Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 519
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 420
  • София
Идат избори, ще си покаже народът дали мисли.

Ми ей на, моята свекърва като "мислеща" част от тоя народ и интересуваща се само от пенсията си и нищо друго на света, сякаш тая пенсия от небето пада, а не зависи от нас, работещите, мисли следното: Тия момчета ми увеличиха пенсията, пак ще гласувам за тях. И нищо друго няма значение, ни цени, ни битови сметки, само пенсията. Колко пък да мисли тоя народ? Simple Smile

# 15 421
И майка ми така. Искали момчетата да променят нещо, но не им дали шанс.

# 15 422
Всеки си има собствени мотиви, за да избере тази или онази партия. И те трябва да се уважават. Не уважавам избора само на тези, които са мотивирани с кебапчета или 50 лв. Те очевидно не мислят далновидно. Но пък ако повече нормални хора гласуват, кебапчетата няма да повлияят на изборите.

# 15 423
Някъде в Европа и Америка, в момента има ли бурен растеж и просперитет за народа, спрямо предходните години?
Да не пропускам нещо, че така се пише, все едно само ние сме зле.

# 15 424
Масово пенсионерите мислят така - баба ми също. А реално пенсиите им са по-високи, благодарение на БСП. Само дето сега ПП се окичиха с това и ще оберат гласове на Корни точно по линията с пенсиите Simple Smile

# 15 425
Нана, съмняваш се в манипулиране на изборите ли?
Не, но за четвърти път след избори, ще имаме същата конфигурация от партии в НС. Три пъти тази конфигурация показа, че не е способна да направи нещо смислено, защо да се очаква, че този път ще е различно? Thinking
От тези партии само "Възраждане" не е била в управлението, но се надявам, че няма да бъде, ако все пак се случи, те не са нещо по различно.
Коя партия е показала умение да управлява така, че поне половината от българите да кажат - ще ги изберем пак?

# 15 426
Масово пенсионерите мислят така - баба ми също. А реално пенсиите им са по-високи, благодарение на БСП. Само дето сега ПП се окичиха с това и ще оберат гласове на Корни точно по линията с пенсиите Simple Smile
Да се чудят пенсионерите на кого да благодарят и да го подкрепят на изборите: Киро и Асен или Корнелия. Simple Smile

# 15 427
Идат избори, ще си покаже народът дали мисли.

Ми ей на, моята свекърва като "мислеща" част от тоя народ и интересуваща се само от пенсията си и нищо друго на света, сякаш тая пенсия от небето пада, а не зависи от нас, работещите, мисли следното: Тия момчета ми увеличиха пенсията, пак ще гласувам за тях. И нищо друго няма значение, ни цени, ни битови сметки, само пенсията. Колко пък да мисли тоя народ? Simple Smile
E, инфлацията реално е  висока само в България по цял свят цените са мръднали с до 2 % Wink.

# 15 428
  • София
А както знаем, пенсионерите не са никак малък електорат. Стига да се престрашат от машините. Simple Smile

# 15 429
Да се чудят пенсионерите на кого да благодарят и да го подкрепят на изборите: Киро и Асен или Корнелия. Simple Smile

Няма никаква разлика - който и да си изберат, той ще доведе другия. Те си вървят в пакет Simple Smile И поне едно е сигурно - откъсване от Русия няма да има, защото БСП няма да го позволят Simple Smile

# 15 430

Няма никаква разлика - който и да си изберат, той ще доведе другия. Те си вървят в пакет Simple Smile И поне едно е сигурно - откъсване от Русия няма да има, защото БСП няма да го позволят Simple Smile
От наша страна абсурд да има инициатива, но с радост почвам да си мисля, че Русия ще скъса с нас Wink.

# 15 431
  • Там,където се събуждам щастлива.
Скрит текст:
Аз не се панирам, не съм купила панировка.
 Ти с каква цел говориш непрекъснато как всичко ще спре?

Ограничението идва с високите цени, иначе всичко си има.
 Никой не може да направи нещата други ,световно проблемче  е.
Може цената на газа да е световен проблем, но цените на много други стоки у нас са чисто спекулативни и никой не предприема мерки срещу това.
Не може да се оправдава всичко със световната инфлация, проблемите на света и нищо да не се прави у нас.

ПП ли е виновно, че търговците са спекуланти? Те са си такива от време оно. Ако масово се спре купуването на дадени стоки, ще им светне лампичката. Падна ми шапката в София, в една сладкарница, че килограм сладки гонят 30 лв. Егати и сладките. Подобни в друг град са на половин цена. Сега ще ми се даде довод за наемите. Да, и там има спекула. Яка. Отдават се апартаменти в София, които се нуждаят от ремонт, но собствениците даже не си правят труда една боя да сложат след предишния собственик. И искат по 700-800 лв.

На 21 юли олиото при нас беше 5.89. Вчера го гледам за 3.89. За колко продукта се сещате, които са с намалени цени у нас след даден период?

# 15 432

От наша страна абсурд да има инициатива, но с радост почвам да си мисля, че Русия ще скъса с нас Wink.

Не вярвам - само ни плашат. Ние сме им трянския кон в ЕС, особено с БСП в управлението и Радев начело на държавата. Трябва да са луди, за да ни изпуснат Wink

# 15 433
Не вярвам - само ни плашат. Ние сме им трянския кон в ЕС, особено с БСП в управлението и Радев начело на държавата. Трябва да са луди, за да ни изпуснат Wink
И това го има да...

# 15 434
  • София
Не е по темата, но Русия е приключила с нас. Спете спокойно, ако това ви тормози. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт