💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, аз съм в ступор! 
Един самозванец, пишман журналист и уникално злобен и отмъстителен човек на име АКИФ, си е позволил да публикува един невероятно гнусен текст, върху снимка от реклама на Ханде, с цел да я унижи.
Няма ли кой да озапти този човек. Той безнаказано си позволява да лъже, да обижда, да пуска фалшиви новини за известните турски артисти и определено най-много срещу Ханде. Трябва най-накрая да бъде осъден. Това неговото вече преминава позволените граници. Вижте, какво си е позволил да напише на страницата на списанието, на което е показана Ханде с костенурката.

Цитат
Когато не можах да намеря това, което искам във връзките си, си купих костенурка.

В момента всички фенски профили са настръхнали и го докладват и блокират поголовно. Никой не приема тази грубост. Затова, тази страница от списанието, което е публикувало тази снимка с гнусният текст, се е наложило да я  премахнат. Връзката на това списание с Акиф е известна на всички. Такава обида не си е позволявал никой до сега. Ханде Ерчел е длъжна да подаде наказателна жалба срещу това списание, и конкретно срещу този гнусен човечец, с черна и покварена душица. Някой трябва да го сложи на мястото му. Този човек се изживява, като недосегаем от закона.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 19:15 от БлагаВест

# 661
Привет, момичета!
След обстойно проучване на клипчето с  Мави и Ханде, ФБР /фенско бюро за разследвания/ е открило, че куфарите стигат до покрива на колата. 🤣

В скрит текст слага снимка на колата,  с която пътуват сем. Йълдъръм и Ерчел.
Скрит текст:

# 662
Flowers Hibiscus С усмивка, за Усмивка Flowers Hibiscus
Flowers Four Leaf Clover Днес е специален ден,
Усмивка има ден рожден!
Да е здрава и щастлива
и да сбъдва всичко, що си е наумила!
Годините не казва, била остаряла ...
Ей, момиче, какво от това, че косата е побеляла?!?
Бръчки, та бръчки, хич да не ти пука!
Истината, мила, е в спомени да трупаш!
Изправи главата! Коремът прибери!
Крачоли размятай на Малдивите дори!
      Усмивка,
Остаряването казват е привилегия,
дадена от Бог,
затова - никакво съжаление:
Живей на макс, живей на бърз оборот!:four_leaf_clover:

Скрит текст:
Жената на 60 +
Жената на 60 е бита карта,
обаче е все още Дама-коз.
В кръвта й е страстта й към хазарта
и нищо не поставя под въпрос.
Жената на 60 е стара чанта,
ще каже някой голобрад хлапак.
Но тя пък знае всички тути-кванти -
не може никой да й сложи крак.
Жената на 60 е просто - чудо!
За истинския мъж - жена-мечта.
Тя притежава дяволската лудост
да завърти край себе си света.
Жената на 60 не казва „Стига!“,
към нея се върви по остър ръб.
Тя само с бегъл поглед изпод мигли
да просне може всеки мъж по гръб.
Жената на 60 те предизвиква -
не става да я вържеш със въже.
Дори край печката - си тананика:
„Мъже и вино! Вино и мъже!".
/ Маргарита Петкова /
 Наздраве, за здраве!

Здравейте, прекрасни! Спокойна и споделена да е вечерта ви!

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 07:33 от бабче-mp3

# 663
Усмивка, Честит Рожден Ден и от мен Hug

Желая ти много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover

# 664
Усмивка, наздраве!

С пожелания за много щастие, време и възможност за нови пътешествия и забавления!

Момичета, здравейте!❤
Благодаря, че ви има!☺
Бъдете здрави!🍀

# 665

Flowers Herb ЧРД, усмихнато момиче!
Много, много здраве, романтика и сбъдване в живота ти!
Ще се сбием за приза доайен в темата. Събрали сме се Laughing ценители на романтиката, любовта и всичко значимо през погледа на миналото, живеейки на макс в настоящето и с надежди и мечти за бъдещето. Весел празник!:champagne:CakeWine Glass
Мокрите мечти на Акиф!
Опровержението на костенурките!

# 666
# 667
# 668
# 669
  • София
Привет!
Усмивка, честит рожден ден!
Не брой годините, колкото повече, толкова повече!
Събрала си много хубави спомени, пожелам ти  още по толкова! Grinning

Преди една година 20.06.2021 Тема: Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде, Mask
не вярвам да посъветват Ханде да предприеме нещо по съдебен път срещу този Акиф.
Според мен за такива екземпляри поведението трябва да е пълен, тотален IGNORE! Никакви усмивки при срещи, никакво спиране, разговори, коментари! Да се изолират от хранителната си среда! Пълно игнориране, сваляне от сцената, загасяне на прожекторите, да се третира като празно пространство!  Все едно не съществува! Иначе и най-малкото внимание му дава храна за нови и нови коментари, разсъждения и конспиративни теории. За такива пишман журналисти, пък се отнася и за хора с такова поведение - пълен, тотален IGNORE! Imp И подкрепа, т.е.същото поведение към този Акиф от колеги, познати и приятели на Ханде!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 20:41 от Dilemi

# 670
ах,момичета......
разчувствахте ме,даже си поплаках!
Бях  забравила колко е хубава виртуалната дружба!
Преди 13 години тук,в този форум,но в друга тема намерих най-стойностните хора и приятели в живота ми!
Оттогава до ден днешен приятелството ни е прекрасно,тихо,кротко,от време на време,но винаги!
Щастлива съм с Вас,по-усмихната съм при Вас и се радвам,че Ви намерих!!
Специални благодарности за стиховете за мен!!
midnight__sun,бабче-mp3,:hibiscus:Flowers Hibiscus
Приятна вечер на всички!
Бъдете здрави,обичайте и бъдете обичани!
p.s.Когато гледам сериите по BTV Ladi все си мисля колко ли непознати ,а всъщност много познати заради това,че обичаме този сериал в момента гледат заедно с мен?
Много приятно чувство е да знаеш,че там някъде има хора,с които на другия ден ще се "срещнеш" и ще споделиш впечатленията си от преживяното!!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 21:00 от usmivkata20

# 671
Линде, видях вчера в Туитър сторито за костенурката. Задружно докладваха профила и бързо го изтриха. Акиф няма равен в гнусотиите си. Ханде в последно време по интервюта му се подиграва. Явно най-накрая е загрял.

Актьорът от Халка Ердал Йълдъз е отговорил на стори, че няма да има втори сезон на Халка. Предполагам, че са го заляли днес след новината със съобщения.

Усмивка Flowers Hibiscus

# 672
Линде, достоверна ти е информацията за новата изцепка на Акиф. Става въпрос за стори в инстаграм акаунта gazetemagazin , който се администрира от него, той сам си го е написал  даже в своя профил. Не знам колко време е стояло сторито, но не много, 1-2часа може би и са го изтрили по очевидни причини. Написаното от този "журналист" мога да коментирам като много "професионално" , личи си колко "уважава" професията си. Дебелашки шеги към хора , които буквално ти вадят хляба. Дано е достигнала "новината" до Ханде и да е предприела съответните мерки.

Слънце, бабче , чудесни стихове. Flowers Hibiscus
s..v , Hug

Яси, много хубаво си го написала
ценители на романтиката, любовта и всичко значимо през погледа на миналото, живеейки на макс в настоящето и с надежди и мечти за бъдещето. Heart

# 673
  • София
Освен всичко друго, толкова е долно да постъпваш така с една дама. С едно прекрасно момиче, което само се бори в живота и което лично на Акиф не е сторила нищо лошо. Не е джентълмеско. Това ме навежда на мисълта, че този човек има огромни "мъжки" комплекси.

# 674
Това "журналистче" 100% си пада по Бамби Wink
Тя сигурно е единствената турска актриса, на която Акиф е направил серенада Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1529716042049769472
... не много сполучлива, но от сърце Stuck Out Tongue Winking Eye ... толкова си може човекът Wink Sunglasses

Оригинал :

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт