Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 291
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 460
Не помните, режимът на тока беше по Татово време, преди пускането на 5 блок на Козлодуй, когато почти бяхме построили комунизма и светлото бъдеще.
Голямата дискотека 😄.

# 11 461
По Татово време знам,че имаше,но не си спомням.Явно като по-малка,някак съм го неглижирала.Виж през 90те,много ми тежеше,а и зимата беше адски студена и дълга.

# 11 462
  • София
Добре, фалшива новина било, оптическа измама, те вървели един до друг, а кой като си върви самостоятелно и спокойно си държи дланта обърната и извита навън, както се вижда в едър план в кадъра на БНТ. Няма значение. Истината ще излезе наяве рано или късно.

# 11 463
  • При семейството си
Добре, фалшива новина било, оптическа измама, те вървели един до друг, а кой като си върви самостоятелно и спокойно си държи дланта обърната и извита навън, както се вижда в едър план в кадъра на БНТ. Няма значение. Истината ще излезе наяве рано или късно.

Има ли друго видео, освен това на BgonAir?

# 11 464
  • София
Гледам кадрите от БНТ,, фотографката обясни, че е оптическа измама.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02zeEn12xxZbSK9 … 4939&sfnsn=mo
Те в следващия момент се дистанцират, така че видео от даден момент не е показателно.

# 11 465

Липсва нормална дистанция между КП и неговата подчинена. Това ми стига, за да реша за себе си, че отношенията им не са само колегиални ил само служебни, нито че са просто приятелски.

# 11 466
Не помните, режимът на тока беше по Татово време, преди пускането на 5 блок на Козлодуй, когато почти бяхме построили комунизма и светлото бъдеще.
Голямата дискотека 😄.
Режима на тока беше след падането на соц. режима. Бях студентка в София, когато имаше режим на тока и водата, а това са годините от октомври 1990 до юни 1996. И купоните за храна бяха в този период. Не можехме да пазаруваме с тях в София и нашите пращаха съответните продукти, които ни се полагаха.

# 11 467
9
Цитат
Липсва нормална дистанция между КП и неговата подчинена.
Факт!Отделно не знам в този случай не трябва ли г-на да спазва етикета и да се движи 1-2 стъпала зад дамата?
Видеото,което имат преди ''най-добрата кантора'' според Киро да плаща на Ленче за консултации,си е абсолютно доказателство,че има,или е имало нещо.Лица,ръце-опипващи,всичко си е тяхно.Няма оптически измами,както утре няма да го има и този пост.
Режими на тока имаше и по соц.време,и през 90год.

# 11 468
Рори режим на тока имаше някъде 84-85 и то зимата, а беше студена зима. И след това 90-91

# 11 469
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обсъждахте ли етикета през последните 20+ години или сега е по-интересно? За интригата?

Кой плаща на тези журналисти? Всъщност си знаем много добре..

# 11 470
  • При семейството си
Продължава да ми е интересно, как при 100 журналиста има само едно видео с надписи, които затрудняват добрата картина и една снимка, “хванати за ръце”. Та за всеки истината е…различна.

# 11 471
Аз гледах видео по тв ''Скат'' и там нямаше надписи.Имаше и в едър план.Никакво съмнение.Видеото е факт.Няма нужда да се правим на щрауси.В цял свят в такава ситуация има коментари,оставки и в този дух.Само участниците на кадрите са си виновни,а не широката публика.Няма нужда да се прехвърля от болната глава на здравата.Wink
Големите претенции за промени,морал,почтенност.....Още с гражданството започна почтенността.

# 11 472
  • София
Министърът на образованието е юрист? Какво очакваме от него? Дали е запознат с проблемите в едно средно бг училище...

# 11 473
Софт, не си живяла в София по Янчулево време. Никак не беше добре, дори и през лятото. В центъра не спираха водата, но нямаше изобщо топла.

Всъщност изобщо не ме интересува.
Темата е не просто липсата на вода в София, а за чудовищните кражби от началото на демокрацията. Кражби на всяко възможно ниво. Даже Йордан Соколов /мир на праха му/ в една Панорама се оплака, че му откраднали от мазето бурканите със зимнина. А водата на София си беше далавера отвсякъде. По това време аз пък потънах в земята от срам, внезапно дойдоха чужденци у нас, за няколко часа - оставям всичко на въображението ви. Нечуван срам. Да не говорим, че асансьорът в блока така беше изписан и изрисуван, че... добре че не четат на български, на роден език бяха изписани най-големите шедьоври. За рисунките - още нямам думи. Аз, по това време, с две малки деца, дрехи за пране - до тавана на банята. Хората, като видяха и разбраха, и една вода не посмяха да пият. Мила родна картинка. Епичните кражби от началото на прехода до сега, до ден днешен, могат да слисат с размаха и наглостта си всеки разумен човек. Чудя се кой в това отношение държи палмата на първенството - дали Костов или Борисов! Май и двамата са галактически шампиони в това отношение. Не че останалите им отстъпват по нещо...

# 11 474
  • София
😂 Тя цялата държава цъфнала и вързала, та най-генералните ни проблеми са ленчето и кирката дали се държат за ръчички и ще носиме ли пак маски.. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт