Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 795
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Sofia
Аз знам за този, който се получава чрез изваряване на слаб огън на прясно мляко.
https://gotvach.bg/tips/a-1492-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_% … D1%82%D1%8A%D0%BA
Това имам предвид.
Е, това е голям смях...
От там...
Цитат
Издоеното мляко се слага в подходящ съд, добавя се 1 ч.л. сол на литър мляко и се вари 3-4-5 часа на водна баня на много тих огън. Целта е част от водата на млякото да изври и то да придобие консистенцията на рядка майонеза, а вкусът му - на сирене.

То, че ще изври и с консистенцията му на майонеза си е баш кондензирано мляко (неподсладено).  Ама откъде ще дойде вкусът на сирене, от солта?!   Без сирище (или поне киселина) няма как да има вкус на сирене.  
Лъжлива статия...

# 1 021
  • Велико Търново
Доживяхме промо до - 50 цени, като този път, хрупкави италиански вафлички не са намалени! Оле!
Естествено, кренвирши за деца, кърпи за почистване и сок ябълка си ги има в списъка, но италиамо вафли няма! Simple Smile

# 1 022
Аз съм щастлива за протеина. Факт е, че преди беше по-евтин, но и сега цената му е много добра за продукта.

# 1 023
Аз освен снакса друго на -50 не виждам.
подарявам
Скрит текст:

# 1 024
при нас беше пълно вчера с намалените сладоледи. но къси чорапи нямаше, въобще някой видя ли ги?
пъстърва взех - много добра.
сиренето на пилос ХХл добро ли е?

# 1 025
За мен от новата брошура:
 1)сладоледите ягода фунийка 59ст, криспи ягода 79ст
2) Маринованите гърди с кост ако им сложат изненадващо -20%, както направиха наскоро с 600гр. Без кост
3) мин.вода за походи 2х1.5л 2х60ст
4)къпини, малини, боровинки от четв.
5) кис мляко с каймак 1.09лв
6) сок от боровинки и касис струва ли си..
7) лешников крем, ще му проверя състава
И всичко  де го хвана намалено от зеленчуци,плодове, яйца , предишни тематични седмици и т н.
Харесва ми, че лентата със суми за натрупване се завръща от утре... ще взема свински врат 1кг,ако има.. лазаня 50%, може би кекс или бисквити за проба, имам 1лв ваучер за над 15лв суми ще го ползвам...

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 10:33 от Didity02

# 1 026
Нещо много взеха да се повтарят - още имам от тези банички с локум в камерата, купени преди около месец.
Аз така и не си взех бельо, имаше само ХЛ и ХХЛ (имам предвид в цветовете, които предпочитам).
Бих взела от този намален царевичен чипс, но не съм го опитвала. По принцип харесвам такива чипсове, може да ми допадне.

# 1 027
  • Перник
Този път много неща в брошурата за вкъщи харесах....
Ама цените направо са убийствени. Протеина беше 34.99 в предходна брошура, сега е уж намален на 42.99. Това си е 25% нагоре..
...

Аз предпочитам протеина на Декатлон като състав и като вкус. Тези на Фитспо са ми прекалено сладки. И като цена не е по-лош Wink https://www.decathlon.bg/?prod_bg%5Bquery%5D=%D0%BF%D1%80%D0%BE% … D0%B5%D0%B8%D0%BD

Иначе барчета - протеинови/овесени ще взема, че ми привършиха запасите от предната промоция. Евентуално и сьомгова пъстърва.
И аз бих си взела още едно късо долнище пижама. Миналогодишното ми е много удобно Simple Smile

# 1 028
Царевичният чипс е хубав. Ще купувам, синът ми много го харесва.

# 1 029
Втрещи ме новата цена на биомаслото - вече е 6.49 лв 😓.

Взех дезодорант Сиен от лимитираната серия с кокос и без алуминий- твърде сладникав аромат, не ми допада.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 11:59 от fenyx

# 1 030
Svetla, не се отваря линка на протеина.
Сладък си е fit spo, спор няма. Добре, че предния  път заредихме 3 пакета.

# 1 031
Взехме днес от мъжките дълги панталони за тийна. Вземала съм му 52 миналата година. Сега взех 56 и съм наясно че маломерят. Отговарят на 54. Бежовият е с цип и копче и доста по-удобен за обуване, а другите не са, но карай. Както и не знам защо, но производителите на панталони смятат че с размер 56 човек е нисък и дебел. Няма високи мъже  с размер 56. На кантар са му на дължина, а е с ръст 187. Ще ги носи със сандал, долу леко се стесняват и става, ама като за младеж. В 8:00 часа, един час след отварянето на магазина, имаше точно 4 броя 56. Взех всичките.

Спортните сандали (розови и черни дето обсъждахме), нося от седмица. Невероятни удобни. Аз съм с хроничен планетарен фасцит и удобната поднетка ми е от значение. Не са с фуутфлекс подметка, но все пак е супер комфортна. Една пришка не ми хаправиха, даже с това странно закопчаване.

# 1 032
Розови спортни сандали и аз взех - исках подходяща за дълго ходене обувка и наистина е такава, а закопчаването пък за мен е супер удобно.

# 1 033
  • Перник
Svetla, не се отваря линка на протеина.
Сладък си е fit spo, спор няма. Добре, че предния  път заредихме 3 пакета.
Този мисля, че ще се отвори https://www.decathlon.bg/4970-proteini-i-hranitelni-dobavki

# 1 034
  • София
Нещо много взеха да се повтарят - още имам от тези банички с локум в камерата, купени преди около месец.
Аз така и не си взех бельо, имаше само ХЛ и ХХЛ (имам предвид в цветовете, които предпочитам).
Бих взела от този намален царевичен чипс, но не съм го опитвала. По принцип харесвам такива чипсове, може да ми допадне.
Дамското бельо е само S-L тази седмица. Може да сте гледали изостанали бройки бельо от предишно зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт