Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 251
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 065
  • София
Mama Nana, изглежда, че наистина ще се наложи да емигрираме и последните издънки, останали да живеем в тази фалирала държава. Ясно е какво ще се случи на изборите. ПП ще дозакопаят нещастната ни държавичка заедно или поотделно с първия евроатлантик Борисов, няма никакво значение. Някои страни от Европа  ще издържат малко по-дълго от България, но тук просто няма да оцелеем. Не можем да си позволим нито подобни цени на природен газ, нито на горива, нито на храни, нито на ел.енергия. Говоря за масовия потребител, не за богатия такъв, а масовият е около и малко над линията на бедност. Ходенето на Гърция не е богатство, нищо че Баце все твърдеше, че щом българина ходи на Гърция, значи си е надвил на масрафа. За българския пенсионер да не говорим.

# 13 066
"Промяната" си открехват една вратичка. Само Бойко Борисов им пречи, с другите от ГЕРБ са готови да работят вече.
Ех, ....

# 13 067
Агрополихим си внасят амоняка. Доста са предвидливи, не разчитат на български и не се управляват от българи. Кръговоте около Герб и ДПс, които поддържат фирми ще е проблем, ако не спечелят. Но гледам са завзели ЦИК и изборите са ясни.

# 13 068
И нека предизборното надлъгване да започне сега:
https://www.vesti.bg/bulgaria/vyzrazhdane-nie-sme-edinstvenata-p … ata-kriza-6149343
"Възраждане": Ние сме единствената политическа сила, която може да реши газовата криза
Това се посочва в позиция на политическата сила

# 13 069
"Промяната" си открехват една вратичка. Само Бойко Борисов им пречи, с другите от ГЕРБ са готови да работят вече.
Ех, ....
Е те това си го говорят от едно време.

# 13 070
Ех, ....
Слави и Тошко също му пречеха, на простото кире все нещо му пречи. Иска му се всички да му козируват, но демокрацията не работи така, нито пък може да си сериозна политическа партия с такова махленско отношение към другите политици, пък викат на Слави "чалгар".
С тези приказки почна пазаруването на депутатите от ИТН. Не прави от сега опити да пробие и ГЕРБ, но те държат засега здраво редиците.

# 13 071
orchid,
Не мога да кажа, че съм оптимист, но мисля, че Великият Запад ще клекне преди нас. Това, което при тях се случва при нас е нормалност. Жалко е, че тъкмо се поотърсихме и започнаха нещата да се закрепят и тръгват напред, пак ще ни върнат в изходна точка.
А в чии ръце ще бъде управлението ни, няма никакво значение. Всички са от едно котило и са толкова еднакви, че разлики трудно се откриват, още повече в момента се изпълнява това, което се каже от ЕС.
Няма къде да емигрираме. Светът прелива от "демокрация" и всякакъв либерализъм, изкривени до неузнаваемост, та където и да е, все това ще е.Simple Smile
Повече ме притеснява войната. Като чета какво се прави и как си мисли, определено ми става страшно, че сме и много близо.

# 13 072
Ех, ....
Слави и Тошко също му пречеха, на простото кипе все нещо му пречи. Иска му се всички да му козируват, но демокрацията не работи така, нито пък може да си сериозна политическа партия с такова махленско отношение към другите политици, пък викат на Слави "чалгар".

И аз щях да ги имам за бели и добри залязващи шоумени. Но всичко, което се случи и с Македония и  Славчо и нежеланието му да си подаде декларацията малко ми отвориха очите.

# 13 073
  • София
Mama Nana, и мен ме притеснява войната и все се надявам да се събуди Европата и да каже Стига! Но не съм оптимист. А нормална дискусия за войната не може да се води. Онова не е тема, а фейк дружинка от 5 бота с автоматични мнения.

# 13 074
Агрополихим си внасят амоняка. Доста са предвидливи, не разчитат на български и не се управляват от българи. Кръговоте около Герб и ДПс, които поддържат фирми ще е проблем, ако не спечелят. Но гледам са завзели ЦИК и изборите са ясни.
Кои са завзели ЦИК? ГЕРБ ли? Последно Радев назначи свои хора там. Но той вече си е от ГЕРБ,де.

# 13 075
А относно Слави и декларацията, защо по телевизията казват, че отново не е подал "задължителната" декларация? Защо да е задължителна като Слави самият май не е депутат, даже не знам реално води ли се член на ИТН или само дърпа конците от дивана? И ако все пак е задължителна как така не я подава и няма ли някакви последствия от това? Не че не мога да си представя какво ще пише там или съм много любопитна за на Слави милионите, ама все пак...

# 13 076
Кои са завзели ЦИК? ГЕРБ ли? Последно Радев назначи свои хора там. Но той вече си е от ГЕРБ,де.
Дааа, днес Фандъкова каза, че работи много добре с новото правителство, за разлика от старото.

# 13 077
А относно Слави и декларацията, защо по телевизията казват, че отново не е подал "задължителната" декларация? Защо да е задължителна като Слави самият май не е депутат, даже не знам реално води ли се член на ИТН или само дърпа конците от дивана? И ако все пак е задължителна как така не я подава и няма ли някакви последствия от това? Не че не мога да си представя какво ще пише там или съм много любопитна за на Слави милионите, ама все пак...
Защо Слави не е подведен под отговорност за нарушаване на закона?
Беше НП в някое от НС преди и се закле дистанционно, а също така е лидер на партия.
Съгласно ЗПКОНПИ, лице, заемащо висша публична длъжност, което не подаде декларация в срок, се наказва с глоба в размер от 1000 до 3000 лв. В случаите на неподаване на декларация, когато се установи, че няма обективна причина за това, след решение на Комисията се образува и проверка за установяване на незаконно придобито имущество.

# 13 078
Е и аз това питам..

# 13 079
  • София
ПП не могат да бъдат представени в ЦИК, РИК, те не са били в парламента. Регистрираха се наскоро като партия. Какво ще обжалват?
Представители в комисиите могат да бъдат от партиите ВОЛТ, СЕК, социалдемократи. Имало ли е такива кандидати, не е ясно за какво се сърдят.

Общи условия

Активация на акаунт