Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 765
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 195
BacuTy, не се разбира какво питаш или казваш. Въпросът ми за АВ е риторичен.
Ясно е, че няма да излезе, защото са понаа..али положението.

Защо Добрев да е напуснал политиката?  Всеки ден се вихри с таблиците в разни ефири, водач е на листа на ГЕРБ за Хасково...
Ясно е ,че всичко, което го разнасят по листчета  ще трябва  да го доказват в съда Wink.
Той разказа ли каквк става с левчето ,там още чакам разплитане на интрижката.

# 15 196
София има най-много жители, а  и това  е до специалисти, може да канят светила за особено  специфични случаи. Сега има добри на различни места ,но няма на едно място ,където да влезе дете  и да бъде  проследено докрай. Не са спрели да лекуват деца,  можеше правителствената да стане детска ,на добро място е  и  доста оборудвана, но не можели да местят персонала другаде.

Точно това си мислех и аз - болница Лозенец е перфектна за детска болница. А и доста пари ще се спестят от строеж на нова болница

# 15 197
  • София
Това никога няма да стане.
Луксозната болница с цялото си оборудване е такава, за да лекува "височайши особи"

# 15 198
  • София
В тази тема има няколко заблуди:
1. трябва да си плътно с някого - не можело да вземаш само доброто... Хайде, моля ви се! Говорим за ЕС - докато не го махнат /защото напоследък им се е приискало, виждайки как държавите го ползват по предназначение - ние го направихме веднъж и после почнаха треперения от страх и чудене как да го оттеглим, за да не ни "бият"/, имаме едно нещо, наречено ВЕТО. Помните ли го? Знаете ли, че дълги години сменяваме времето с измисленото лятно часово време макар ЕС да не ни забранява да спрем по всяко време? Ама нашите дори едно лятно часово време не са навити сами да спрат - толкова е жалка картинката!

2. имало руско лоби, защото нямало лустрация след 89-та и се строели разни неща - нека се уточним нещо! Сега ни управляват онези, които се явяват предатели на комунягите, казано фигуративно. Най-долната част от онази партия. Те са в масовката бояджии, т.е. интересчии, които карат според това накъде им изнася на тях самите, не на България! Тия никога не са били комунисти, но и сега не са демократи. И ми казвате, че в наши дни с тая мода САЩ и ЕС да са винаги прави тия интересчии помагат на Русия? Може, ако онези там нямат нищо против, но винаги се проверява какво мислят "господарите".

Забелязвате ли, че напоследък все по-често се реве да сме променяли Конституцията? Досещате ли се защо изведнъж им притрябва нова след като старата си работеше с години? Защото е спешно да се пипнат някои неща за едни гейове, браковете и евентуално за структурата на населението, за да може да си "имаме" македонско малцинство. Сегашната конституция дори дело на ония ми ти комуняги е перфектна за България като държава. Та в тоя ред на мисли съм против президентски или прочее републики - нито искам Боко или някой като него да е тукашният Путин/Байдън, нито съм навит тия идиоти да пипат Конституцията ни! Те не могат да четат, правят гафове с депутатската си дейност и не познават нормативната уредба, сред тях има тъпанари, които не разпознават римските цифри, но те ще променят Конституцията ни? Не, благодаря!

Положението е ясно - избори до дупка! Парите, които жалим, са необходими, защото целта е да те управляват кадърни хора, а не от икономии да оставиш някакви покемони да си играят на политици! Настоящите политици нямат нито уменията да управляват, нито мярката, за да спрат преди да забъркат огромна каша. Пълни идиоти, но облечени във власт! Такива съм имал и в училище, но не бих ги пуснал дори обществена тоалетна да охраняват, та държава ли да ръководят?

# 15 199
Те за болница Лозенец от десет кладенеца вода донасят, че не може да стане детска болница. Какъв е смисълът още не знам си колко години да се разтягат локуми? Да вадят един терен и да строят. Щяло по-скъпо да излезе.. Да, защото сега пък без хич е по-добре. За магистралите на Бойко, дето за нищо не стават, се дават по милиони на километър, точно за детската болница сме решили да цепим стотинката на две..

# 15 200
Мисля, че самата сграда и терен са най-малкия проблем на подобна болница. В тази сфера също си е разделено и си има много интереси на много хора. Вероятно не могат да се разберат по тая линия. Иначе нуждата и интереса са толкова големи, че и изцяло частна да е, ще е на печалба. Но. Не се случва.
Пък правителствена болница точно с далавери с трансплантации и какво ли не,точно нея да дадат...

# 15 201
Значи не изхождат от интересите на децата и обществото , а  от тези на някой тлъст   фактор . Иначе частните болници никнат като гъби..

# 15 202
Ми защо мислиш, че точно тази сфера и тема е по различна от останалите?!
Че те сега за полюциите на Славчо ще дадат няколко милиона за референдуми и простотии, само рекламата на курортите ни струва всяка година колкото една детска болница, терени да искаш, терена няма толкова специфични изисквания...е,за персонал няма да говорим, щото не се е стигнало до там.

# 15 203
Как да се оправи държава в която на всяко кликване ти изскача реклама на Ефбет, а магистралите се порят от лесбийки с тротинетки, които после обясняват, че другите са длъжни да им пазят живота.

# 15 204
Никакъв Славчов референдум няма да има, това са предизборни дъвки.
Още като видят сондажите в социалните мрежи и медиите, където близо 70% са против президентско управление, и трябва да е ясно, че няма да се харчат пари за референдуми.
Слава богу, още не е изтрещял напълно народът ни. Само политиците му са полудели, всеки с обсесиите си.

# 15 205
Никакъв Славчов референдум няма да има, това са предизборни дъвки.
Още като видят сондажите в социалните мрежи и медиите, където близо 70% са против президентско управление, и трябва да е ясно, че няма да се харчат пари за референдуми.
Слава богу, още не е изтрещял напълно народът ни. Само политиците му са полудели, всеки с обсесиите си.
И на Слави му е ясно, че това няма да стане, но нали трябва да се обозначи с нещо преди изборите. Предният път беше с македонски космонавт, а сега с президентска република.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 14:29 от tre

# 15 206
Мислите ли, че начина, по който се формира/избира управление на държавата, НС,  НП, трябва да остане непроменен т.е. това, което е сега е достатъчно добро и няма нужда от никаква промяна или поне корекция.
Нека предложението на Слави да е дъвка.

# 15 207
  • София
Аз си мисля, че ако намалят броя на депутатите на макс 80, ще е по-добре, ама не знам. Твърде много маймуни има сега.

# 15 208
Мислите ли, че начина, по който се формира/избира управление на държавата, НС,  НП, трябва да остане непроменен т.е. това, което е сега е достатъчно добро и няма нужда от никаква промяна или поне корекция.
Нека предложението на Слави да е дъвка.
Мисля, че проблемът е в самото устройство и структура на партиите, и промяна трябва да има в тях. Водещите партии са узурпирани от личности с огромно его и алчност за власт и нямат връзка с реалността.  Бойко, Слави, Киро$Асен, Корнела Седесарката, Наско Машиниста ....
Тези хора са се вкопчили и си мислят, че партиите са им в наследтсво доживот. Ще ги стискат, докато ги удушат. Нямат в главите си визия за развитие, а само личен интерес.

# 15 209
Правителствена болница е една "куха" болница. Сградата и местоложението й са перфектни за детска болница. Няма логика тя да си стои, а до нея да се строи друга болница, която да е детска. Колко точно трансплантации на година се правят там и какви? Май не са много или бъркам?

Чухте ли брифинга?

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:24 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт