Дванайсет години - равносметка и избор

• 61 950
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
За кандидатстването, качени дипломи след три месеца нямат смисъл. Но оттам насетне вече си има значение.

# 391
формата на снимките са точни но:освободен от такса за класиране като -съм отбелязала трето квадратче следва бих желал да платя онлайн е действащо няма опция за изключване.Дали това е причината. След като има опция за избор би трябвало да се изключва.

# 392
Ние направихме бързо и лесно всичко необходимо за попълване на документа и прикачване на сканираната диплома. Но тъй като платихме изцяло таксата, не знам какво се прави, за да отчете намаление или освобождаване от такава.
Доволна съм от организацията на СУ.
Докато в ПУ срокът за онлайн подаване на документи беше твърде кратък - до 17.06., явно несъобразен с датите за дипломиране. Или може би нарочно такъв.
Комплектът документи, включващ заявление и плик, струва 10 лв. Отделно, без да те питат дали желаеш, ти таксуват и химикал за 1 лв., за последния дори не ти дават фискален бон. Не съм дребнава, но не се прави така.

# 393
Ние се отказахме от ПУ, поне засега де. С този кратък срок нямаше как да стане онлайн. Аз имах проблем с плащането в ЮЗУ. Само там искат превод през банка и все още детето няма входящ номер. От УНСС също чакаме номер и ако до утре на обяд няма - ще звъня.

# 394
Момичета, кога ще бъде обявен брой места за платен прием Медицина и Фармация? Не намирам инфо за Плевен.

# 395
Момичета, аз малко със закъснение, знам, че баловете вече отдавна преминаха и повечето сте на друга вълна, но нашето семейно тържество по случай завършването на училище тепърва предстои. Наложи се да го отложим за известно време, но вече имаме дата. Може ли да споделите, ако е нужно и на лични, координати на фотографи от които сте доволни като качество на работа и цена. За София става въпрос. Ако някой пък има нужда от DJ за някакво събитие, аз мога да препоръчам. Предварително благодаря на всеки, който може да ми помогне с информация и координати. Иначе набора го чака връчване на диплома, подаване на документи за кандидатстване и редовен изпит.

# 396
  • Русе
Алелуя. Имаме дата за дипломите.
Отвратително даскало. Все едно държавни тайни искам да науча.

# 397
  • София
Момичета, аз малко със закъснение, знам, че баловете вече отдавна преминаха и повечето сте на друга вълна, но нашето семейно тържество по случай завършването на училище тепърва предстои. Наложи се да го отложим за известно време, но вече имаме дата. Може ли да споделите, ако е нужно и на лични, координати на фотографи от които сте доволни като качество на работа и цена. За София става въпрос. Ако някой пък има нужда от DJ за някакво събитие, аз мога да препоръчам. Предварително благодаря на всеки, който може да ми помогне с информация и координати. Иначе набора го чака връчване на диплома, подаване на документи за кандидатстване и редовен изпит.

Мога да ти препоръчам фотографката, която направи нестандартна фотосесия на моя младеж- за София. Снимките се получиха много оригинални и симпатични.

# 398
И днес най-накрая дипломата е в ръцете ми.  Усещането е радост, гордост и пак едно вътрешно притеснение (в мен) Simple Smile
Само след 3-4 месеца, нищо вече няма да е същото.
Късмет и още по-голяма упоритост, воля и разум да имат децата ни!
Дано юли ни е късметлийски и си отдъхнем!

# 399
  • София
При нас диплома няма. Евентуално в петък ще бъде готова. Организацията е под нулата, да не кажа друга, по- обективна квалификация. Искрено се притеснявам какво следва оттук нататък. С основание.

# 400
  • Варненска клюкарка
Нашите най-после имат дата за дипломите, чак не ми се вярваше като ми каза наборът че вчера към обяд, е получил така чаканото съобщение. Но не ми е спокойно и ще съм така докато не взема документа в ръце. Дано всичко да бъде наред!
Дано всички очакващи дипломите си, да ги получат навреме и да продължат нататък в желаната посока!

# 401
Дипломите ще ги връчват тържествено утре. Наборката категорично ми забрани да отида. Дано все пак да видя снимки.

# 402
  • София
Ние няма да имаме тържествено връчване, всеки си взима дипломата от канцеларията и приключва. 🙄

# 403
И при нас ще има тържествено връчване утре.

# 404
  • София
В НГДЕК по традиция връчването на дипломите ще бъде в Аулата на СУ. В четвъртък ще е. Часа го забравих. Младежът ще се върне тази вечер и ще го питам. Смятам един от нас да ходи и да снима.

Общи условия

Активация на акаунт