Терапия с Оземпик при д-р Гугутков

• 112 688
  • 550
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Добро утро, аз съм на терапия при Гугутков и Гаров в Доверие от 20 дни, до сега съм минала 4 вливания и съм минус 7 килограма ( вливанията и Оземпика се слагат 1 път в седмицата). Ако имате въпроси пишете тук, ще отговоря! Само положителни ефекти за сега, малко ми съхне устата само, но се наливам с вода.

Здравейте, как мога да се запиша на такава терапия? Писах мейл до Доверие, но нямам отговор.
Благодаря ви предварително!

088 211 2056
Това е телефонът на главната сестра при която можете да се запишете!

# 511
Нестле щели да пуснат шейк, който действал като Оземпик:
https://qz.com/nestle-protein-shot-boost-glp-1-1851724305

Като знам какви боклуци произвеждат, кой знае какво ще е

# 512
Ами ти и пържола да изядеш и тя така ще ти подейства, пак се вдига GLP-1 и си свършва работата... Вместо нещо си в опаковка и то правено от Нестле, че след него сядаш да ядеш. 10 грама протеин малко ми звучат за тая работа, ще си остана на пържоли като по-надеждни и вкусни Grinning

# 513
# 514
Комбиниран препарат, съдържащ семаглутид (уегови) плюс кагрилинтид, но конкретно за лечение на затлъстяване.

# 515
Я дойде в Бългаия, я - не! Вегови май въобще няма да го внасят.

# 516
Момичета имам разчертана от лекар писалка от 1мг , за доза 0,5 ,само че сега като погледнах , кликовете не отговарят на чертичките, действителност кое се брои , ако броя кликовете 0,5 излиза доста по- напред от разчертаната черта, леко се обърках. Може ли малко помощ. Извинявайте ,че така нахлувам в темата, но съм новак.

# 517
  • София
Момичета имам разчертана от лекар писалка от 1мг , за доза 0,5 ,само че сега като погледнах , кликовете не отговарят на чертичките, действителност кое се брои , ако броя кликовете 0,5 излиза доста по- напред от разчертаната черта, леко се обърках. Може ли малко помощ. Извинявайте ,че така нахлувам в темата, но съм новак.

36 клика
Аз ползвам тази табличка

# 518
Според нея излиза че вече два пъти съм сложила по 44 клика … 🥴🙄

# 519
Тези писалки нямат ли си листовки с упътване, че ползвате таблици от нета или каквото е казано от някой? 🙄
Без лоши чувства питам, аз просто не бих дозирала по такива начини..

# 520
Тя писалката си има обозначено докъде да завърти на нея за да стигне 1мг, за такава доза е предвидена. За по-ниските дози има произведени писалки с по 4 такива дози. Просто тук се правят маневри дето не са много ОК за да се спестят пари - писалката с 4 дози от 1мг искат да я използват на по дози от 0.5мг. Понеже писалка с 4 х 0.5 струва почти толкова и тя.

# 521
  • София
Според нея излиза че вече два пъти съм сложила по 44 клика … 🥴🙄

Ами повече странични ефекти в следващите 2 седмици - гадене, главоболие, диария. Пийте много течности, апетит няма да имате!

# 522
Вярно, разгледах сега разфасовките, че ми стана интересно. Ами че то това си е живо кожодерство на по-ниските дози..
Направо си връщам думите назад, и аз бих дозирала по някакъв начин големите..
Тези не подлежат ли на някакъв контрол за цените? 🙄

# 523
  • София
Вярно, разгледах сега разфасовките, че ми стана интересно. Ами че то това си е живо кожодерство на по-ниските дози..

Дааа, не си заслужава! И без това е скъпо!

# 524
Тези не подлежат ли на някакъв контрол за цените? 🙄
Цените със сигурност са регулирани по някакъв начин, не знам точно механизмите... но това лекарство в други държави същото струва в пъти повече. То не е само то де, защо мислиш че са всичките скандали за реекспорт на лекарства?
Лекарствата не са стока която да се търгува изцяло на пазарна икономика, иначе както идва от държава с отвратително висок стандарт, цената ако е една и съща там и тук, у нас просто никой няма да може да се лекува с това. А в Щатите мярках нещо че е над хиляда долара писалката... не знам за каква доза но при всеки случай е неприлична цена просто.

Общи условия

Активация на акаунт