В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 794
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честита Нова Година!
Бъдете живи, здрави, винаги усмихнати и весели! 

# 196
НЕКА НОВАТА ГОДИНА ВИ ДОНЕСЕ САМО РАДОСТНИ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ newsm24

# 197
  • Варна
Честита Нова Година 2007!!!   newsm44
Обичайте се и бъдете обичани !!!  love001
Дарявайте доброта за да получите Любов.  newsm51

# 198

Честита Нова Година!
Много здраве и любов ви пожелавам!

# 199
Честита Нова Година!
                                   Желая  ви много здраве,щастие и късмет през 2007!

# 200
Честита Нова Година!

Нека новата 2007 ви донесе много здраве,щастие и любов!

Честит Рожден Ден,Светле!

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 09:47 от milena000

# 201
Честита Нова Година!!!

Бъдете здрави, обичайте се и се уважавйте, нека късмета е с вас, щастието  и радостта да не ви напускат и това за което сте си мечтали през изминалата година да се сбъдне в настоящата!!!

И както е написала Дидка - нека и таз година да бъдем заедно, да са сме силни, да споделяме и да си помагаме  Hug Heart Eyes

Ние изкарахме много добре. Стефанаки го оставихме да се весели с баба си, дядо си и кучето  Grinning(
А на следващия ден падна сурваканетооо...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88472&photo=23

И не на последно място....

Светле, Честит Рожден Ден !  newsm59

Бъди много щастлива! smile3525

Ние ще изчезнем за около седмица при нашите, защото нямаме парно от 2 дни и е кучи студ у нас - май имаме авария. Та до скоро  Hug

# 202
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам на всички много здраве, късмет и радост.
 newsm44

# 203
  • София
Честита Нова Година-пожелавам ви здрав,щастие и много,много късмет!!!
Ние искарахме спокойно новогодишната вечер- първо си бяхме в къщи- мъжа ми имаше рожден ден,а после Валето бе телепортиран при майка ми,а ние при едни приятели.
Предишната нощ бяхме попрекалили- на друг рожден ден,та цялата компания бяхме тихички,но все пак си изкарахме весело-до...4часа Laughing

Така не ми се искаше да започвам с оплаквания,но ...момичета много съм отчаяна и незнам как да постъпя-пуснах тема-ето я : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153945.msg2958297#msg2958297
Да не се повтарям и отчаяна съм и имам нужда от съвет и помощ-а освен към вас,незнам към кого друг да се обърна за адекватна помощ... Cry

# 204
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека ни донесе мир и разбирателство, много здраве и щастие, нови хоризонти и благополучие!

Ние изкарахме много добре, естествено с много малко сън, нооооо преживяхме го  Joy

Ние ще изчезнем за около седмица при нашите, защото нямаме парно от 2 дни и е кучи студ у нас - май имаме авария. Та до скоро  Hug

Ако се пооправи времето може да дойдете със Стефко да се разходите в нашия вилает.

# 205
                  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ!

# 206
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И СЕ ОБИЧАЙТЕ!
НЕКА 2007 Е МИРНА И УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ НИ!

# 207
  • София
Хайде отново да ви пожелая много здраве и хубави емоции в новата година!

Ние също изкарахме прилично и тихо празника! Бяхме при нашите и децата посрещнаха с нас новата година! Седяха до 1:30часа, ами то веднъж се влиза в ЕС и децата да видят к'во ще се промени LaughingНищо...
Много харесаха фоерверките и всичките му там новогодишни екстри. На другия ден последва сурвакането за здраве със собственоръчно направената от моя милост суровачка:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89258&photo=64
Ванката си каза стихчето перфектно и съответно си получи заслуженото, та сега е по-богат от мен Laughing
Нещо ме хвана хрема обаче, ама няма да говоря за болежки от сега.
Къде е Съни? Не е писала отдавна!

Много здраве и щастие още веднъж на всички!!!

# 208
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Много здраве и усмивки през новата 2007   bouquet

Ние посрещнахме новата година в къщи. Жанетката я проспа блажено  Laughing

От няколко дни установихме, че доста неща са изчезнали от къщи. Основно дреболии, ама и мемори карта на фотоапарата 2 гб  #Cussing out След дъъъълго разследване установихме че крадеца е...  Жанетка! Хвърля ги в кофата за боклук и съответно като никой не я види си заминават в казана  Sad 

Друго при нас няма, освен че продължаваме с неяденето   ooooh! Как кара само на кърма вече 2 месеца не ми  е ясно  newsm78

vnd гушкай го при вас, след като там спи. Другия вариант е да се снабдите със здрави нерви и да го оставяш да реве в коша. За около седмица се научавали да заспиват сами. Аз тоя вариант не го изтраях и затова си спим с бебата (само нещо напоследък много рита  Confused ).

А оня ден готино време и се разхождаме ние в един парк. По едно време вика някой името на баща ми - гледаме едно семейство българи, познати на нашите. Мъжа ни застрелва с репликата "Чух аз българска реч и викам на жената да си ходим, че тия българи сега ще искат нещо" ама ни познали и се спряли... Аз не можах да си затворя устата от изумление! На м... си райнена си от родината си. Вместо да се радва, че чува БГ реч, оня ще бяга    #Cussing out да не му искали нещо... Папагал... Още ми е възмутено  Crossing Arms

# 209
Честита Нова Година!!!
От сърце пожелавам на всички много любов, здраве, късмет, искрени приятели и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт