💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Да сложа и аз след вас Серкан и Кираз Flowers Cherries Heart

# 646
Да се запиша в последните минути и аз по повод деня на бащата!:blush:

# 647
Нови снимки с Ханде

П.с. обувките й са ужасни Animal See No Evil

От профила на единия от "братята" на Керем
Големи неща се случват в Дубай, но още по-големи ще се случат скоро. Единствен по рода си! Olyverse Холивуд 2.0 е тук! Най-добрият екип

Интересно как Дубай е свързан с този проект, ще почакаме и ще разберем. 😏

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 648
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 649
  • София
Привет! Heart Eyes Лек ден и спокойна седмица ви желая! Grinning

Прочетох това съобщение, не зная дали е истина или не Thinking

Журналистът Сина Кологлу:
"Епизодната поредица #Halka във втория си сезон, продължителността на епизода ще бъде един час, а броят на епизодите ще бъде 8 епизода.
Ако всичко върви добре, снимките се очаква да започнат през септември и сериалът може да бъде показан по TRT."

Ако се окаже истина, Ханде дали ще вземе участие! Rolling Eyes За 8 епизода? Mask

# 650

Тази май не сме я виждали, или поне аз не съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Дилеми, идвах с новината. Предполагам, че ще може да участва, щом ще е по телевизията. Ако беше по друга платформа, различна от тази на Disney+, тогава едва ли.

Журналистът Сина Кологлу:
"Епизодната поредица #Halka във втория си сезон, продължителността на епизода ще бъде един час, а броят на епизодите ще бъде 8 епизода.
Ако всичко върви добре, снимките се очаква да започнат през септември и сериалът може да бъде показан по TRT."

Ако се окаже истина, Ханде дали ще вземе участие! Rolling Eyes За 8 епизода? Mask

На мен ми допада този модел на работа с 8 епизода, добре структурирани и с такава продължителност. Мисля, че  трябва да започнат да работят в Турция по този начин, особено с навлизането на платформите. Ханде преди два месеца да е било, имаше среща с учител по актьорско майсторство ли да беше, който е бил част от екипа на сериала. Ще видим какво ще излезе и ако снимат трябва да изгледам първи сезон. Нали съм им голяма фенка на двамата с по един сериал изгледан. Satisfied

Допълвам какво е писал.

"Изглежда, че нови имена ще бъдат добавени към списъка. Ако всичко върви добре, снимките се очаква да започнат през септември. Разбирам обаче, че производственият екип е предпазлив. Лично аз намирам за важно да се направи крачка.
"Халка" беше друга серия и мога да кажа, че вкусът й беше на небцето."

Flowers Hibiscus Много ни е хубава!

И един чаровник за баланс. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 652
Здравейте Animal Bee

За тазседмичната класация на IMDB Ханде отново се класира на 1-во място сред местните знаменитости, а Керем на 7-о място. В световен мащаб те са поставени съответно на 3332 и 6492.

Ханде и Мави, от стори на Гамзе
🥰🥰🥰
https://mobile.twitter.com/handesbestie/status/1538810276035842049

Слънце, и аз не съм гледала Халка , само първи епизод преди години като го даваха в реално време. В онзи момент се бях пренаситила от мафиотски сериали , погледнах само заради Ханде, но в първи епизод тя имаше съвсем малко сцени. Реших, че ще го изгледам , когато свърши, да мога да си превъртам само нейните сцени. Joy Но това така и не се случи, защото го спряха, заради рейтинга и май нямаше финал , с отворен край остана май и това ме спря изобщо да го гледам, такива недовършени неща не обичам. Joy И книги поредици чета много рядко.

# 653
Здравейте хубава седмица ви пожелавам Purple Heart
Ханде е напът
https://twitter.com/allaboutercel/status/1538809065215762432?s=2 … ztCi5xNVYg_eiT0Lg

Керем

Ханде харесала този пост в туитър

Керем снимки от AynenAynen

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 14:26 от sani1212

# 654

]Здравейте,прекрасни!!!

Минавам да почерпя!!!
Да съм жива и здрава!!!

И да се отчета за Истанбул!!
Първо,излязоха ми пришки на краката от обикаляне:ill:
В магазина на Ноктюрно в Нишантъшъ,видях същата рокличка,рекламирана от Ханде!!:smiles:
Много ядох и много пих,возих се на червения трамвай по Истиклял,возих се на ферибот до Принцовите острови!!
С една дума,пожелавам го на всички!
А на себе си пожелавам да се върна пак!!
Магия има в този град,въпреки мръсотията,въпреки миризмата,въпреки лудницата те кара да се връщаш пак и пак и пак!!

Скрит текст:
най-вкусната баклава

Скрит текст:
легендарният червен транвай

Скрит текст:
магазинът на Ноктюрно в Нишантъшъ

Скрит текст:
в много филми има снимани откъси в това заведение,включително и Еда и приятелките и,както Хайят и приятелките и

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 15:32 от usmivkata20

# 655
Усмивка , ако щеш ми вярвай, точно преди малко си мислех за теб! Joy Чудех се дали пътуването ти е приключило. Hug
Днес рожден ден ли имаш? Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, потребителското ти име (усмивката) да не слиза от лицето ти. Stuck Out Tongue Winking Eye  И снимки беше обещала, помним! Чакаме си ги. Stuck Out Tongue Winking Eye

От Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/halka-yeniden-cekilecek-mi/6733/?amp=1
Говорейки за ES Film, твърдението, че продуцентската компания ще преработи сериала Halka, е на дневен ред напоследък...

Назан Кесал, чийто първи епизод беше публикуван на 15 януари 2019 г.; Серкан Кайоглу; Ханде Ерсел; Каан Йълдъръм; Хазал Субаси; Сериалът от 19 епизода, с участието на Ахмет Мюмтаз Тайлан, ще бъде повторно редактиран и старата версия от 8 епизода ще бъде публикувана, но няма ясна информация, че платформата е закупила новите епизоди на сериала.
От друга страна, сред информацията, изречена в задкулисието, продуцентската компания е започнала да отпечатва нови епизоди от сериала и първите 2 епизода са приключили.

# 656
Smirk
Усмивка , ако щеш ми вярвай, точно преди малко си мислех за теб! Joy Чудех се дали пътуването ти е приключило. Hug
Днес рожден ден ли имаш? Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, потребителското ти име (усмивката) да не слиза от лицето ти. Stuck Out Tongue Winking Eye  И снимки беше обещала, помним! Чакаме си ги. Stuck Out Tongue Winking Eye

От Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/halka-yeniden-cekilecek-mi/6733/?amp=1
Говорейки за ES Film, твърдението, че продуцентската компания ще преработи сериала Halka, е на дневен ред напоследък...

Назан Кесал, чийто първи епизод беше публикуван на 15 януари 2019 г.; Серкан Кайоглу; Ханде Ерсел; Каан Йълдъръм; Хазал Субаси; Сериалът от 19 епизода, с участието на Ахмет Мюмтаз Тайлан, ще бъде повторно редактиран и старата версия от 8 епизода ще бъде публикувана, но няма ясна информация, че платформата е закупила новите епизоди на сериала.
От друга страна, сред информацията, изречена в задкулисието, продуцентската компания е започнала да отпечатва нови епизоди от сериала и първите 2 епизода са приключили.

оооо,колко мило!!!
Публикувах вече!!
БлагоДаря,благоДаря ти от сърце!!
Да,имам рожден ден,ама не казвам колко,не защото съм суетна,а защото може да присвоя ника на "бабчето"!Може би на мен ще ми отива повече!!
Обаче,съм "курназ",както викаше моята баба!!
SmileSmirk

# 657
  • София
Усмивката, бъди много здрава и непоправима, каквато искаш да бъдеш.
Никакво предаване пред живота, който искаш да изживееш. Продължавай в същият дух и нека върху теб се изсипе цялото щастие.

Бъдещата Малефиз.

Преди два дни Джанер качи в сторито си един клип с Мави, на който я питаше какво ще яде, а тя отговори, че е на диета. Феновете веднага се пошегуваха със сандвича, който е нагънала на другия ден...

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 17:35 от БлагаВест

# 658
Честита да е рожденичката! Да е здрава и много щастлива. Flowers Hibiscus По повод празника днес и разказа, ти написах стихче. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Усмивка, Истанбул е посетила,
седем дни яла е и е пила. Smile
Разходки километрични е навъртяла,
калориите от изкушенията не ги е тя брояла.

Дойде най-накрая снимков матерел да ни представи,
да ни покаже всичко, до най-малките детайли.
С трамвай набързо града е обиколила,
чудни местенца китни била открила.
С ферибот по Босфора плава до острови красиви,
нека спомени остават за семейните архиви.

# 659
Ханде и Мави, две сладурки

Керем с чаровна усмивка

Общи условия

Активация на акаунт