Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 448 838
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 410
А Асен Василев започна да се съгласява за договор с Газпром, като видя, че няма да получават дял от тези 30 % надценка на газа от посредниците. Да се чуди човек как си случи този разрив между ПП и Радев, като са си един дол дренки Simple Smile

# 13 411
  • Разпиляна във въображението
Все още мисля, че разривът между Радев и ПП не е чак толкова голям. Или ПП-тата си дават сметка, че много са гласували за тях и заради Радев.

# 13 412
Все още мисля, че разривът между Радев и ПП не е чак толкова голям. Или ПП-тата си дават сметка, че много са гласували за тях и заради Радев.
Аз не гласувах за тях ЗАРАДИ Радев..И вярвам, че не съм само аз.

# 13 413
  • Разпиляна във въображението
Да не съм написала "всички"? Simple Smile

ДБ са се регистрирали. Явно няма да има коалиция с ПП.

# 13 414
  • Буркина Фасо

и Възраждане са се регистрирали сутринта. Smiley
коалицията може да стане следващите 2 седмици. сега е важно да не се изпусне срока за регистрация.

# 13 415

Още може да има и след регистрацията. Мисля до 27-ми е срокът.

# 13 416
Скрит текст:
Ще стане много интересно в лъскавите офиси на IT-тата да работят по цял ден пред компютрите на 19 градуса.
Нищо де, нека. Хубаво е да се помирише малко сибирски въздух, да се поотрезвят някои хора. Wink
IT-тата от две години ( някои от повече) не работят в лъскави офиси, а у дома Stuck Out Tongue Winking Eye
И кое му е сибирското на 19 градуса, не ви разбирам. Напълно поносима температура.

Мне, не работят от вкъщи. Върнаха си се в офисите. А и не само IT-та работят в лъскавите офиси, всъщност предимно шерпите от аутсорсинга са там. А и нали все пак ще сте съпричастни? Нека в домовете ви цари 19, що се тръшкате пък сега? Стойте си на 19 градуса и оставете останалите на мира.
Да ти кажа ли колко са се върнали от офисите Wink.
В нашия офис под 10%. В този в чужбина даже смениха сградата за по-малка и по-лъскава.
Масово хората предпочитат хоум офис заради гъвкавото работно време и пестенето от път и разкарване. Освен това remote работата ти отваря много нови хоризонти и възможности. Затова за тези, които работят така отпаднаха и "регионалните" ограничения във възнагражденията.

Скрит текст:
Много си сладка, една такава младичка, младичка. Навремето му казвахме "надомна" работа и трябва да ти кажа, от позицията на доста по-възрастна от теб, че никак не е добре човек да работи надомно. Губят се живи контакти, губи се разходката от вкъщи до работа, губи се промяна на средата всеки ден, дето се казва да си поклюкарства малко човек, а и домашните "животни", разбирай деца, съпруг, са все наоколо. Но това ще го разбереш след няколко години надомна работа. Още си прясна в този бизнес. Аз, понеже преди мнооого години, в началото на трудовата си кариера работих надомно една година и ще ти кажа, че сега и много пари да ми дават, няма да се хвана повече на тази въдица.

На мен ще ми е много интересно като започнат да редят листите. Да видим как ще им се получат нещата, специално ще обърна внимание на отцепниците от ИТН, да видим тях дали ще ги уредят на избираеми места.

Отцепниците ще си имат своето движение. С две думи отпадат, никой няма да ги "асимилира".

Скрит текст:
Освен това :
 Т.нар. от теб надомна работа ми е осигурила много повече време да прекарвам , в желаната от мен компания и на желаното от мен място, та дори и работейки.... Wink   

# 13 417
Ми дали сме солидарни или не, те цените и доходите ни са тези, такаче особен избор нямаме. Тези дето не са солидарни да излязат и да трошим на площада и да си късат ризите ли? Нали за да има нормалност трябва да има функционираща държава? Съгласна съм за спекулата и полуделите цени. Нещо новият икономически освен да плюе по Нинова с друго не съм забелязала да се занимава. Има как да се интервенира така, че да няма недостиг на пазара и от там да се успокоят цените. Но докато до нас се вихри война няма да ни е розово положението в никакъв аспект. Лошото е, че не виждам да приключва, напротив.
Хайде сега коментирайте днешното изявление на Нинова:
Имаме четри работещи решения, с които гарантираме, че ще преведем България и народа си по-спокойно през следващите месеци", каза Нинова.
И изброи:
Първото - налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното.
Второ - сериозна компенсация за бизнеса за разликата в цените.
Трето - продължение на социалната програма и социалните приоритети.
Четвърто - незабавни преговори с "Газпром".
Нинова припомни в аванс на евентуалните си критици, които ще кажат, че след такива действия ще настъпи катастрофа в държавата, че подобни мерки е приложило редовното правителство. Апокалипсис не се случи, просто преведохме хората по-спокойно през зимата, посочи тя.
Социалната програма трябва да се разшири с фокус върху енергийно бедните, категорична е лидерът на БСП.
Нинова  подчерта, че трябва да се водят разговори с "Газпром".
Засега най-доброто, което се предлага, е от "Газпром", посочи тя.

# 13 418
Цитат
Тези дето не са солидарни да излязат и да трошим на площада и да си късат ризите ли? Нали за да има нормалност трябва да има функционираща държава?
Нали се върна държавността след протести - 9 месеца бяха.
Защо пак зациклихме?

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 13:48 от Mama_Nana

# 13 419
  • Варна

Хайде сега коментирайте днешното изявление на Нинова:
Скрит текст:
Имаме четри работещи решения, с които гарантираме, че ще преведем България и народа си по-спокойно през следващите месеци", каза Нинова.
И изброи:
Първото - налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното.
Второ - сериозна компенсация за бизнеса за разликата в цените.
Трето - продължение на социалната програма и социалните приоритети.
Четвърто - незабавни преговори с "Газпром".
Нинова припомни в аванс на евентуалните си критици, които ще кажат, че след такива действия ще настъпи катастрофа в държавата, че подобни мерки е приложило редовното правителство. Апокалипсис не се случи, просто преведохме хората по-спокойно през зимата, посочи тя.
Социалната програма трябва да се разшири с фокус върху енергийно бедните, категорична е лидерът на БСП.
Нинова  подчерта, че трябва да се водят разговори с "Газпром".
Засега най-доброто, което се предлага, е от "Газпром", посочи тя.
"Обещай им и после се отметни." Преливане от пусто в празно.

# 13 420
Каква е тая жажда за власт?! В това състояние на държавата, при цялата международна обстановка, драпат ли драпат... Явно не е толкова зле все пак, има още за крадене.

# 13 421
За крадене винаги ще има още.

# 13 422
Каква е тая жажда за власт?! В това състояние на държавата, при цялата международна обстановка, драпат ли драпат... Явно не е толкова зле все пак, има още за крадене.
E, за какво съществуват политически партии.. за да се докопат до властта.

# 13 423
Е, все в един момент може и да се откажеш, но Нинова - не! Grinning За Мая пък да не говорим...

# 13 424
Скрит текст:
Властта не се докопва, тя трябва да се заслужи.Wink

Общи условия

Активация на акаунт