Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 268
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 330
Роузи, цивилизованият свят е станал цивилизован на гърба на нецивилизования свят. Само 10% от хората по света живееМ добре, да, включвам и нас. Иди в Индия и ще разбереш защо. Цивилизацията не може да вирее без пари, разбери го. За това са всичките игри на големите, разпределят си нас, малките. Аз за това цитирам Буров - да се продаваме, обаче скъпо. А в момента какво ни се предлага? Да стоим на студено и да не се къпем. Е, за това ли се борихме? Инфраструктурните проекти спряха, инфлацията си вилнее, а ние се правим на цивилизовани. Що за цивилизация е ако трябва да стоиш на студено и тъмно?

И аз бях ЗА бизнеса с Русия и бях готова да си затварям очите за някои неща, понеже са си техни вътрешни работи.
Обаче Русия премина една граница, отвъд която просто не може да се толерира подобно поведение, защото утре нещата ще се влошат, ако не се противопоставим сега. Ако пак си замълчим утре Путин и още по-лоши неща ще измисли, все пак Балканите и цялото Черно море открай време са в сферата на Руските интереси.
Бизнес с Дявола не се прави, колкото и да е сладко на пръв поглед.

# 12 331
Скрит текст:
Роузи, цивилизованият свят е станал цивилизован на гърба на нецивилизования свят. Само 10% от хората по света живееМ добре, да, включвам и нас. Иди в Индия и ще разбереш защо. Цивилизацията не може да вирее без пари, разбери го. За това са всичките игри на големите, разпределят си нас, малките. Аз за това цитирам Буров - да се продаваме, обаче скъпо. А в момента какво ни се предлага? Да стоим на студено и да не се къпем. Е, за това ли се борихме? Инфраструктурните проекти спряха, инфлацията си вилнее, а ние се правим на цивилизовани. Що за цивилизация е ако трябва да стоиш на студено и тъмно?

И аз бях ЗА бизнеса с Русия и бях готова да си затварям очите за някои неща, понеже са си техни вътрешни работи.
Обаче Русия премина една граница, отвъд която просто не може да се толерира подобно поведение, защото утре нещата ще се влошат, ако не се противопоставим сега. Ако пак си замълчим утре Путин и още по-лоши неща ще измисли, все пак Балканите и цялото Черно море открай време са в сферата на Руските интереси.
Бизнес с Дявола не се прави, колкото и да е сладко на пръв поглед.

Ех, ама като почнете така. Ние сме членове на НАТО, имаме граница с Турция. Путин няма да рискува да затрие цялата планета нападайки ни. Хайде по-сериозно моля.

# 12 332
  • София
Твърде много ДБ си причинявате, но тях все пак ги финансират солидно, така че ги разбирам. Simple SmileSimple Smile

# 12 333
И какво ви бърка толкова това даден митинг дали е спонтанен или не, не мога да разбера. Аз всички митинги/протести, които знам, все някой ги орагинизира и се събират хора, които споделят същите възгледи. Какъв е проблемът, че си прочел във Фейсбук? На мен лично никой не ми е платил да ходя на протести, нито ме с взимал автобус от нас, така че и да има някои платени, далеч не са мнозинството.

А иначе се видя светът като се направи малко на разсеян след Крим какво стана .. кой знае и сега ако се клекне какво ще стане след 7-8 години.. Иначе мога да се съглася, че по някои въпроси БГ трябва повече да се отстоява в ЕС, но за това трябва смелост и далновидност.

# 12 334
  • София
Ама още ли продължават "спонтанните протести" на Бебо Халваджиянов?
И тях ги разбирам, и Господарите бяха в списъка с грантовете. Simple Smile

# 12 335
Радев успяваше да поддържа някаква мимикрия, допреди войната. След нападението на Русия съвсем не му се получава да ни убеждава, че е натовец...

# 12 336
Ми фактите са си факти - в началото на митинг на СДС имаше милион човека, а днес колко биха отишли? Хората видяха, че демокрация не значи да се работи по комунистически, а да се получава западна заплата. И понеже са си леви се върнаха към старите спомени за социализма, за левичарството... И затова всички партии, както и да се етикират, все наляво теглят, че да се подмажат на електората поне с демагогски неща.

# 12 337
  • София
Това с четирихилядниците май го каза Лена. Тя така каза и за 4 пъти по-евтиния газ. Щом тази девойка и патронът й поздравят с "добър ден" поглеждам дали все пак е ден. Simple Smile

# 12 338
Това с четирихилядниците май го каза Лена. Тя така каза и за 4 пъти по-евтиния газ. Щом тази девойка и патронът й поздравят с "добър ден" поглеждам дали все пак е ден. Simple Smile
Честно да ти кажа тая дъвка с 4 пъти по-евтиния газ говори повече за хората, които не  разбират думите, които бяха изречени по този повод. Все си мисля, че проблемите с обработката на информация се наваксват ама явно си страдат някои доживот.

# 12 339
  • София
Същото важи и за дъвката с Газпром. Simple Smile

# 12 340
Като стана дума, баш ми е драго Станислав Балабанов тази сутрин нарече протестиращите пред президентството "платени". С което си осигури още малко анти вот на следващите избори. Нека да продължават да се излагат и да обиждат обикновените възмутени граждани, които мирно изразяват позицията си.
Тези дни си мислех за топлата връзка между г-жа Радева и Слави и си напасвам някои факти и събития, които се случиха. ИТН са зад гърба на президента от самото начало, Радев също ги подминава в критичните си коментари.

# 12 341
А да, за едностранната промяна на търговски договор с президентски указ. Trollface
И сигурността на доставките на второ място  гледаме Германия Simple Smile

# 12 342
А да, за едностранната промяна на търговски договор с президентски указ. Trollface
И сигурността на доставките на второ място  гледаме Германия Simple Smile
Не само Германия - всички държави в Западна Европа получават газ само през Северен поток 1. Просто Германия е най-зависима, затова и най-много се говори за нея.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 15:11 от Анонимен

# 12 343
Не само Германия - всички държави в Западна Европа получават газ само през Северен поток 1. Просто Германия е най-зависима, затова и най-много се говори за нея.
И сега газът е руски, но с едни 30% отгоре за посредник докаран от пепейци.
Мен ме интересува цената, а не произхода, а в случая произхода служи за оправдание на едни пари отиващи в един джобове, където не трябва да са.
С това не съм ок. Прикриването на корупция с някакви идеали и пропаганда.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 15:12 от Не се сърди, човече

# 12 344
  • Варна
Привет, дорогие товарищи! Другарят Радев, гордо марширува към ретро соца. Назначил е удивителни кадри на ДС. Смяната на всички областни управители е акт на "демократичен" реваншизъм. Старателно очерня имиджа ни в ЕС. Интересна ще е политиката му след загубата на, Путин...

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 15:38 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт