Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета. Днес ми беше трансфера и прогестерона ми беше 10.84ng/mL има ли шанс за успех според вас.

Да , не е лош прогестерона , предполагам , че имате назначена терапия с прогестерон .
За кога Ви е назначен теста ?
Здравейте момичета. Днес ми беше трансфера и прогестерона ми беше 10.84ng/mL има ли шанс за успех според вас.

Да , не е лош прогестерона , предполагам , че имате назначена терапия с прогестерон .

4 Април. Слагам Пролютекс инжекции; Дуфастон; Естрофем пия и вагинални свещички Циклогест.

С толкова прогестеронови препарати със сигурност има време да се покачи още .
Успех

# 556
Дано да е така според Докторката е нисък. Благодаря 🍀🍀🍀

# 557
Колко трябва да е прогестерона в деня на трансфера?

# 558
На мем Докторката ми каза че трябва да 15-20ng/mL  най малко.

# 559
Здравейте,
Идеален е като за начало, но си проследете как го качвате и при нужда включете и  инжекции.

# 560
Дано да е така според Докторката е нисък. Благодаря 🍀🍀🍀

Казала е , че е нисък и въпреки това е направила трансфер 🙄
Не е най-високия , но изобщо не е чак толкова нисък
Колко ембриона върна ?

# 561
Остави решението на мен. А аз от моя страна рискувах за първи път, утре е много хубав празник, Благовец и мисля че господ ще бъде с мен. Нека бъде със всички нас който минаваме по транливия път за толкова съкровено нещо а имено да станем Майки. Извинявам се за дългия отговор. 🙏🙏 Върнахме 2 петневни ембриона. 🍀🍀❤️

# 562
Здравейте,
Идеален е като за начало, но си проследете как го качвате и при нужда включете и  инжекции.
[/quote]

Пия Естрофем и Дуфастон. Слагам вагинални свещички Циклогест. И си бия Пролютекст инжркции. Всичко това по 2 пъти на ден.

# 563
Здравейте,

Пия Естрофем и Дуфастон. Слагам вагинални свещички Циклогест. И си бия Пролютекст инжркции. Всичко това по 2 пъти на ден.
[/quote]
Това е схемата, би трябвало всичко да е наред.
Когато можете отидете до лаборатория и го пуснете за ваше успокоение.
Има таблица в нет-а какви трябва да са нивата по триместри, вижте я и си проследете вашите. 😊

# 564
Момичета, когато сте имали ЗЕТ и назначен Пролутекс,поради нисък прогестерон, от деня на трансфера ли сте го започнали или няколко дни преди това?

# 565
Прогестерон преди зет на изкуствен цикъл се почва 3/5 дни преди трансфера. 

Аз бях само на два вида инжекции - Прогестан и Прогестан Декс (същото като пролутекс). И не са ми променяли нищо след трансфера.

Доколкото разбирам може да се включи още прогестерон под каквато и да е форма по всяко време, ако се установи, че е нисък в момента.

# 566
Благодаря. Hug

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 19:35 от Nare

# 567
Преди трансфера прогестерона е за да се подготви лигавицата за имплантация.
Имам един странен въпрос като изписват лекарства не дават ли разписана схема по дни и часове на хартия? Или само обясняват устно?

# 568
На мен ми дадоха един голям бял лист с химикал и докторът ми диктуваше инструкции с точки и дати.

# 569
Никога не са ми давали схема. Само рецепта с дозировки.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 19:36 от Nare

Общи условия

Активация на акаунт