Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 201
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 655
Радев отстъпва,както и се очакваше. Сега почна да говори за договор с "Газпром" до края на годината. Преди искаше "дългосрочен" договор. Лека-полека ще приложи същата политика като на Кирил Петков...

# 11 656
  • Другата България
Така, Мери. Съгласна. Ама РР не става  най - доброто? Не, не и пак не.
Чакам да видя месията, дето ще докара евтин газ, било и от Газпром. По моя прогноза, дълго ще чакам, но КП ще е виновен 🤐
Предложеното от него.
Да, за момента така смятам аз.
Въпреки, че както виждаш никой не се интересува от предложените хора, от НОВИТЕ хора.
От новите управляващи - временни или постоянно.
Темата продължава да е "Кирчо" Joy, историята се повтаря с "Бойко", участниците в трагикомедията са едни и същи, клакьорите, само главните герои са разменени. Joy
Пълна пародия.
Газ, газ, газ.....нищо друго няма значение, всяко изречение на "експерти" и самозванци - а такива бол, се попива и се вярва на всякакви прогнози, коя от коя по-черни. Тъй че аз предпочитам да дам шанс и да се надявам определени лица от новите да знаят защо са там.

# 11 657
  • София
Още в началото стана ясно, че няма как да се намери по-евтин от руския газ. Затова тихичко се отвориха сметки в рубли и не ритат със сила другаря Путин, за да не им врътне кранчето. Ама наш Киро реши да се прави на по-вярващ от Папата.

# 11 658
  • In the land of Never Never
В Германия и Франция ограничават потреблението с цел разумно ползване. Включително разреждат къпането. Ние бучим и ревем за Газпром и го докарваме на политическа криза. Коя от тези две държави си катурна кабинета баш сега? Като говорим за Бай ми Ганя, да направим и сравнение кой се държи достойно и търси изход и кой се крие до полата на Митрофанова.

Да бе да. Аз го катурнах кабинета. Като нямат коалиционна култура, това се случва. Точно в това е Бай Ганьовщината.
Изборите показваха, че обществото не е единно. И партиите, които бяха в кабинета, трябваше да се съобразяват с това, като вземат решения в съответствие с документа, който съгласуваха в началото. Там са въпросите, по които има съгласие.
Но просто кирето реши да са прави на голям политик, да си решава всичко сам, и да показва, колко е предан на своите началници.
Е, някои партии не бяха съгласни. Нормално е, като има споразумение, трябва да се спазва.
Значи, просто кирето си е е виновно. Да си е спазвал споразумението, което толкова време договаряха. Там бяха договорени и общите интереси на обществото, което не е единно.
Или някой се смятат за по-равни от другите и те решават всичко?

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 20:19 от Glikoza

# 11 659
  • Пловдив
КП и АВ са виновни категорично ,да. Защото се отказаха от договор,който беше само до края на годината, и стана криза и търсене панически на някакви количества , молене на този и онзи ,вместо да има спокойствие и предвидимост 8 месеца, в които да търсят и сключат други дългосрочни договори с друг, демократичен доставчик. Чия е вината ??? На съседа?
Булгаргаз за 4 месеца от 60 млн печалба е отишъл на 500 млн загуба. Това, щото са А отбор .

# 11 660
Скрит текст:
То чудния брифинг. Стана ясно, че министри ще работят в почивните дни. Егати мъката, някои го правим от години. Няма по - вредно човече от РР.

Ти сериозно ли само това разбра от брифинга? А че 7-те танкера всъщност са само 3 и то са още на оферта - това разбра ли го или само работенето през почивните дни разбра.

Имам странното чувство, че тепърва ще лъсва истината за още много други неща, за които Кирил каза, че са свършени, а реално не са.
Разбрахме от брифинга, че няма газ и той поскъпва. Нещо различно ли е обявявано то КП, че нещо да му лъсва? И някаква уникална ситуация ли е в България, за разлика от цяла Европа, че денонощно се нуждае от внимание? Да не би Путя да се събуди в три сутринта и да реши да ни отпусне малко "райски газ". Тая драматургия нещо в повече ми дойде днес.
Ами да, уникална е, Германия и Франция са по-прости от нас, че отвориха тикомълком сметки в рубли и се разплащат редовно с цел да няма драстично поскъпване на цените. Ама бай ти ГанЯ е най-, най- от всички.
В Германия и Франция ограничават потреблението с цел разумно ползване. Включително разреждат къпането. Ние бучим и ревем за Газпром и го докарваме на политическа криза. Коя от тези две държави си катурна кабинета баш сега? Като говорим за Бай ми Ганя, да направим и сравнение кой се държи достойно и търси изход и кой се крие до полата на Митрофанова.
Ти разреди ли къпането щом даваш другите за пример. С този плам надявам се да не се къпеш повече от един път седмично. Думите е добре да се обличат в дела.
Може да метнеш едно око на испанците как реагират на въпроса.

# 11 661
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
То чудния брифинг. Стана ясно, че министри ще работят в почивните дни. Егати мъката, някои го правим от години. Няма по - вредно човече от РР.

Ти сериозно ли само това разбра от брифинга? А че 7-те танкера всъщност са само 3 и то са още на оферта - това разбра ли го или само работенето през почивните дни разбра.

Имам странното чувство, че тепърва ще лъсва истината за още много други неща, за които Кирил каза, че са свършени, а реално не са.
Разбрахме от брифинга, че няма газ и той поскъпва. Нещо различно ли е обявявано то КП, че нещо да му лъсва? И някаква уникална ситуация ли е в България, за разлика от цяла Европа, че денонощно се нуждае от внимание? Да не би Путя да се събуди в три сутринта и да реши да ни отпусне малко "райски газ". Тая драматургия нещо в повече ми дойде днес.
Ами да, уникална е, Германия и Франция са по-прости от нас, че отвориха тикомълком сметки в рубли и се разплащат редовно с цел да няма драстично поскъпване на цените. Ама бай ти ГанЯ е най-, най- от всички.
Ти разреди ли къпането щом даваш другите за пример. С този плам надявам се да не се къпе повече от един път седмично. Думите е добре да се обличат в дела.
Може да метнеш едно око на испанците как реагират на въпроса.
Ние ще разредим на 1 път на сезон, 'щото сме Харвардски тикви. Satisfied Все на тикви ни върви.

# 11 662
  • София
Ако искате, може въобще и да не се къпете. По-дебилен и отчаян призив не можаха да измислят. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Иначе съм съгласна с Мери–Ан , поне 1-2 седмици да му дадем на Гълъба, преди да го отпочнем. Въпреки че умните и красивите вече го задъвкаха.

# 11 663
На мен ми е ясно, че Радев ще се погрижи служебното правителство да изкара всички възможни кирливи ризи на Кирил и Асен през следващите два месеца. Както се видя, започна от ден 1-ви. Не сме чак толкова глупави, за да не схванем каква му е целта, а именно да нанесе възможно най-много щети на ПП и БСП. Но пък и те доста го улесниха. Ще съм му много благодарна, ако успее да им стопи поне едни 3 - 4 % на ПП-то. БСП-то са ми все тая - те ще си се самозатрият и без това.

# 11 664
  • Пловдив
Съда отменил заповедта за спиране на ТЕЦ Брикел , което направиха няколко дни преди да дадат властта 😀https://darik.bg/tec-brikel-ste-prodalzi-da-raboti
На всичкото отгоре АПи обжалва и спирането на АМ Струма.
Ако и това падне, ще има голям шлем. Няма акт, издаден от А отбора, умен, красив и с Харвардска диплома на килограм, да не е паднал в съда.
Наздраве !

# 11 665
Почнаха и с уволненията - една госпожа от БСП, шефка в БДЖ, е първата Simple Smile. Носела плакати на Радев за изборите, милата. Нинова си скубе фризурата от яд, че вкара тая змия в пазвата си.

Колко да излязат златни танкерите, след като тръгват от Хъба на 30 долара? ПеПетата говореха нещо за 10-14 долара такса за терминал.

Който нож вади, от нож умира. Нинова се кефеше, че прецака Борисов чрез избора на Радев за президент, обаче май тя излезе прецаканата. Да сложиш генерал от армията и да очакваш, че ще те слушка, Нинова, Ниновааа...

# 11 666
  • София
Нинова и Радев са в откровена война за "сърцата" на социалистите. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И Корнела я започна тази война между първи и втори тур на президентските избори.
И тя отдавна я загуби тази война. Сега може само да бълва отрова и да злобее.

# 11 667
Първата задача на правителството назначено от Румен Радев след управлението на ГЕРБ, беше да се справи с платения вот.
Първата задача на служебното правителство след управлението на ПП е кризисен щаб за справяне с енергийната криза.

Може ли някой да ми обясни, как изведнъж 7те спасителни танкера с LNG се оказаха на ниво "оферти"? Според Петков обаче всичко било договорено... Дали и всичко останало "свършено от правителството" е на ниво оферти?

Пак да гласувате за тях!

# 11 668
Тоз брифинг и аз можеше да го изнеса. Голямата информация..
Аз си давам сметка, че зее голяма пропаст между НС, МС и Булгаргаз и последния явно е подизпълнител на Газпром на наша територия.
Отделно, на брифинга казаха, че ще търсят доставки на ВТЕЧНЕН газ, днес сутринта говориха Булгаргаз говереше за очаквания от Газпром.

# 11 669
  • София
Отделно, на брифинга казаха, че ще търсят доставки на ВТЕЧНЕН газ, днес сутринта говориха Булгаргаз говереше за очаквания от Газпром.

Втечнен, защото този влак (Газпром) отдавна замина.
Нито някой ни чака, нито някой се интересува от нас.

Общи условия

Активация на акаунт