💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Олеле Миси, разсмя ме от сърце. Каква серенада само направи на Бамби, блее като коза... 
 Наистина този човек може и да си пада по Ханде, пък тя все не го отразява. И започва да се озлобява. Няма друга турска актриса, с която той да се занимава непрекъснато. Ей така ще й гледа гърба...

# 676
Бамбини, всички на БТВ-то (Лейди) Wink
Започнахме ...

Gift Heart

# 677
  • София
Гледам епизода, като съм зарибила и моето момче. Той за първи път го гледа, не го е гледал преди. И знаете ли какво ми каза за сцената с лимона? Че изведнъж се е почувствал сякаш наистина е навън, сред природата, като тези птички които пеят  го карат да се чувства щастлив. Попитах го, дали харесва тази двойка и дали според него им се получава. (Умишлено не съм му казала, че те са се влюбили по време на сериала). А той веднага ми изтреля, че тези двамата май имат връзка извън сериала. "Виж ги само какви флуиди хвърчат от тях".   
Очаквам сцената с басейна...

# 678

🙂🙃Едно позакъсняло включване и от мен, за да подаря усмивка и аз на рожденичката ни днес.
Честит рожден ден, Усмивка! Много здраве и щастливи моменти! Tada

# 679
  • София
Мама Чийдем си е лайкнала момчето.  "Скъпи мой, винаги се усмихвай!"

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 10:26 от БлагаВест

# 680
Лека нощ дами!

# 681
  • София
Привет прекрасни, усмихнати и удивителни момичета! Flowers Hibiscus

Този път трудно успях да ви догоня, буквално в последните страници на темата се включвам и то основно, за да ви кажа отново, че сте прекрасни! Благодаря ви за всички чудесни споделени новини за нашите любимци Ханде Eрчел и Керем Бюрсин, за неугасващия ви ентусиазъм, за майсторското поетично творчество, за ведрото настроение, което носите със себе си, за прекрасните моменти, които създавате! За всички вас:

За Usmivka и всички момичета, на които съм пропуснала личен или семеен празник, искрено честитя и пожелавам крепко здраве, усмихнати делници, безкрайни празници и много вълшебни вълнуващи пътешествия!
Честит празник!

Аз все по-трудно успявам да си открадна свободни минути време между някое приключило пътуване до следващото пътуване, за да прочета споделеното от вас! Както за всяка една от вас да отворя лаптопа и да вляза в темата е време за отпускане, успокояване, време за релакс и удовлетворяване на малките "лични лудости" в живота! И накрая, моята искрена благодарност към всяка една от вас, която аз изразявам по единствения начин, по който мога в настоящия момент е като ви оставя няколко снимки от моето пътуване, някъде от сложните, вълнуващи и необятни маршрути на Европа!

Скрит текст:
Когато ви оставих първата порция снимки от моето Пътешествие 2022, едно от момичетата в темата, невероятната Мики/Поли остави в отговор една мисъл на великия Иван Вазов за достатъчността на чудесата на природата в България и аз напълно подкрепям тези негови думи! Нашата родина притежава омайна природна красота, на която Вазов искрено се е възхищавал и това възхищение е намерило място в неговото творчество! Затова аз лично поощрявам и силно адмирирам младите хора, които пътуват из България, които с любов изучават нейното минало, който се интересуват от нейното настояще! Защото културното и природното наследство са това, което имаме за даденост и което сме длъжни да познаваме, уважаваме и ценим! А когато границите на България ви се сторят тесни, когато сте пребродили надлъж и нашир нейните пътища, запознали сте се вие самите и вашите деца с нейните красоти, древна история и богата култура, просто пригответе багажа и поемете на път ..... по света! Защото: "Импулсът за пътуване е един от позитивните симптоми на живот", както е казала видната американска есеистка Агнес Реплиър!

С благодарност от мен:

С пожелание за една чудесна седмица и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

P.S. В последния момент гласувах и в анкетата на темата, като отговорих: "Само отделни епизоди", но искам да внеса едно малко пояснение, че причината не е, че не искам да гледам отново любимия сериал, а че нямам физическата възможност да следя излъчването на сериала по BTV Lady! За сметка на това следя тук в темата до кой епизод сте стигнали и при възможност сядам и гледам записаните от преди година епизоди на сериала! Е, губи се онази незаменима част от емоцията да споделям веднага с вас вълнението от видяното, но в момента такива са обстоятелствата при мен! Heart

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 01:04 от nrgmama

# 682
nrgmama , както винаги е наслада за душата да те чета. Hug Радвам се, че си успя да ни догониш и да се включиш в темата. Hug
Много хубави снимки си ни донесла, може би от Италия ?  Карнавалните маски ги свързвам с Венеция и Италия като цяло.
Да, качих тази мисъл на Иван Вазов (снимана от историческия музей в Кърджали), защото носите разни красоти от чужбина , а аз наистина  предпочитам да пътувам тук. Въпреки, че вече сме били и на доста места в чужбина, но защото сме живяли в Белгия и сме обикаляли. Белгия е малка, но за 1 ден отиваш и се връщаш до Холандия, Германия, Франция...

Минавам в късните часове да направя обзора на епизода тази вечер.
Робот Болат беше зашеметен...

И грижовен 😱

Любимата ми част: "Изпразни басейна, изпразни го!" Joy

Имахме си смях, искри , кавги , всичко Heart Eyes
Тогава си намери друга годеница, която да готви за бившата ти. Joy

Още нищо не си видял Серкан Болат. Stuck Out Tongue Winking Eye Любими , любими са ми тези епизоди , колкото и пъти да ги гледам, няма омръзване.

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 683
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 684
Добро утро момичета!
Един слънчев и усмихнат вторник.

# 685
Добро утро!
Скрит текст:
След като изгледах втори епизод на " По- красива от мен" искам да споделя 2-3  изречения.
   По 6-степенната скала му пиша 3,5.
   Айшето  не може да избяга от рамката на Вратата: 1. Героите се разделят по същия начин, казвайки пълните си имена.2. Героят ня Бурак е наричан робот.3. Наградата/стъкларията/ е същата , която Еда получи, когато Серкан отсъстваше.За сега го гледам, защото няма друго..
   Хубав и успешен ден!
Само асоциации...
Скрит текст:
Може и да няма никой в живота ѝ, но е имало и се е превърнало в бижута, значи е било запомнящо се.

# 686
Погледах малко от епизода тази сутрин и идвам за пореден път да кажа, че докато говори за мъжът, който би я впечатлил, Еда ми звучи сякаш описва самият Керем Бюрсин 🙃😅 Глас, усмивка, ръце....
И страхотна първа сцена на ревност на Робота 😜🔥

Не им завиждам на колежките му, в близост до него просто бих слушала унесено без да схвана и малка част от казаното 🤣

# 687
  • София
"Без значение колко далеч е любимият ви, всички ви познават..."

Ето какво е качила днес Ханде и какво е лайкнал Керем.
Мед за душата ми, когато сутрин видя такъв синхрон.

Нова снимка на Керем...Щастлив, усмихнат. Любовта витае във въздуха...

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 10:25 от БлагаВест

# 688
  • София
Привет! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning
Приятно ми е да чета вълненията и впечатленията ви от сериите по телевизията,
все още сме мноооого във филма. Поне аз, признавам си! Stuck Out Tongue Winking Eye

Подготвям преговорът за утре, 41 епизод, и пак моля за помощ Smiley Не мога да намеря песента, на чийто фон са сцените, когато Еда и Серкан работят. Ще бъда много благодарна, ако някой  даде линк ! Flowers Hibiscus

# 689
Днес настъпва астрономическото лято Party Flowers Sunflower

Дилеми, аз още не съм започнала гифчетата, но надявам се все пак ще се появя с домашно 😅
За песента от сцената, която си посочила не мога да помогна... Но да сложа мелодията, която дълго издирвахме тук. 😜🤣И доколкото си спомням я пуснаха отново в 41еп.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 11:03 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт