Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 486
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 405
А ти явно не можеш да схванеш,че не всички изпадат в крайности като теб, а даже и да се случат- да изпадат в неконтролируема паника.
Аз не изпадам в паника, а коментираме евентуални варианти, които са възможни.
Възможно е да минем на режим на тока ли ? Sweat Smile
Защото не се е случвало преди ли? Или сме застраховани от аварии по електропреносната мрежа? Или защото поради "евтиния газ" няма да има домакинства, които ще преминат на алтернатива към тока?

# 15 406
А ти явно не можеш да схванеш,че не всички изпадат в крайности като теб, а даже и да се случат- да изпадат в неконтролируема паника.
Аз не изпадам в паника, а коментираме евентуални варианти, които са възможни.
Възможно е да минем на режим на тока ли ? Sweat Smile
Защото не се е случвало преди ли? Или сме застраховани от аварии по електропреносната мрежа? Или защото поради "евтиния газ" няма да има домакинства, които ще преминат на алтернатива към тока?
Малко в повече ми идват лакардиите с газа и парното.

Ще попитам при режим на тока  как функционира една държавна служба, една банка,едно предприятие, една фирма в сферата на услугите, един МОЛ, един хранителен магазин.
Давате ли си сметка колко е налудничаво да минем на режим ?

# 15 407
Ще попитам при режим на тока  как функционира една държавна служба, една банка,едно предприятие, една фирма в сферата на услугите, един МОЛ, един хранителен магазин.
Е това вече е супер лакърдия. Напомня ми на изръсеното от бившия шеф на Булгаргаз: "Когато казаха, че ще ни спрат газа, ние мислехме, че се шегуват".

# 15 408
И като всяваме паника непрекъсното какво помага? Или целта е точно тази - да се паникьосваме и да протестираме даже,  или нещо  предизборна агитация се започва, първи етап. После ще насочваме  към който обещава  да не спира тока и  интернета да не забравя.
 Даже  страната ни нищо не е направила да съдаде поблемите. Световни са.
 Как го виждате да повлияем на тези проблеми точно ние, това не можах да разбера. Иначе човек се адаптира към всичко и оцелява ,заложено му  е. Големите фирми, банките, непрекъснатите производства трябва да имат алтернативи, борсите са проблемни, но колко играят на борсата,
 Колко време може да трае това трагично спиране на ток, година ли, половин ,три месеца ли? Според нашите условия - едва ли няколко дни. Като сте в отпуск какво става?

# 15 409
И като всяваме паника непрекъсното какво помага? Или целта е точно тази - да се паникьосваме и да протестираме даже,  или нещо  предизборна агитация се започва, първи етап. После ще насочваме  към който обещава  да не спира тока и  интернета да не забравя.

Предизборната агитация в полза на ПП тече с пълна сила от доста време тук специално. За някои вече си мисля, че са на заплата дори при тях. Ама недай Боже някой да напише нещо срещу тях - веднага бива обявен за агитатор. Защо? Все пак те събират само 19 % по последни проучвания - това значи, че 81 % от хората не харесват пътя на промяната, който те предлагат и не искат да вървят по него.

# 15 410
Ще попитам при режим на тока  как функционира една държавна служба, една банка,едно предприятие, една фирма в сферата на услугите, един МОЛ, един хранителен магазин.
Е това вече е супер лакърдия. Напомня ми на изръсеното от бившия шеф на Булгаргаз: "Когато казаха, че ще ни спрат газа, ние мислехме, че се шегуват".
Sweat Smile
И каква е връзката?
Булгаргаз просто лъсна като една куха структура, която е много интересно какви точно фунцкии има към днешна дата.

# 15 411
Аз не се панирам, не съм купила панировка.
 Ти с каква цел говориш непрекъснато как всичко ще спре?

Ограничението идва с високите цени, иначе всичко си има.
 Никой не може да направи нещата други ,световно проблемче  е.

# 15 412
Скрит текст:
Sweat Smile
И каква е връзката?
Булгаргаз просто лъсна като една куха структура, която е много интересно какви точно фунцкии има към днешна дата.
Връзката е, че трябва да се мисли своевременно за предстоящи проблеми, а не "След дъжд качулка".

Никой не може да направи нещата други ,световно проблемче  е.
Аз не съм казал, че задължително трябва да спре, а че е вероятно да се случи и дадох примери как в други държави своевременно се подготвят за такива варианти.

# 15 413
Скрит текст:

Може цената на газа да е световен проблем, но цените на много други стоки у нас са чисто спекулативни и никой не предприема мерки срещу това.
Не може да се оправдава всичко със световната инфлация, проблемите на света и нищо да не се прави у нас.

# 15 414
Ние ползваме въглища, все още. Не ги забравяйте, докато чертаете черните сценарии.

# 15 415
Идат избори, ще си покаже народът дали мисли.

# 15 416
Какво да мисли народа? То е измислено, народът просто ще го узакони.

# 15 417
Нана, съмняваш се в манипулиране на изборите ли?

# 15 418

Народът НЕ мисли! Избира този, който му обещава това, което иска да чуе и после реве, че не е станало. Избраха ПП, защото им обещаха, че българите ще станат по-богати и ще живеят по-добре, че ще преборят корупцията и, че ще свалят Гешев. Нищо от това не направиха. Но влязоха в историята не само, като първото правителство свалено с вот на недоверие, но и, като първата дясна партия ориентирана към САЩ, която се коалира с лявата партия БСП, ориентирана към Русия. И се чудя, защо хората, които толкова много плюят по Русия и искат да се откъснат от нея, ще гласуват за ПП, които директно обявяват БСП за свой естествен съюзник. А всички знаем, че БСП си любят и тачат Путин, и Русия. Ей това така и не го разбрах.

# 15 419
Скрит текст:

Може цената на газа да е световен проблем, но цените на много други стоки у нас са чисто спекулативни и никой не предприема мерки срещу това.
Не може да се оправдава всичко със световната инфлация, проблемите на света и нищо да не се прави у нас.
В тази връзка, как Starlink изведнъж решиха да намалят месечната си такса за България от 200 лв. на 95 лева.
Не е ли било преди това спекулативна цена, защото надали сега извършват услугата на загуба.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 10:03 от tre

Общи условия

Активация на акаунт