Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 795
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Протеина вече доста върви, тамън ми привършва.

# 1 036
В един и същи кош бяха. Аз търся в по-тъмни цветове (гащи), за предпочитане черни - всички тъмни бяха ХЛ и ХХЛ. Другите бяха разни розови и на точки или цветчета.

# 1 037
За дамското бельо в брошурата има за хх+ и отделно такова от S-L за тази седмица , при нас  бяха в отделни кошове. В понеделник си заредих два комплекта, чаках ги от доста време.

# 1 038
  • Пловдив
Протеина вече доста върви, тамън ми привършва.
извън темата, ама...кое налага пиене на протеин? Това не е ли химия?

# 1 039
  • София
Скрит текст:

# 1 040
Спортните сандали (розови и черни дето обсъждахме), нося от седмица. Невероятни удобни. Аз съм с хроничен планетарен фасцит и удобната поднетка ми е от значение. Не са с фуутфлекс подметка, но все пак е супер комфортна. Една пришка не ми хаправиха, даже с това странно закопчаване.
Градско ходене + на морето цяла седмица по 12-15 км ходене всеки ден, включително и ходене в много бързо темпо- нито един мазол, изключително удобни! Продължавам да съм супер щастлива, че си взех и един чифт в черно!😃
Розови спортни сандали и аз взех - исках подходяща за дълго ходене обувка и наистина е такава, а закопчаването пък за мен е супер удобно.
На мен също ми е много удобно закопчаването- откопчавам с една ръка. Закопчаването също е лесно, даже няколко пъти ми се наложи да закопчавам с една ръка (при това лявата- държах багаж в другата ръка) и успях!🙂 Единствено трябва малко да се внимава да не е прекалено близо закопчалката до кожата, за да не се защипе (случи ми се 1-2 пъти, не е нещо страшно, но все пак е по-добре да се избягва).

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 00:44 от dolce miele

# 1 041
re_ge, ако набараш такива удобни маратонки или нещо друго, без сандали, свиркай. Че и аз бера ядове с плантарни фасциити, сводове и тн.
Сандали не нося заради ортопедичните стелки.

# 1 042
Благодаря за мненията за чедъра. Разкошен е. По-хубав е от малките опаковки. Доста умувах дали да купя, защото само аз вкъщи го ям, но толкова ми хареса, че със сигурност няма да има време да се развали.
Този месец съм пазарувала 6 пъти в Лидл, нито веднъж не съм спечелила от скреча. По-добре линийка😂. С тези цени бързо ще се достигат суми.
Някой беше коментирал за био морковите. Много са хубави. Италиански са и са прекрасни за 1,50лв/500гр. По принцип в биомагазините са между 5 и 6 лв за кг.
И ако някой го интересува похвалвам биоябълките и биокрушите, които днес също бяха намалени. Купих си и бадемово брашно, също намалено. Като цяло много съм доволна от пазаруването. Във филиала, в който пазарувам рядко има намалени неща.
Новата брошура има някои интересни неща, но се надявах да идва френска седмица. Харесах едно вино и си го търся.

# 1 043
Ще ходите ли рано за лазаня? Дано да е хубава.
Цитат
извън темата, ама...кое налага пиене на протеин? Това не е ли химия?
И аз не я разбирам тази мания... от яйца и месо, мляко,  леща , сирене котидж достатъчно протеин си набавя човек. А тези прахчета част от тях  май стават на глюкоза в организма и не се усвоява като протеин. Идеята е да поемеш веднага след или по време на тренировка в зала или навънка...ама ми идва екстремно това, освен ако не се ходи по съзтезания..

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 15:00 от Didity02

# 1 044
  • София
Благодаря за мненията за чедъра. Разкошен е. По-хубав е от малките опаковки.
За коя малка опаковка става дума?
Ние не намираме разлика между малката опаковка зрял 9 м. чедър(от ПА), червена на цвят- която е в XXL версия от тази седмица.
Имаше чедър в черна опаковка, с по-голям период на зреене, още по-хубав, но и по-скъп.
Чедърът в синята опаковка не е зрял и е оцветен, а в бялата е някакъв традиционен(и тези са в ПА).
Намалена сме купували  само малката червена опаковка, но скоро не са  я намалявали, затова взехме от 1 кг.

# 1 045
От коя седмица са пуснати сандалите за ходене, видях назад в темата снимка на розовите и изглеждат сладички. Иска ми се да ги погледна, но дали ще ги има... 🤔

# 1 046
Моите сандали съм ги купила на 11.06. Като че ли бяха пуснати 3-4 дни преди това, защото имаше отзиви от хора, които са ги купили...Сигурна съм, че в деня на пускане (поне в късния следобед) в нашия филиал нямаше нито 1 бройка от дамските сандали, а само от мъжките имаше 3-4 чифта...После изненадващо ги видях на 11.06. и веднага взех. Доста дни по-късно при нас все още стояха някакви бройки, обаче нямаше особен избор на номера (предимно големите бяха останали).

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 17:43 от dolce miele

# 1 047
Ето малко информация за протеина
https://www.bb-team.org/articles/5370_surovatchen-protein-chast-vtora
Може ли информация за бадемовото брашно-къде стои обикновено, марка, грамаж, CENA? 😃

# 1 048
  • Sofia
...Може ли информация за бадемовото брашно-къде стои обикновено, марка, грамаж, CENA? 😃
Миналия петък - 3.99лв, 200г. при брашното  е. Взимах (затова помня) за божествена ябълкова торта, която не стигна до кадро. Simple Smile  Но обра овации от родата и съседите, колкото пъти ме срещаха оттогава все за тази торта говорят.

# 1 049
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз минах днес специално заради филето от Минтай.
Взех и от промоционалните банани /много са вкусни/, тиквички,
нектарини. Отново си имаше намалени наденици/меса,
всичко си имаше заредено. Специално минах да видя, понеже някой беше питал
за захарта. Има захар фин кристал Zahira 1.75лв. и само захар Захира на 1.59лв.
Имаше и слънчогледово олио на Vita D'or 2 литра на 9.79лв.
За сандалите и мен ме е яд, че не съм си взела. Като ви чета колко сте доволни
и ви е удобно ходенето явно са си много на сметка.
Да ги похваля Лидл, имам купон от тях по случай предстоящия ми рожден ден.
За 0.01ст. ми дадоха да избирам между вино и белгийските трюфел бонбони.
Взех бонбоните, досега не бяхме взимали от тях и много ни харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт