Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 68 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,при замразен трансфер изискват ли валидна вирусология?

# 691
Здравей, да, изисква се валидна вирусология преди ЗЕТ

# 692
  • София
Здравейте, колко е добре да бъде прогестеронът в деня на трансфера?

ПП. От клиниката предварително звънят ли ви, за да кажат колко са се размразили или в деня на трансфера разбирате? Имам 3 сламки с по 3 във всяка.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:32 от Iv4EnCeTO

# 693
Здравейте, колко е добре да бъде прогестеронът в деня на трансфера?
Над 20 .”

# 694
Много е важна мерната единица, моят беше 15ng/ml и според докторът ми беше супер.

# 695
Много е важна мерната единица, моят беше 15ng/ml и според докторът ми беше супер.

Моя беше 27 ng/ml. Мисля че над 20 ng/ml го искат. От това което са ми казвали и съм чела

# 696
Аз не споря, коментирало се е по темите и назад, че е желателно да е над 20, исках да дам пример със себе си, както и да уточня мерната единица Simple Smile

# 697
  • Пловдив
Здравейте, момичета! За първи път влизам в темата. На мен, живот и здраве, през септември ми предстои трансфер на бластоцит. Ще видим на 1 или на 2 ще е. Тепърва ще започна да се интересувам как да се подготвя. Предния път бях СЕТ и единственото, което правих, е да пия фреш от нар преди трансфера. Ще съм благодарна за всякакви съвети.

# 698
Iv4EnCeTO, колко ембриона ще се трансферират е преценка на лекаря. Емрион/ите се размразяват в деня на трансфера. Моят прогестерон беше 28 ng/mol. Ако не е достатъчно висок се изписват и инжекции. Аз съм само на Циклогест 2 по 1.

me4eto, аз не съм правила никаква подготовка, освен да си пия витамините, хубаво е да са ти на горна граница, като Б12 се цели над 500 дори. Пусни си изследвания, че витамини трудно се наваксват. Също и ТСХ, то трябва да е под 2. Иначе при мен ЗЕТ беше на естествен цикъл. Преди деня на овулация си бих Хориомон, а после се почва с прогестерона. На стимулиран цикъл приемат Естрофем.

# 699
  • София
От днес, отново се записвам в голямото чакане. Надявам се този път, последно. Върнахме 3 ембриона, един от които много добър, останалите два само за да подпомогнат. Успех на всички Simple Smile

# 700
Здравейте момичета,
След неуспешен ЗЕТ съм на 3 дневен ембрион.
За качеството на ембрионите засега нищо повече не можем да направим, но се оказа че едва добутах до 6.5 мм лигавица.
Моля който се е сблъсквал с тънка лигавица, да даде съвет с какво мога да я оправя?🤔
Бях на виагра за пиене уж да подпомогне кръвообращението, лепенки климара по 1 на всеки 3 дни и Естрофем по 4 на ден и това е резултата 😞

# 701
Пийте витамин Е, от българския.
От втори до осми ден на цикъла 2×1 на ден.
От девети до 16 ден на цикъла по едно на ден.
Като се сетя колко месеца отлагах Зет заради тънка лигавица, някои месеци стигаше едва 4 мм. въпреки, че пиех Естрофем. За два месеца я оправих, в подготовката ми за Зет, на 10 ден от цикъла ми беше 9 мм, Чапанова ме проследяваше и каза, че лигавицата е страхотна като мм и структура.
Засега трансфера ми е успешен.

Това  за витамин Е го бях прочела в някаква група във Фейсбук като коментар, и  тогава реших да го пробвам. Момичето беше след хистероскопия и нейния доктор й казал да процедира така за да се възстанови по-бързо лигавицата.

# 702
  • София
Благодаря ви за отговорите. Все пак реших да не отлагам трансфера заради настинка. За съжаление трансфер нямаше. Двете ми замразени ембриончета не оцеляха след размразяването. Това ми е първо инвитро. Имаше свеж трансфер, но с отрицателен резултат. Имах големи надежди, че нещата ще се получат с зет.
съжалявам за случилото се. На какъв статий са били ембрионите ви - замразени на 3-ти или 5-и ден? Не се отчайвайте, ще имате и други шансове.
Благодаря. На 5-ти ден
това фоликули ли са или извънматочна

# 703
Като се сетя колко месеца отлагах Зет заради тънка лигавица, някои месеци стигаше едва 4 мм. въпреки, че пиех Естрофем. За два месеца я оправих, в подготовката ми за Зет, на 10 ден от цикъла ми беше 9 мм, Чапанова ме проследяваше и каза, че лигавицата е страхотна като мм и структура.

Това  за витамин Е го бях прочела в някаква група във Фейсбук като коментар, и  тогава реших да го пробвам. Момичето беше след хистероскопия и нейния доктор й казал да процедира така за да се възстанови по-бързо лигавицата.

Може ли снимка на Витамин Е

# 704

Благодаря за отговора, може ли да ми кажете каква доза приемахте?
Пия го спорадично, но ще започна с вашата схема.
Успешно и леко бременеене на вас 🤗🍀💐

Общи условия

Активация на акаунт