Февруарски мами - 2023!

• 54 061
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Аз бутах Easywalker Harvey 1 с първото дете, страхотна количка, маневрена, лека и здрава. Не ми хареса малкия сенник и проветрение на зимния кош, както и това, че летния не ляга на 180 градуса, а се върти. Зимния в Харви 2 и 3 мисля е оправен. Имаше и едно много шумно ЩРАК на сенника, което будеше бебето. Продадох я. Бих взела Cybex Balios за това дете, или новата им бюджетна Talos. Mutsy-тата също са много хвалени, мен ми изглеждат големи и тежки. Или ако някой ми даде каквато и да е честно казано.

# 391
  • София
Здравейте на всички, включвам се и аз към февруарските 2023 - в момента съм в 5-ти месец. Innocent
Първа бременност ми е, успех на всички! Flowers Hibiscus

# 392
А някоя има ли наблюдения за Cybex Mios 3? Доста по-лек вариант е, но не знам..

# 393
На мен ми харесва Cybex easy s twist, с идеята да не купувам след 5-6 месеца нова лятна. Както и Hauck Eagle 4s. Cybex сигурно е по-добра откъм материали, но този модел на Хаук пък е с 2кг по-лек. Ще помисля коя от двете.

# 394
Аз с първото много исках лека количка и не че съжалявам, но не ми се е налагало почти никога да я нося. Реално само при влизане в автобус, но беше ковид и не съм вкарвала бебето в градския. В подлези 1-2 кг не съм ги усещала, особено предвид че често беше натоварена с покупки. Подцених това колко е важно да е компактна в сгънат вид, нашата заемаше целия багажник и се наложи да сменим колата. Много зависи от това как живеете. Ако сте на висок етаж без асансьор нека е лека, но ако няма да я вдигате не ви е важно.

# 395
В моя блок асансьорът е на всеки половин етаж. При всяко излизане и прибиране ще трябва да я вдигам, за съжаление.

# 396
Ох при едни приятели е така и те държаха количката в гаража и с кошницата нагоре на долу децата...
В моя блок асансьорът е на всеки половин етаж. При всяко излизане и прибиране ще трябва да я вдигам, за съжаление.

# 397
И при нас е така. През повечето време я държим в колата.

# 398
  • Враца
Аз бях разглеждала количките на Cam 3в1 и на Bebetto. Знам и че доста хора са доволни и препоръчват Zippy, но ни е кррайно трудно в избора. Smile

# 399
Здравейте февруарски мами 2023г. Моят термин е за 4.2.23 и нямам търпениее вече да видя бебчето си☺ Бихте ли споделили мамите с задна плацента в коя г.с започнаха да го усещат по-често? Аз го усещам, но някой път се притеснявам!

# 400
Аз съм в 18гс, плацентата е задна, но не го усещам много често. На всички прегледи ми казват, че спи. Предполагам, че през повечето време наистина спят и не се притеснявам, при положение, че ми казват, че всичко е наред.

# 401
Вие имате ли проблем с подуването на корема , и как се справяте. Тази сутрин дори не можах да стана от леглото

# 402
Здравейте бъдещи мами! Моят термин е за 01.02.23г, но съм супер напрегната защото съм само на 20години и се чувствам "в дълбокото". Тъй като нямам хора около себе си преминали през това, а и честно казано просто в момента всичките ми връстници са или заминали да работят или учат(или двете), има ли мами тука, които са преминали през това(т.е. бременността) в толкова ранна възраст?
Просто имам адски много въпроси, искам да чуя други мнения на хора преминали или които преминават в момента през този така хубав период
П.с. - извинявам се за дългия пост😓

# 403
Здравейте момичета. От скоро забелязвам малки разширени венички по краката си. Нещо изпитано да споделите за тях?
Благодаря Hug

# 404
Здравей, Мила, представям си тревогите, през които минаваш. Не съм била в твоята ситуация, но мога да ти разкажа моята история и се надявам да ти донеса поне малко успокоение, че правиш правилното нещо ☺️
На 20г. и аз, като хората около теб, учех, пътувах и децата въобще не бяха на дневен ред. След това гоних кариера, покупка на жилие ... тривиалните неща.
На 30г. най-накрая се почувствах готова да стана майка, но тялото ми не беше на същото мнение... Последваха 4 години опити в препродуктивни клиники "по света и у нас", лекарства, процедури, инжекции, нерви, огромни разходи ...
За щастие, сега съм бременна и безкрайно щастлива от този факт. Но ако знаех на 20 години през какви трудности ще мина, за да забремения, нямаше да се поколебая да стана майка в по-ранна възраст.
За жалост, в ин витро клиниките е пълно с млади жени.

Пожелавам ти лека бременност и много успехи след това! Не казвам, че ще е лесно, но вярвам, че ще си заслужава ☺️ Не се отказвай от целите и мечтите си, заради това, че си млада майка. Напротив, нека това те мотивира още повече - сега всичко, което постигаш ще е не само за теб, а и за бъдещето на твоето дете!

Здравейте бъдещи мами! Моят термин е за 01.02.23г, но съм супер напрегната защото съм само на 20години и се чувствам "в дълбокото". Тъй като нямам хора около себе си преминали през това, а и честно казано просто в момента всичките ми връстници са или заминали да работят или учат(или двете), има ли мами тука, които са преминали през това(т.е. бременността) в толкова ранна възраст?
Просто имам адски много въпроси, искам да чуя други мнения на хора преминали или които преминават в момента през този така хубав период
П.с. - извинявам се за дългия пост😓

Общи условия

Активация на акаунт