Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 357
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 735
  • София
Съвет към евроатлантиците: наблегнете малко на отношенията си с другите хора! Към момента всеки, който не мисли като вас е в някоя от тези групи:
1. разпространители на пропаганда, т.е. платени руски тролове.
2. хора, които се връзват на пропаганда, т.е. някое от следните - тъпи, непроверяващи източниците си или лековерни.

От друга страна имаме едни хора, които винаги са прави, умни са, проверяват си източниците, разбират всичко, никой не им плаща, въобще идилия! Само че в живота няма 100% черни и 100% бели /заех го от Христо Бойкикиев/. И тук не правим изключение.

А това, че Киро бил помогнал на Радев да бъде избран... За Бога, преди да го обявят за премиер малцина помнеха, че съществува - Рашков и Янев бяха в пъти по-популярни от него сред хората покрай служебния кабинет на същия тоя Радев! Първият заради отношението си към ГЕРБ, а вторият заради цялостното си поведение като служебен премиер. Не беше толкова отдавна, все още помним как стоята нещата! Видяхме и колко след като Радев оттегли подкрепата си към него правителството беше свалено. Но не видяхме Кирил успешно да е направил нещо срещу президента, довело до нови избори за президент. Още нещо, което е показателно за ситуацията у нас.

# 15 736
Досега винаги съм гласувала, този път ще пропусна.

# 15 737
Не мога да разбера защо ще заключват темата. Защо не трябвало да се обсъжда по време на кампанията?

# 15 738
  • Другата България
Да се обсъжда какво?
И с кого?

# 15 739
Не мога да разбера защо ще заключват темата. Защо не трябвало да се обсъжда по време на кампанията?

Темата не се ли заключваше преди изборите в деня за размисъл?  Няма логика да я заключват сега. И без това агитация ще се лее отвсякъде.

# 15 740
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сериозно ли ше затварят тема за политика и избори, които са чак след месец? Уникум. Знаех си, че сме уникати, но всеки път се изненадам, че още повече може.

По другата ми географска ширина дори не е забранено в деня на избори да се говори за политика, което не оказва никакво влияние върху изборите. Продаването на алкохол преди изборите също.

# 15 741
  • Другата България
Е, хайде сега, няма нужда от превземки и изкуствени изненади, още повече пък от обичайните сравнения и изтъкването на предимствата на "другите" географски ширини.
Това е поредна тема за политика, всеки път, абсолютно всеки път в деня на старта на предизборната кампания Татти тегли ключа, и това е не само заради политиката на форума. Друг е въпроса, че точно тази тема, от месец време, че и повече, няма нищо, ама нищо общо с политика. В нея останаха да си уплътняват работното време и да си упражняват нарцисизма, логореята и копи-пейст хейтърски постове от ФБ точно пет човека, и освен за газ и колко Киро и Асен не стават, защото....така, друго нищо не се пише.

# 15 742

Рашков и Янев бяха в пъти по-популярни от него сред хората покрай служебния кабинет на същия тоя Радев! Първият заради отношението си към ГЕРБ, а вторият заради цялостното си поведение като служебен премиер. Не беше толкова отдавна, все още помним как стоята нещата!
С какво по- точно беше популярен Рашков, преди да стане служебен министър? А и колко успешен беше Янев с чара си на умряла скумрия?  Да не говоря за другите му министри на Радев. Смешния министър на здравеопазването, Минеков. Петканов, който аха, аха да прати плана за възстановяване в Брюксел, защото нали беше голям капацитет, ама се имота като пате в кълчища. Комитова, която спря не само Хемус, но и текущото поддържане в страната.

# 15 743
Сериозно ли ше затварят тема за политика и избори, които са чак след месец? Уникум.
В частна платформа сте и се съгласили с техните правила. Ще я затворят когато преценят или когато фазата на луната съвпадне с ретроградния Меркурий или..

# 15 744

Имаш ли право да гласуваш?
Аз съм пенсионер и съм много доволна, че Кирил Петков само за 7 месеца ми вдигна пенсията, повече отколкото през последните 12 години, така че ще гласувам за него ❤

# 15 745
така че ще гласувам за него ❤
Супер! Ако искаш и за Пеевски гласувай... Твоите политически предпочитания не определят цялостната политика на държавата

# 15 746
  • София

Рашков и Янев бяха в пъти по-популярни от него сред хората покрай служебния кабинет на същия тоя Радев! Първият заради отношението си към ГЕРБ, а вторият заради цялостното си поведение като служебен премиер. Не беше толкова отдавна, все още помним как стоята нещата!

Моля, четете какво пишат хората преди да се засягате и да влизате със сърдит тон, бидейки в грешка! Говори се за времето между служебния кабинет и правителството на ПП, а не това между Боко и служебния кабинет. Също така става дума за населението на Република България, а не симпатизантите на ДБ и хората в централата им. Нека се прави разлика между двете, защото вторите вероятно наистина са приели Радев заради Петков! Виж, първите понаучиха кой е Кирил Петков, когато Байдън го спомена. Преди това са го знаели само тези, с които е имал някакъв бизнес и някой по-запален фен на служебния кабинет.

# 15 747
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сериозно ли ше затварят тема за политика и избори, които са чак след месец? Уникум.
В частна платформа сте и се съгласили с техните правила. Ще я затворят когато преценят или когато фазата на луната съвпадне с ретроградния Меркурий или..

Тук има една приказка "Премествам си го от единия крачол в другия дали ще я има или няма темата". Аз избор съм направила. Още преди месеци.
Безумно е месец да те облъчват / заливат от телевизията и други медии политици, но да не можеш да пишеш за тях в дадена платформа. Безумно е било, както преди, така и сега.
Щом за вас е ок, супер.

# 15 748

И кой е казал, че не могат да си правят каквото си искат? Аз така и не разбрах каква е причината.

# 15 749
така че ще гласувам за него ❤
Супер! Ако искаш и за Пеевски гласувай...
Е хайде няма нужда да иронизираш …
За Пеевски гласуваш ти, като заявен и открит фен на ДПС- партията , която се “ грижи”за кадрите и гласоподавателите си, нали правилно те цитирам🤔

На останалите - да гласуваме с мъдрост и трезва преценка!

Общи условия

Активация на акаунт