Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 893
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 540
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
е, именно де
не е бил от най- лошите

# 12 541
Скрит текст:
информатор е бил Бойко,
не е бил агент на Шесто- тези които са мачкали хората с различно мислене

Но вие четете агентите на ДС и платформите, които ги лансират и си формирайте мненията за демокрация по техните идеи

Драга Роузи, аз, за разлика от тебе, нямам нужда да чета нищо по "платформите", защото съм жив свидетел на "демокрацията" от Костов тип. Да ти кажа, никак не беше гот и не ти пожелавам да живееш в такива времена.

# 12 542
Извинявай, но и аз съм живяла по Костово време и то в съзнателна възраст

# 12 543
Ами живяла съм в такива времена и добре че беше Костов, че сега щяхме да треперим от Русия като Молдова. Сега с нашите три самолета и два батальона поне може да разчитаме на НАТО. С което не казвам, че Костов не направи грешки - ето Б.Бонев беше негов министър, пък сега пръв путинист се изявява, гаджето му Йотова депутат от БСП беше, тези неща се осребряват, няма как.

# 12 544
Има в България едно местенце, където не се краде и си личи. Ако не сте ходили в с. Чавдар, идете да видите чудото невиждано - всяка стотинка отива за хората. Пълно е с майки с деца и т. н. Да ги пращат на стаж при местния кмет ли, що ли???

А случайно знаеш ли какво е разположено в околностите на Чавдар и откъде всъщност идват парите? Не знаеш.
Аз не бих живяла там, но всеки с желанията си.
Случайно знам. Дори част от парите и от Дънди да идват, човекът и администрацията му не крадат! Каквото и да е финансирането, то е за хората, както е редно! Ключовата дума е "не крадат". И не, аз не те агитирам да живееш там, това откъде го измисли! Нито теб, нито когото и да било! Повтарям - идете да видите как изглежда едно българско село, в което кметът не краде!
Потвърждавам за Чавдар - прекрасно местенце, успешен модел на честно и ефективно местно управление. Нямам идея от коя партия е кметът, но си върши чудесно работата.

# 12 545
Какво да кажем за Борисов тогава или случайни хора охраняваха Тодор Живков?
А какво е общото между Борисов и генерал Атанасов? Че така го споменавате. Освен че е бил секретар в МВР и директор на НСО по времето на Костов? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 546
Има в България едно местенце, където не се краде и си личи. Ако не сте ходили в с. Чавдар, идете да видите чудото невиждано - всяка стотинка отива за хората. Пълно е с майки с деца и т. н. Да ги пращат на стаж при местния кмет ли, що ли???

А случайно знаеш ли какво е разположено в околностите на Чавдар и откъде всъщност идват парите? Не знаеш.
Аз не бих живяла там, но всеки с желанията си.
Случайно знам. Дори част от парите и от Дънди да идват, човекът и администрацията му не крадат! Каквото и да е финансирането, то е за хората, както е редно! Ключовата дума е "не крадат". И не, аз не те агитирам да живееш там, това откъде го измисли! Нито теб, нито когото и да било! Повтарям - идете да видите как изглежда едно българско село, в което кметът не краде!
Потвърждавам за Чавдар - прекрасно местенце, успешен модел на честно и ефективно местно управление. Нямам идея от коя партия е кметът, но си върши чудесно работата.
От БСП. И да, селцето изглежда прекрасно.

# 12 547
мхм, за случайни хора си говорим
и спекулации

ако генералът не е могъл да бъде...., ако, то и за Борисов се отнася същото
както и за всеки прокурор по онова време

# 12 548
  • София
. С което не казвам, че Костов не направи грешки - ето Б.Бонев беше негов министър, пък сега пръв путинист се изявява, гаджето му Йотова депутат от БСП беше, тези неща се осребряват, няма как.

Бонев и Нона са женени от 2006 г.

# 12 549
Не беше ли същоя Бонев с един прочувствен пост за "театралните" постановки в Буча?
Малко знам за него, да не кажа, че е основно това и ми стига!

# 12 550
А може пък да са си взели поуки.
Сегаа това ли е новата мантра.
Коя, че са патерица на ГЕРБ ли? Ами Каракачанов и Симеонов бяха, Москов и той не отказва министерски постове в правителства на ГЕРБ. Аз напълно допускам такава вероятност.
ВМРО и НФСБ пострадаха репутационно най-много заради ББ, а и той не виждам да им е дал като коалиционни партньори широко поле за изява. Защо пък да ги набедяваме още от сега като патерица на ГЕРБ, може пък ПП да им станат патерица, м? В тези времена не се знае изобщо кой с кого и как. Защо използваш тези обидни епитети като патерица, откъде се пръкна този грозен термин. В такъв случай ДБ и БСП патерица на ПП ли бяха . А Слави не пожела да е третата патерица, та се разпадна инвалидната количка.
Нещо грозните обиди са само към определени партии, другите се мешат на безпринципна основа и съвсем нечистоплътно, ама нали са от нашите, всичко може. В това число и Корнелия да ги въргаля в руските коловози, ама пак са много велики.
Москов не отказа, но и Христо Иванов не отказа. С какво е по-различен ХИ от Москов. Москов поне се опита нещо да направи, ХИ подви опашка. Има стенограми докъде я докара и тогава съдебната реформа и защо не му се получи.

# 12 551
Таис, този "обиден епитет" се използва от много отдавна в политиката, и то точно от Каракачанов и Борисов, макар и в малко по-друг контекст "Каракачанов: Абсурдно е ГЕРБ да твърди, че сме патерица на https://vmro.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B0 … D0%B4%D0%BF%D1%81
ДПС"
Терминът се използва и от любимият ти Москов -
https://www.mediapool.bg/vmro-vodi-razgovori-i-s-gerb-za-obshto- … e-news317588.html
Така че всичко е точно. Не съм открила топлата вода, цитирам политически изказвания.
А ти смяташ ли че ПП ще се коалира с ГЕРБ? Според теб? Аз съм готова да се хвана на бас че не.

# 12 552
аз харесвам и Москов и Христо Иванов
Но в КОД харесвам само Москов, в Да, България- всички, които знам са свестни и интелигентни хора, а в Демократична България пък съвсем

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 21:26 от Роузи

# 12 553
Милитана, не смятам. Но предвиждам голям спад на ПП. И сега завидно самочувствие демонстрират. Да ги видим с колко ще влязат и те. Радев прави всичко възможно да им смачка фасона.
Изобщо, виждам избори до дупка . И Радев главатар

# 12 554
Милитана, не смятам. Но предвиждам голям спад на ПП. И сега завидно самочувствие демонстрират. Да ги видим с колко ще влязат и те. Радев прави всичко възможно да им смачка фасона.
Изобщо, виждам избори до дупка . И Радев главатар
И аз така. За съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт