Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 992
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 480
От ИТН - Виктория Василева и Мика Зайкова.

# 12 481
  • СИ
Всъщност от ИТН освен Тошко, Ива Митева и Балабанов аз за никой друг не се сещам, който като депутат нещо да е внасял, присъствал, да се е изказвал и т.н. Само тези тримата във всички студиа. И все Ива Митева какъв добър юрист била, за разлика от Лена Бориславова. Ми добре, а после? Какво сътвори Ива Митева освен скандали и интриги не се сещам. Все не били хубави законопроектите, противоречали на Конституцията. Нещо много рано се възприема за съдия от Конституционния съд.

Ивка Митева добре започна, но приключи безславно. Въпрос на личен избор. Много си повярва и вече се видя като конституционен съдия. Няма да стане. Същият беше и Каримански. От ИТН видяхме само злоба и нищо друго.

# 12 482
Първата напусна, втората не беше депутат в последния парламент.

# 12 483
Скрит текст:
Скрит текст:
Асен Василев в интервю по Дарик

Има много нещо в тази глава. Ако някой има капацитет и воля в бг политиката в момента, то това ми се струва, че е именно този човек.
Може да има, но не е достатъчно да компенсира вакуума в главата на приятеля му.
Е, все пак "приятеля" му преди да стане политик се е изхранвал себе си и семейството си и то доста успешно с частен бизнес. Та не знам ако е имал вакуум както го описваш как е ставало това.
Що не си е развивал печелившия бизнес, щом е толкова добър там, а е тръгнал да става политик, че и с претенции да е МП.

# 12 484
Първата напусна, втората не беше депутат в последния парламент.
Втората ми е безкрайни симпатична, но по време на дискусиите за увеличение на пенсиите, така омота една елементарна сметка, че.. по-добре е да си гледам старините вече Simple Smile.

# 12 485
  • СИ
Скрит текст:
Скрит текст:
Асен Василев в интервю по Дарик

Има много нещо в тази глава. Ако някой има капацитет и воля в бг политиката в момента, то това ми се струва, че е именно този човек.
Може да има, но не е достатъчно да компенсира вакуума в главата на приятеля му.
Е, все пак "приятеля" му преди да стане политик се е изхранвал себе си и семейството си и то доста успешно с частен бизнес. Та не знам ако е имал вакуум както го описваш как е ставало това.
Що не си е развивал печелившия бизнес, щом е толкова добър там, а е тръгнал да става политик, че и с претенции да е МП.

Хм-м-м-м... Имаше големи приказки как и Борисов имал много печеливш охранителен бизнес, който зарязал в името на общественото благо. Той не искал, но хората много го искали... И той заради тях. Същата работа беше и с царските юпита, които се оказаха синчета на тъмночервени номенклатури. Вероятно по някаква случайност по същото време започна и политическата кариера на един пожарникар от Банкя.         Wink

# 12 486
Все някой трябва да се заеме, супер почтените не искат, винаги биват оплювани и  тормозени и те и семействата им.

# 12 487
  • София
"Не е ясно дали през месец октомври ще заработи газовата връзка с Гърция. Няма кой да го гарантира", каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на откритото заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). По принцип има разговори за увеличаване на количествата азерски газ, доставяни на България. Проблемът е, че в момента всички страни преговарят с Азербайджан. Оттам са посочили, че "който даде по-висока цена, той ще получи газ". Затова не може да се разчита на допълнителни количества на по-добри цени.

Това във връзка с "белия и добър" Сокар и лошия Газпром.
А иначе - просто търговци.

# 12 488
"Не е ясно дали през месец октомври ще заработи газовата връзка с Гърция. Няма кой да го гарантира", каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на откритото заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). По принцип има разговори за увеличаване на количествата азерски газ, доставяни на България. Проблемът е, че в момента всички страни преговарят с Азербайджан. Оттам са посочили, че "който даде по-висока цена, той ще получи газ". Затова не може да се разчита на допълнителни количества на по-добри цени.

Това във връзка с "белия и добър" Сокар и лошия Газпром.
А иначе - просто търговци.
Разбира се, че който може да спечели от тази ситуация няма как да не се възползва. Въпросът е защо ние стигнахме до нея, а не си вързахме гащите с дългосрочен договор много преди тази криза. Колко е добър или лош Газпром то се видя, няма какво да го дъвчем, Газпром=Кремъл. Там не важат законите на пазарната икономика.

# 12 489
Aз пак ще насоча вниманието към цените на т.нар."твърдо гориво". Едни от най-уязвимите хора също страдат... ама не газ, та газ...

# 12 490
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нещата се променят и затова тряба да се вземат решения в движение. Явно не може- обещали това и да го следват, в момента в ситуацията с газа...

Ето какво казва този експерт, на мен ми звучи обективно...както сам каза, преди считах така, но в момента...

Валентин Николов, бивш директор на БЕХ от ГЕРБ  Simple Smile

Като се пропуснат критиките към ПП

# 12 491
  • Разпиляна във въображението
Нали имаме дългосрочен договор с азерите? Само дето е за по 1 млрд. на година. За повече - има нови цени с нов договор. Какво толкова различно и скандално има? Все едно цената на газа не се променя постоянно.

Борисов пак осъден за клевета. 5 000 лв. на първа инстанция.

# 12 492
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Друго място на окопалите се от статуквото е ВСС, които спират всички реформи свързани със съдебната система и с всичко. Там са Цацров, Гешев, Чолаков и още един дол стари лисици

Нали сам Чолаков, венага върна същата фирма на Капитан Андреево, той е председател на ВАС ( Висш Административен Съд )

туй същество

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 15:03 от Роузи

# 12 493
Хората забравят изумително бързо. И не си учат уроците. Така че, след нелепите ИТН, някой трябва да получи гласове. Или ще са Възраждане или ГЕРБ. Те реално са едно и също.

# 12 494
  • Разпиляна във въображението
ББ изобщо не е станал приемлив за когото и да е. Той пък уж искаше да се съберат евроатлантиците /не че го искат/, а сега пък хората му не дават да се събере с тях /не че някой е заявил, че го кани и иска/. Той да си каже.

Предишните парламенти имаха толкова минимален живот, че е несъстоятелно да се търси сметка как не сменили този или онзи.

Общи условия

Активация на акаунт