Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 015
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 260
Скрит текст:
Всъщност източникът е Делян Добрев, бивш енергиен министър .Именно той  "суфлираше" на Борисов за точните суми, надничайки иззад рамото му.

Иначе - да, ако бяхме март бе по-разумно да конвертираме парите, да напълним хранилището в Чирен, и да използваме руския газ до края на годината, като едновременно с това започнем постоянен договор за доставка, на американски, азербейджански и пр. газ, а накрая на годината да се "отвържем". сега обаче това вече не може да стане - имахем малоумието да покажем, на Газпром, че те са нежелани от нас за партньори рано-рано и сега те ще искат да се обвържем с дългосрочен договор или нищо.

В бизнеса никога за нищо не е късно. Ние не добиваме газ и не сме конкуренти на Газпром. А пък Газпром си гледа пазарите. В случая мен политиката не ме интересува, интересуват ме цените, на които ще плащаме зимата, предполагам и не само мен ме интересуват.
Всичко на този свят е пари и икономика. Само едни протестъри искат да ни убедят в противното, но и те в крайна сметка не го правят безплатно.

# 13 261
  • София
143 секции в Турция за предстоящите избори!!! Да му се не види на тъпия Слави, който доведе нещата до там!

# 13 262
Не знам кого визираш, аз например нямам никакво участие в протестите, а за заплащането подозренията по-скоро клонят към проруската агитка.
Въпреки това смятам, че откачването ни от Газпром беше най-същественото и стратегически умно решение, което българските политици са вземали от подаването на молбите ни за членство в ЕС и НАТО. Да се закрепостим обратно към Газпром би било доста отчайващ ход за бъдещето на България. И напълно ненужен.

# 13 263
Сега ще стане така, че в Зап. Европа и Щатите хората няма да са активни, понеже им писна, за разлика от секциите в Турция. Да ни е честито.

# 13 264
143 секции в Турция за предстоящите избори!!! Да му се не види на тъпия Слави, който доведе нещата до там!
Как така Слави е довел нещата до това?

# 13 265
  • Пловдив

Иначе - да, ако бяхме март бе по-разумно да конвертираме парите, да напълним хранилището в Чирен, и да използваме руския газ до края на годината, като едновременно с това започнем постоянен договор за доставка, на американски, азербейджански и пр. газ, а накрая на годината да се "отвържем". сега обаче това вече не може да стане - имахем малоумието да покажем, на Газпром, че те са нежелани от нас за партньори рано-рано и сега те ще искат да се обвържем с дългосрочен договор или нищо.
Абсолютно съгласна.
Така трябваше, ама едни хора трябваше да се тупат в гърдите, че завинаги отказали руския газ, а други (може да са същите като първите) нямаше да вземат едни комисионни...

# 13 266
Не знам кого визираш, аз например нямам никакво участие в протестите, а за заплащането подозренията по-скоро клонят към проруската агитка.
Въпреки това смятам, че откачването ни от Газпром беше най-същественото и стратегически умно решение, което българските политици са вземали от подаването на молбите ни за членство в ЕС и НАТО. Да се закрепостим обратно към Газпром би било доста отчайващ ход за бъдещето на България. И напълно ненужен.
Откачихме се от Газпром, но пак купуваме руски газ, обаче чрез посредници. Изключително "умно и стратегическо" решение. Поне според КП и такива на неговия акъл.

# 13 267

Голяма политика се прави с големи пари. Ние имаме ли големи пари?
Ако нямаме, не мислиш ли, че е по-добре да оставим голямата политика на големите играчи, а ние да гледаме да си оправим собствения хал?

# 13 268
Именно, а посредниците са "наши хора" ...

# 13 269
  • Разпиляна във въображението
Аз искам първо да се спре с практиката избран за депутат да се отказва да влезе в НС.
Това е лишено от всякаква логика.

Жалко. Тогава Борисов, който не иска да е депутат, ще се кандидатира отново за депутат и ще бъде избран, въпреки че е унижение да го оставят дапутат. В това наистина има логика.

Не казвам задължително да оставаш, но да има основателна причина да не си депутат. Иначе се дърпат гласове с лъжливи кандидат-депутати. Борисов, Горчев...

# 13 270
В БСП ги тресе нова параноя. Дуото Корнелия и  Калоян Методиев скоро ще обвинят извънземните и ескимосите за неудачите си.
 Калоян Методиев: "С Радев се скарахме, защото се опитваше да свали Корнелия Нинова".
И още бисери в пристъп на  умопомрачение: Опитват се да овладеят държавата, върви фашизоидна чистка.  Със списъци се изчистват хората. Методиев трябвало да избира да участва в преврата срещу Нинова или да напусне Румен Радев през 2020 година.

# 13 271
Разкривал е секциите, как иначе Wink А може би дълги години лично е подпомагал увеличаването на избирателите ни в комшиите, знае ли човек.

# 13 272
Разкривал е секциите, как иначе Wink А може би дълги години лично е подпомагал увеличаването на избирателите ни в комшиите, знае ли човек.
Едва ли е лично, но може да е пращал "Ку-Ку бенд" и сценаристите, кой знае?! Grinning

# 13 273
Майките от "Системата ни убива" влизат в политическата надпревара

https://tribune.bg/bg/politika/maykite-ot-sistemata-ni-ubiva-vli … avkata-na-geshev/

# 13 274
Майките от "Системата ни убива" влизат в политическата надпревара

https://tribune.bg/bg/politika/maykite-ot-sistemata-ni-ubiva-vli … avkata-na-geshev/
Подозирам, че Мая Манолова ще ги оглави. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт