беше 1,49 - 1,99 лв. 100% поскъпване.
Надявам се да има наличен сладолед криспи с ягодa.
Лешниковият крем е страхотен. Като Нутела, но много по-качествен и не така тежък. С малки парченца лешници е. Бях изяла половината буркан на бърза ръка без да се усетя. Ще взема ако има.
Имам купон за тиквени семки 1,39 лв. ако някой иска. Simple Smile

# 1 068
  • Пловдив
Тиквените семки белени и сурови ли са? Ако да, аз го искам.

# 1 069

Белено, печено, солено. Това пише. Не са сурови.

# 1 070
  • In transit
сурови има в Била на много добра цена в момента.

# 1 071
Вчера минах през магазина за обичайните неща и видях КМ Пилос 3,6% ХХL като ново. Дали ще е в ПА Thinking
[
Не знам кой ги измислили наложи през демокрацията тези 400г кофички... Добре че се върнаха половинките, малко и боклука намаля.
Те накъдето вървят нещата с много стоки, да не вземат и на по 300 да ги свалят скоро, доста неща дето купувам редовно гледам че са вече в по-малки грамажи. Не говоря само за Лидл а по принцип.

# 1 072
  • Sofia
На мен би ми харесвало да има и 200г кофичка мляко, както заквасената сметана Данон.

# 1 073
  • Бургас
За бикините в големи размери потвърждавам и аз, че имаше. В отделен кош бяха, в същите разцветки като другите. Учудих се защото ги нямаше анонсирани нито в книжната брошура, нито на сайта.

# 1 074
Ама не 200 гр кофичка с цена почти като на 400-500 гр кофичка.😃

# 1 075
Много важно уточнение! 😃

Минах набързо на пазар и аз вчера. Спокойничко вътре, няма народ, с изключение на редовната форма на пазаруващ, говорещ по телефона така, че всички да го чуват. 😂

Взех си от сапуните  XXL, че у дома много се харчат, както и тахановите вафли, които аз доста харесвам. Други неща извън списъка никакви.

# 1 076
Много важно уточнение! 😃

Минах набързо на пазар и аз вчера. Спокойничко вътре, няма народ, с изключение на редовната форма на пазаруващ, говорещ по телефона така, че всички да го чуват. 😂
Що да не говори тъкмо ще научите къде са прИмоциите и какво да не купувате. Може и ... новият премиер. Joy Joy Joy

# 1 077
Момичета, как изглежда течният шоколад, който хвалите. Впечатли ме, мебел с по-добър състав

# 1 078
  • Sofia
Момичета, как изглежда течният шоколад, който хвалите. ...
Така

За 200г кофичка кис. мляко определено нямам предвид цена за 400г, та кой би го искал и от какъв зор...
Например за ежедневната ми закуска би ми била много удобна, ползвам точно половин кофичка, а  отварянето повечето пъти е кофти - къса се фолиото.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 08:13 от Morena

# 1 079
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт