В ДОБРИЧ скоро през комина Дядо Коледа пристига(17)

• 13 542
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Здравейте.
Ами защо така моята снимка излиза с някакви очертания на автара newsm78Искам да попитам как да си намаля първо снимката преди да я кача в албума си?Моля,някой да ми каже,че искам ей такава снимка ,като вашите -по-ясни и по-големи.Аз като публикувам снимка,натискам публикация на малко изображение и ми излиза така Thinking
моля,помагайте Heart Eyes

# 106
  • Добрич
Сисолитке, аko искаш прати ми снимката си на anuschka@abv.bg. След това ще я кача в някой мой албум, ще я ресайзна до нужния рамер и ще ти пратя линка да си го пейстнеш в профила. Но да стане скоро, че от утре съм пак работничка, ох.

# 107
  • Добрич
Или пък я пробвай да си сложиш тази снимка на аватара:

http://img.photobucket.com/albums/v394/anuschka/DSC01880.jpg

от срещата ни е.

# 108
здравейте
и аз несъм писала отдавна,ама с малкия е така нямам време да ви чета това коетон сте изписали преди.гледахме се на горчиво ама много смешна съм излязла.голем майтап бяхме.Жу доста често взе да се изправя сам и да се задържа и май скоро време ще проходим.

# 109
  • Добрич
Анушка,стана с тази снимка,благодаря ти..  bouquet
Аз искам обаче да се науча сама да мога да си намалям снимка и за това,ако не те затруднява,обясни ми с няколко изречения,ако иамш време ,разбира се.Може и някой друг:))))))ако има такова.... Hug

# 110
  • Добрич
Сисолитке, знам, че има някакви програми за намаляне на снимките, но нека ги кажат другите. Аз имам доста опростен начин. Така или иначе снимките трябва да се качат някъде в интернет, за да се публикуват. Та затова си имам специално албумче във photobucket, където има опция за намаляване на снимките до определени размери. Върши ми чудесна работа.

ЕМ4О, отдаван не си писала, как сте?

Алекса, съжалявам, че сте болнички. Дано се оправите по- бързо!  Praynig

ani_ji, не успях да те гледам. Нека някой разкаже по- подробно. Peace

Пожелавам на всички приятна седмица!!!  Heart Eyes

# 111
  • Добрич
Защо да е късно за детското парти  newsm78 Имаме толкова време на разположение, само желание да има.

ani_ji и мъжлето й бяха супер герои Hug. Разказаха им играта на другите   hahaha Гледах почти всичко, с малко изключение в началото. С право си спечелиха наградите. Да са ви честити  Hug

# 112
Момичета и аз отдавна не съм писала защото Рая нещо не е добре,според мен са ни напът кучешките зъбчета Mr. Greenи сме с темп.и др. екстри Sickа и е толкова крива -само хленчи и иска да се гушкаме,вечер не спи  #Crazy,а пък и уча правилника че ми наближава датата WinkAmarena ,мисля че няма да мога да доида с вас при дечицата,защото няма да има кои да гледа моето .Кemi ,поеми организацията и ние ще сме на линия Peace newsm18 Tada

# 113
Добро утро, хайде на кафенцето! SPINKI  -честит рожден ден -много здраве и щастие ти желая!  и аз не съм писала отдавна-за паричките се надявам да не е късно утре т.к. нямах възможност до сега. Aleksa-скорошно оздравявне. Какви падаръци купихте или ще купувате на дечицата си  за Коледа?Лек и спорен ден на всички!

# 114
  • Добрич
Честит  рожден  ден на spinki  !!!

Здрава, весела, щастлива и обичана!

# 115
spinki , Честит Рожден Ден! Жива и Здрава!

# 116
  • Толбухин
Честит рожден ден spinki !!!

Аз ходих два дни на Сл.бряг при мъжи,свеки гледа малчо.Снощи като се прибрах надникнах във форума и видях че Красимир е на работа и пратих мъжо да остави парите,те и без това се познават.
Днес ще минава на нотариус мъжит ми с моята кола,харесах ме я в Бургас.Не е нищо особедно но е запазена и година две съм с нея за да се науча да карам като хората.Няма да ви казвам каква е защото ще се смеете,но аз никога не съм искала лъскава кола при условие че къща нямаме.
Това е от нас.

# 117
Честит рожден ден  spinki

# 118
Честита рожденница на спинки!!!
Много здраве, радост и любов!
анушка, снимката от новото работно място лие?

# 119
  • гр.Добрич
Благодаря на всички за пожелнията. То станало обяд и се чудя с какво да почерпя  newsm38 beer
Аз все още се чудя какво да купя на малкия, защото той нищо не разбира все още.
ЕМ40 честита придобивка и безаварийно каране. мАРКАТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е КОЛАТА ДА Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ И ДА СЕ ПОДДЪРЖА РЕДОВНО.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт