Търся мнения за д-р Артур Кроян

• 4 506
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, някой посещавал ли е д-р Артур Кроян,ако може да споделите мнение. Във нета имаше само две три положителни мнения. При положение че пише че е световноизвестен и доста трудно се записват часове за него,малко ми е чудно че има толкова малко написано за него.  Мисля да го посетя, затова ще ми е от полза всяко мнение, положително или отрицателно. Благодаря Ви.Не намерих такава тема за това пуснах нова.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 18:35 от Не се сърди, човече

# 1
Самият факт, че е „световноизвестен“, а Гугъл почти не е чувал за него, и че фирмите му са регистрирани с каква ли не дейност, но нищо, свързано с медицина, би трябвало да ти говори нещо.
Комбинацията от специалности ме кара да се съмнявам дали изобщо е лекар. Чудя се дали и кога ще разчистят всички шарлатани, които се подвизават в интернет.

Но ако имаш излишни пари за харчене, коя съм аз да ти казвам на кого да ги даваш?

# 2
Самият факт, че е „световноизвестен“, а Гугъл почти не е чувал за него, и че фирмите му са регистрирани с каква ли не дейност, но нищо, свързано с медицина, би трябвало да ти говори нещо.
Комбинацията от специалности ме кара да се съмнявам дали изобщо е лекар. Чудя се дали и кога ще разчистят всички шарлатани, които се подвизават в интернет.

Но ако имаш излишни пари за харчене, коя съм аз да ти казвам на кого да ги даваш?

Точно за това питам,за да не си хвърлям парите на вятъра.

# 3
Аз съм го посещавала и съм доволна. Човека ми позна абсолютно всичко.  Много близки хора също са го посещавали и са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт