Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 789
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз си взех виното за рд, че в това горещо време с бонбоните, които някой наричаше "течно аки"...не ми се рискуваше да се прибера вкъщи с някакви разтопени неща в кутийка...Преди време дори на стайна температура бяха твърде меки (а не беше топъл сезон).
В Лидъл има ли лимонада от бъз? Като че ли гледах реклама по тв за такава лимонада, но не помня марката...не беше на Лидъл рекламата де...Може и да е било микс за лимонада за разреждане.

# 1 051
От утре, 1 юли, Lidl намалява с -20% цените на 50 продукта – различни видове хляб и брашно. Актуализацията е в резултат на очакваното законодателно изменение с новата ДДС ставка от 0% за тези стоки.
Намалението ще засегне 38 вида хляб и 12 вида брашно. С нови цени ще бъдат не само стандартните и най-разпространени видове хляб, но и продукти като земели, чабата, франзели, багети, пърленки и др. – както опаковани, така и прясно изпечени от „Фурната на Lidl“.

# 1 052
  • София
Втрещи ме новата цена на биомаслото - вече е 6.49 лв 😓.
за 2 месеца два пъти вдигат... Жалко.
Пращат ли ви купони за немските бири (евентуално Крафт кенчета) отдавна не съм получавал.
Пп. Какви са тези хлябове в брошурата по 4-5лв за кг?Close

# 1 053
Geos, според мен има разлика с червената опаковка от ПА. Този в голямата опаковка е по-мазен, "по-мек".

Г-жа Шантал, вие бяхте от Пловдив, нали? В магазина на Пещерско, както и на бул.България стои до шоколадовия кувертюр.

Морена, моля за рецепта.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 18:58 от tara 2

# 1 054
Аз пратих на Лидл имейл да ги питам защо аджеба ми дават стреч купони за неналични продукти като въпросните легендарни вафли с тахан. След обиколка на 4 софийски магазина не ги открих и предпочитам да си имам лентата за похарчени суми, която този месец не се появи при мен.
А най-много предпочитам да не се разкарвам до магазина напразно за конкретна стока, която я нямат.
Аз не, че щях да достигна някоя от сумите за продукти по 1 ст. де, Лидл го посещавам вече максимум 2 пъти на месец за по 10-20 лева изчанчени хранителни, дето другаде ги няма.
Преди 2 дни взех 1 пакет изчистени БГ репички, бяха със свеж вид, но гадни и лютиви на вкус, в тях имаше дупки, гъбести едни такива. 1.60 отиде в кофата. Явно сезонът им минава. Не мога да си кривя душата, изядохме доста от техните репички тази пролет и повечето пъти бяха хубави и големи връзки.

# 1 055
Здравейте, момичета! След една дъъълга пауза се завръщам с предложение за...........едни чехли🤣. Не знам и аз защо ги купих в 37 р-р , като си знам,че съм 38 номер. Нови са,с етикетче. Таа, ако някоя от вас не е успяла да си вземе...

# 1 056
Вафлите с тахан при нас седят на брандирания регал на РС - при боба и лещата.

# 1 057
  • София
За дамското бельо в брошурата има за хх+ и отделно такова от S-L за тази седмица , при нас  бяха в отделни кошове. В понеделник си заредих два комплекта, чаках ги от доста време.
В текущата брошура дамското бельо е само S-L - стр.20
На коя страница са големите размери?

# 1 058
Аз не съм спорила за брошурата, коментирах това, което беше в кошницата (една кошница) в моя филиал.

# 1 059
Вземали ли сте от брускетите от италианската седмица? Кой вкус е хубав? От доста време ги гледам
Скрит текст:

# 1 060
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
При нас специално си имаше отделен регал с по-големите номера бикини. Специално ми направи впечатление, защото бяха до потниците и около този регал имаше две по-едри дами и точно си коментираха, че големите номера бикини ги нямало обявени, а реално има и от тях. Не съм задълбавала повече, защото тези номера не ми вършат работа, но имаше, разцветки не съм гледала, нещо тъмно може би синьо ми се мерна.

# 1 061
  • Пеликания
Вчера минах през магазина за обичайните неща и видях КМ Пилос 3,6% ХХL като ново. Дали ще е в ПА Thinking

# 1 062
Вчера минах през магазина за обичайните неща и видях КМ Пилос 3,6% ХХL като ново. Дали ще е в ПА Thinking

А старото до скоро беше на 0.79 Ст... Има да си спомняме тия цени.

# 1 063
  • София
[
Не знам кой ги измислили наложи през демокрацията тези 400г кофички... Добре че се върнаха половинките, малко и боклука намаля.

# 1 064
  • Sofia
... като ново. Дали ще е в ПА Thinking
Жълтият етикет това значи - влиза в ПА.

Общи условия

Активация на акаунт