Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 017
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 610
  • Другата България
Последните страници са нагледно показно как потребители като Черния Сапфир и Час, независимо от поредните им реикарнации и никове, са в състояние да превърнат всяка една тема в безполезна за четене с тонове спам и лични обсесии по Путин, Радев и всякакви други "диктатори", по които и във връзка с които имат очеизвадни обсесивни състояния. Има тема за Русия, за Украйна, за САЩ, но не - трябва и тук да се спами и да се пише едно и също 24 чАса в денонощието. Искрено се надявам последните страници да се разчистят въпреки малкото останали хейтъри анти ПП в темата, предпочитам да се смея с постове за парапети и чекмеджета, и фалшиви снимки, както и интерпретациите на това какво е искал да каже автора, отколкото да прескачам тонове офтопик и спам. Все пак темата е за забавление от една страна и мрачни ясновидски състояния от друга, не за Путин и Зеленски.

# 11 611
А защо всички приемат, че ПП и ДБ дават механичен сбор, по-голям от отделните си части? Аз например симпатизирам на ДБ, но ако се обединят с ПП със сигурност няма да гласувам за тях. ПП не ги понасям.

# 11 612
  • Другата България
А защо всички приемат, че ПП и ДБ дават механичен сбор, по-голям от отделните си части? Аз например симпатизирам на ДБ, но ако се обединят с ПП със сигурност няма да гласувам за тях. ПП не ги понасям.
Защото повечето ще го направят, ти си един от малкото.
Така поне мисля аз де, и според мен тази /евентуална/ коалиция ПП/ДБ е именно по инициатива на ХИ и ДБ, защото електората им намалява драстично, намаля драстично. С ПП имат повече шанс не толкова да влязат в бъдещ парламент - те ще влязат така или иначе, но имат по-голям шанс да се доберат до ново /евентуално/ управление.

# 11 613
За мен е политически анализатор, както и всички останали.
Не зная да е от ГЕРБ.
Има един друг, той пък е отявлен Радевист, постоянно и той е по студиата. Слави някой си
Първо възхваляваше ПП, после ги плюеше, защото Радев му е богът, а Радев ги критикуваше. Вече.
И те са хора и си имат или симпатии, или хранилки. Определено им личи.

Но това, което Стойчо е написал, е вярно.
Да се обединяват малки партии, големите ще пострадат, ако се сливат предизборно.

Ще се намърдат МаМан, Хаджигенов и разни други, а ще останат извън парламента по-нормални хора от големите партии.
Както Слави е фен на президента, така и Стойчо е гербав.
Предвид поведението на Стойчо по протестите и други негови изцепки отдавна трябваше да го изгонят от университета, а не да му дават трибуна за изява.

# 11 614
Против обединяването съм. То означава напасване на избираеми места, договорки на зелено. Да спечелят своето пък да се договарят от такаав позиция.  Пробутват разни безобразни така.

# 11 615
Обединяването има смисъл единствено за ДБ, ако се притесняват, че няма да прескочат бариерата. Иначе сборът със сигурност ще  по-малък от двете поотделно. Ако следващото правителство не е с Възраждане+Янев+БСП, то много е вероятно да се повтори настоящата коалиция, само че с още някого вместо ИТН - може би все пак Янев? Така Радев ще има отново своя "златен пръст".

# 11 616
Посещението на Петков в Аец Козлодуй (в последния ден на мандата) и опита му да разпореди договор с Устингхаус  е безпрецедентен акт на управренски нихилизъм -Лъчезар Костов , 15 години председател на Агенцията за ядрено регулиране -
https://glasove.com/novini/lachezar-kostov-opitat-na-petkov-da-n … vlenski-nihilizam
След нас и потоп. Но важното е да се подмажем на Господарите , че да може да управляваме пак.
Е, какво очаквате от Лъчо Костов? За разлика от всички тук много добре знам кой е и лично го познавам - последния комсомолски секретар на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика към БАН, назначен на поста от тройната коалиция. Това достатъчно ли е?
Е, поодъртя и го пенсионираха.
Червеното ядрено лоби у нас е много силно.

# 11 617
  • Другата България
Скрит текст:
Посещението на Петков в Аец Козлодуй (в последния ден на мандата) и опита му да разпореди договор с Устингхаус  е безпрецедентен акт на управренски нихилизъм -Лъчезар Костов , 15 години председател на Агенцията за ядрено регулиране -
https://glasove.com/novini/lachezar-kostov-opitat-na-petkov-da-n … vlenski-nihilizam
След нас и потоп. Но важното е да се подмажем на Господарите , че да може да управляваме пак.
Е, какво очаквате от Лъчо Костов? За разлика от всички тук много добре знам кой е и лично го познавам - последния комсомолски секретар на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика към БАН, назначен на поста от тройната коалиция. Това достатъчно ли е?
И не само ядрено.

# 11 618
Обединяването има смисъл единствено за ДБ, ако се притесняват, че няма да прескочат бариерата. Иначе сборът със сигурност ще  по-малък от двете поотделно. Ако следващото правителство не е с Възраждане+Янев+БСП, то много е вероятно да се повтори настоящата коалиция, само че с още някого вместо ИТН - може би все пак Янев? Така Радев ще има отново своя "златен пръст".
Аз пък виждам друга конфигурация- ИТН, Янев и ВМРО, предизборно. Така Възраждане ще останат по-малко.
Янев е доста вял, не зная къде е тръгнал и как си представя нещата, вчера ми доскуча и го прескочих.

# 11 619
Аз пък виждам друга конфигурация- ИТН, Янев и ВМРО, предизборно. Така Възраждане ще останат по-малко.
Янев е доста вял, не зная къде е тръгнал и как си представя нещата, вчера ми доскуча и го прескочих.

Според мен никой вече няма да рискува с коалиция с ИТН, без значение дали ще е предизборна или след изборите. Перфектни са за опозиция - да вадят постоянно доказателства за задкулисни договорки, корупционни схеми и т.н., но като коалиционен партньор са изключително ненадеждни и не вярвам, че някой ще поеме риска с тях.

# 11 620
Тайс, и на мен Янев винаги ми е скучен и безхарактерен сякаш, а и ме отблъсна още повече с онова изявление, че не е война, а специална операция. Може да е добър в работата си, но за политик не е особено подходящ, не че се сещам в момента за някой, който да е "подходящ" ...

# 11 621
Ами ако Янев и ИТН не влязат, Корнелия с Възраждане ще са номер едно.
А - отличниците на България Joy

Някой някъде по телевизора казА, че Слави щял да прави голямо турне, та може и да подпали страстите.
И аз искам  ИТН в парламента.

# 11 622
Според мен ИТН ще влязат, но Янев -не. Има време, ще видим.
Манолова и Хаджигенов не ги искам.

# 11 623
Скрит текст:
И не само ядрено.
Ядреното е изцяло червено, всички са съветски възпитаници. Което няма нищо общо с Уестингхауз.
Преди доста години имаше идеи да се ползва тяхно гориво в нашите реактори, но имаше проблеми с горивните касети - не покривали нужните параметри и това замря. Не знам дали наистина е имало проблеми или са натиснали нашите от Москва.

# 11 624
Кога и къде е било интервюто на Янев?
На мен миналото му интервю много ми хареса. Смятам, че не само ще влезе, но и ще събере по-голям % от този, който в момента му дават социолозите. Тепърва ще се показва, ще говори и ще обяснява какво предлага тяхната партия.

Общи условия

Активация на акаунт