Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 386
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 720
  • София
Гласувайте!!!

# 15 721
ако  Радев не беше ни представил харвардският специалист Кирето още щеше да е в 3-та глуха.
Бе той и Гълъб Донев ни представи, даже сега е премиер, ама не виждам някой да припада по него като политик.
Обаче Гълъб Донев няма да ходи на избори.

# 15 722
ако  Радев не беше ни представил харвардският специалист Кирето още щеше да е в 3-та глуха.
Бе той и Гълъб Донев ни представи, даже сега е премиер, ама не виждам някой да припада по него като политик.
Обаче Гълъб Донев няма да ходи на избори.
Ами то няма и кой да го избере. То едно е да ти дадат шанс, друго е ти да го използваш. Сега по тая логика, ако не беше Корни, Радев щеше да е пенсионер със зелени чорапи.

# 15 723
  • Разпиляна във въображението
Албенците, сърбите и македонците се "сплотяват". "Отворени Балкани" са "мини-Шенген" на трите страни. Вероятно не сме се присъединили.

Това по повод пост по-горе за едно изложение.

# 15 724
  • Буркина Фасо
[/quote]
освен жените кой друг припадаше по Кирето ? Smiley

# 15 725
Изключително съм скептична за тези избори. Не искам да съм лош пророк, на напролет си мисля, ще ще сме пак пред урните.

# 15 726
Спомена се очакваното повишение на цената, но учудващо мина незабелязано. Grinning
Чакам на къс пас някой да ни информира как сме пропуснали едни страшно изгодни танкери, как един политик 12 години е строил газова връзка с Гърция, за една тръба дето струвала 3 милиарда и как СП прави всичко възможно да подпише дългосрочен договор с Газпром.

Как газът от Каспийските находища в толкова евтин и как може да ни залее.

Пропуснах ли нещо? Joy

А ! Да! Как газовата криза в ЕС е само руска пропаганда, а не руска разработка...

# 15 727
Няма газова криза.
Хранилищата в Европа са пълни (освен нашето, но сега ще го дадем на наши хора да го разширят).
Всички летят да търсят газ от къде ли не. Намират се решения. Ще има турбуленция докато процесът завърши, но ще се наместят нещата.

# 15 728
Верно ли? Онези ЕС величия на 9ти сигурно ще се събират за да празнуват освобождението на България от хитлерофашизма.

Не, грешка. Ще празнуват заедно с коалиционната партньорка Нинова...светлия български празник

# 15 729
Абе, как се сваля служебно правителство ?

# 15 730
  • Разпиляна във въображението
Неприятно е заключването на темата, но щом трябва. Ще се срещнем отново след месец и... не знам на какво се надявам, но гласуващите ще наредят следващото НС. Дано да са повече.

# 15 731
Абе, как се сваля служебно правителство ?
С излъчване на редовно правителство.
Имаш ли право да гласуваш?

# 15 732
И моят призив е да се гласува. Дори с неподкрепям никого!!!
Иначе знам ,че въпреки  различията  всички се стремим към  най-доброто  за България.
Беше ми приятно да взема участие  в дискусията:). Ако съм обидила някого моля да бъда извинена

# 15 733
Да, просто излезте и гласувайте

# 15 734
Албенците, сърбите и македонците се "сплотяват". "Отворени Балкани" са "мини-Шенген" на трите страни. Вероятно не сме се присъединили.

Това по повод пост по-горе за едно изложение.
Не виждам как ще се присъединим, те не са в ЕС и могат да си договарят входно-изходни режими индивидуално. Ние - не, зависими сме от европейските решения.

Общи условия

Активация на акаунт