Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 201
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 670
  • София
От цялата работа не разбрах само, как американците не са го разчели резидентчето, а са го допуснали до структурите си, да се води уж "натовски" генерал. Новото генералско ЦК на БКП - чакай от такива електронно управление, реформи, напредък, привличане и задържане на млади напредничави хора. Мухъл до мухъла.
Те американците собствения си президент не можаха да разчетат, че сега се чудят къде да го подпрат, за да не се излага, ние искаме нашия да разчетат.

# 11 671
От цялата работа не разбрах само, как американците не са го разчели резидентчето
Ами да ти припомня, че една групичка в тази тема го разчетохме. Което поставя въпроса "Аджеба ние по-добри ли сме от хамериканците?"

Едно му признавам на Радев. Колкото и да е субективен, не цепи басма на никого, щом нещата не вървят.

# 11 672
  • София
Ми с друг президент, освен Радев, не разполагаме. Това е положението. Simple Smile

# 11 673
Отделно, на брифинга казаха, че ще търсят доставки на ВТЕЧНЕН газ, днес сутринта говориха Булгаргаз говереше за очаквания от Газпром.

Втечнен, защото този влак (Газпром) отдавна замина.
Нито някой ни чака, нито някой се интересува от нас.
Днес от Булгаргаз твърдяха друго... Wink.

# 11 674
Всъщност от Овергаз път твърдят трето. И защо не оставят на частните компании да търсят газ, Булгаргаз е прокси на Газпром. Надявам се гълъбите да се осъзнаят и ако искат наистина да свършат работа, да оставят търговци да се конкурират с доставки за България.

# 11 675
Това няма как да стане, ако си обучаван и трениран да скачаш по съветска команда, няма как на дърти години да започнеш да се държиш като българин.

# 11 676
  • София
Айде, айде, много си ни е хубав Радев Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Приберете томахавките и дайте да видим Гълъба какви ще ги свърши, може пък да намери социално поносим газ, знае ли се. Първи ден му е на човечеца все пак. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 11 677
Много е хубав Радев, чакам евтиния газ от Газпром. Да видим, колко е е евтин 😎 чакам.
То всички чакаме това, но засега получаваме само сведения колко е лошо положението, щото предишното правителство оставило хаос. Да видим като четат документи денонощно какво ще подобрят на хаоса. Понеже предишното правителство нямаше сто дни, от ден първи ги хвърлиха в оркестъра. И тези щом са за месеци, пак така. Зер не е лесно да си министър.....Не ми се слушат обаче вопли и тюхкания какво им е завещано. Искаме реални действия. Да ги видим.
П.П. Този енергийният министър доста ми простее на пръв поглед. Ще се извиня публично пред вас ако ме опровергае (и дано е така).

# 11 678
Радев да разкара ПП, пък той ги докара... Нещо криви му излязоха сметките. Добри, че беше РР.
Ще чакам евтиния руски газ, че да цъфнем и да вържем.

# 11 679
Радев от началото на "спецоперацията" е направо друг човек. Върнаха му се фабричните настройки както се изрази един журналист преди време.

# 11 680
  • Пловдив
Аз харесвам праволинейни хора с топки, в този смисъл на Радев съм фен. Абсолютно съм наясно, че не е никакъв путинофил, нито русофил, нито анти Нато, нито анти Ес, и не знам с какво в момента бърка в червата на ППтата. Те не се справиха и не ги свали той все пак. Нито е организирал протести , нито е работил срещу тях, както беше против Герб. Според вас Кой го посъветва да вземе Киро и Асен в служебния кабинет миналата година ? Изобщо нямам илюзии за него къде седи евроатлантически, но все пак е военен и е възпитан да е патриот и да гледа И интересите на България, от там и критиката му за македонските въпроси към Киро. Той чак тогава ги изкритикува. При гоненето на Янев застана на тяхна страна. Но, бързо забравяте , а и на някои врага трябва да му го посочат Вождовете и според това се променя .
Просто в момента се изнесе истината от служебното . И не са казали,че ще си възобновят договора, казаха,че ще правят търгове за втечнен газ. Евроатлантическите Марии Антоанети могат да са спокойни.

# 11 681
  • София
От другарката Нинова тръгна, разбира се. Съзря в Радев конкуренция за сърцата на социалистите и го намрази от душа. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Даже му заведе "баджанака" Свиленски да взима мандата, а тя се подхилваше отстрани, докато онзи щеше да си счупи ръцете да мята папки. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 11 682
Скрит текст:
Първата задача на правителството назначено от Румен Радев след управлението на ГЕРБ, беше да се справи с платения вот.
Първата задача на служебното правителство след управлението на ПП е кризисен щаб за справяне с енергийната криза.

Може ли някой да ми обясни, как изведнъж 7те спасителни танкера с LNG се оказаха на ниво "оферти"? Според Петков обаче всичко било договорено... Дали и всичко останало "свършено от правителството" е на ниво оферти?

Пак да гласувате за тях!
Ако си умна и красива, ще гласуваш за тях.
Отдавна не съм била в положение да не знам за кого да пусна глас. Е, сега съм.

Какъв напредък, бе хора, ние няма да имаме ток? За напредък и рефорни се говори когато си осигурил екзистенциален минимум.
Къде живееш, че очакваш да нямаш ток? Ако е в Германия, може и да се случи, но у нас каква е връзката между тока (който масово изнасяме с огромни печалби) и евентуалната липса на газ?. В Бг няма производство на ток от газ Има мижави когенерации от тецовете за отопление, но са смехотворно малко.

# 11 683
  • София
Никога не съм харесвала Радев.
Много мизерии сътвори този човек.
Като почна от ИТН и завърша с ПП.

# 11 684
От другарката Нинова тръгна, разбира се. Съзря в Радев конкуренция за сърцата на социалистите и го намрази от душа. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Даже му заведе "баджанака" Свиленски да взима мандата, а тя се подхилваше отстрани, докато онзи щеше да си счупи ръцете да мята папки. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

А това защо? В крайна сметка Радев беше издигнат от БСП - съвсем нормално е да се харесва на социалистите. И какво общо има едното с другото - той е президент, тя си е лидер на партия. Няма какво да делят.

Общи условия

Активация на акаунт