и открито го дразни.

На Мело също ми е прекалено писклив, с останалите почвам да свиквам. Пак си е нашето сериалче и в същото време не е , дублажът наистина променя, но тези първи епизоди са толкова хубави, всичко компенсират. 

Дилеми от 20:00 ли ще стартираме отново? 

А във втория си беше абсолютно отрицателна.
Харесах я тогава, но в този сериал от миналото лято "Baht oyunu" не можах да го гледам. Там показа роля на комедийна актриса и феновете бяха доволни, но аз не си падам по такъв тип комедии, прекалено много физиономии, мимики, Туитър е пълен с нейни мемета.
Когато е в сериозна роля ми харесва, ще погледна каква ще е ролята й сега, но Айше винаги успява да комбинира добре и да влезе в жанра "романтична комедия", а не пародия. И аз чакам бг превод, не бързам, може и да изчакам да излязат няколко серии и тогава да погледна, че още съм във филма със SCK. 

Лек ден ви желая! 

Дилеми от 20:00 ли ще стартираме отново? 
Мисля, че можем да свършим до 21.30 с вашата подкрепа!

Гласувах в анкетата с Да, защото ще следя, когато мога. А епизодите с липсата на памет, така и не съм ги гледала преведени. Има време де, може и да се откажа дотогава. 

Неочаквано и за самата мен сериала прикова вниманието ми по същия начин както и преди две години. Успявам по някакъв начин даже да игнорирам дублажа, интересен ми е и професионалния превод /моля да не се обиждат превеждащите в групата ни момичета/. Като цяло пак съм във филма:joy:

Препоръчани теми