Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 724
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Тогава на 7ми ден с пхг 90, прпгестеронът е бил 18.50. Нисък ли е бил?
Днес на 7ми ден е 51.24

# 391
Днес на 7ми ден е 51.24
Днес на 7ми ден е 51.24

Не е толкова нисък. В 7ма седмица от бременността ми прогестерона ми беше 33
И да, това се води точно биохимични бременност, независимо колко високо е било ЧХГ. Щом пада е биохимична

# 392
Има ли някакви препоръки за консумация на кафе преди трансфер?
Пия по 2 на ден и се чудя дали не е много...ако изобщо има някакво влияние де.

# 393

Точно и аз се чудих същото, но прочетах че до 2 малки кафета на ден не са проблем. Ще опитам да ги намаля до 1 на ден. А аз пия и много чай- май трябва да се внимава с билковите, ако някое момиче знае кое да избягваме ще е много полезно

# 394

Точно и аз се чудих същото, но прочетах че до 2 малки кафета на ден не са проблем. Ще опитам да ги намаля до 1 на ден. А аз пия и много чай- май трябва да се внимава с билковите, ако някое момиче знае кое да избягваме ще е много полезно

Май до две кафета е ОК..ако второто не ти причинявало сърцебиене. Нещо такова намерих в нета.
За чайовете и аз съм чувала, че трябва да се избягват преди трансфер...освен ако много добре не познаваш билките.

# 395

Май до две кафета е ОК..ако второто не ти причинявало сърцебиене. Нещо такова намерих в нета.
За чайовете и аз съм чувала, че трябва да се избягват преди трансфер...освен ако много добре не познаваш билките.

Май само лайка ще се пие хахаха, кафето поне едно ми трябва, с ниско кръвно съм и сега се опитвам да го изместя в средата на деня и да е едно

# 396
Здравейте, отдавна не съм следяла темата. Извинете, ако вече е писано. Някоя от вас да е подготвяна за ЗЕТ с фемостон? По принцип следяхме естествен цикъл, но аз съм с късна овулация и постоянно отлагаме трансферите. Сега ми изписаха този препарат. До колкото разбрах, не се изписва, защото не може да се намери естрофем. Какви са ви набюденията от медикамента?

# 397
Аз съм пила фемостон, за да замествам естрофем, когато не го намирах. Пиех само първите 14 таблетки от фемостон, които са си 2 мг естрадиол, точно колкото е и естрофема. Освен, че ми излизаше около 3 пъти по-скъпо от естрофема, друга разлика не съм усетила Simple Smile
Здравейте, отдавна не съм следяла темата. Извинете, ако вече е писано. Някоя от вас да е подготвяна за ЗЕТ с фемостон? По принцип следяхме естествен цикъл, но аз съм с късна овулация и постоянно отлагаме трансферите. Сега ми изписаха този препарат. До колкото разбрах, не се изписва, защото не може да се намери естрофем. Какви са ви набюденията от медикамента?

# 398
Здравейте, знаете ли къде в Бургас мога да намеря Естрофем? Казаха ми, че било направо "невъзможно" намирането му.

# 399
Обадете се в аптека Афия Славейков. Последно там имаха преди две седмици.

# 400
Благодаря, Zuchero, намерих го в тази аптека.
Искам да ви попитам, на кой ден от цикъла започнахте да пиете Естрофем?

# 401
Цопвам се и аз тук. След неуспешна бременност и абразио през месец Октомври най-сетне ни дадоха зелена светлина за нов опит след 20тина дни. Та момичета - успех на всички и на мен си ❤

# 402
Къде мога да намеря инжекция Лукрин Депо 3,75мл??
От Мемориал ми я предписаха току що за поставяне утре, а никъде не я намирам Sad

# 403
Здравейте, днес бях на преглед и лигавицата е само 5,5 мм. Увеличиха ми Естрофема на 2х2, но се очаква, ако всичко е наред, трансферът ми да е на 25ти ден от цикъла. Това не е ли твърде късно?

# 404
Моята лекарка ми е казвала максимум до 21 ден при бластоцисти. Това, естествено зависи от имплантационния ви прозорец. Наблюденията ми са при ЗЕТ на естествен цикъл, а явно вашият не е такъв.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 00:10 от sophiaM

Общи условия

Активация на акаунт