В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 784
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Честита Нова Година!!!
Искам тази година дори и да не съм виждала някои от вас, да мога да ви позная по улиците по щастливите ви лица!  Mr. Green

Честит рожден ден със закъснение на Светлето! Много здраве, щастие и любов!

vnd, искрено ти съчувствам! И ние имаме проблем със съня, Ради не спи в леглото при нас, но пък по цяла нощ се буди и мрънка за вода, просто през 20-30 минути и нищо не може да я откаже  Confused А заспиването е един малък ужас, то пада мрънкане или смях, заспива права, но не се предава, вика ако-ако, а не ака, сваля си памперса непрекъснато, иска сама да се облича-съблича, ако опитам да помогна или да я облека - писъци до небесата Tired. Оставяла съм я да пореве, но или край няма, или татко й се предава - по-милостивичък е, но ако й се кара, на мен пък ми става тъжно, защото е много страшен.  Laughing И сигурно е единственото дете, което вкъщи ходи по гол задник, но с шапка и шал  Crazy Надявам се да премине този период, защото много се нервирам вече и ме е страх от себе си. А на Нова година беше при майка ми и баща ми и на другия ден не спряха да я хвалят - колко била добричка, как заспала, как спяла, будила се 2-3 пъти най-много. Явно само нас ни прави луди калинки!!! Mr. Green

Аз пък тия дни бях луднала на тема степер (защото нямаме място за велоергометър, иначе това искам hahaha) и ровейки в нета, намерих една програмка за фитнес - писах си размерите, годините, мерих пулсове и накрая някаква 3Д фитнес треньорка ме юркаше да правя упражнения. Та от 2 дни само подскачам внимателно в супертясната кухничка, а мъж ми ми се хили отстрани Embarassed Но след фирменото парти ме хвана още повече срам, малкото колежки, които имам, са едни финииии и малки и аз до тях като някакъв кашалот Sick Дано скоро има резултати, та да не ми стихне набързо мотивацията Praynig

# 211
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Друго при нас няма, освен че продължаваме с неяденето   ooooh! Как кара само на кърма вече 2 месеца не ми  е ясно  newsm78

Jes, и ние сме така само дето вече не го кърмя и ако има начин за него ще живее на косело мляко само ако може. Не знам на какво се дължи това, но като сложим и факта, че е станал толкова раздразнителен, за всичко испада в истерия, направо не издържам. А при майка ми е кротичък и я слушка, няма да мрънка няма нищо каквото му каже всичко изпълнява, а как се появя и аз на хоризонта и се почва Close

освен всичко друго също не иска да си спинка в леглото и по цяла нощ само се пренасяме от неговото легло в нашето и после обратно и ходим с татито като сънмнамбули Twisted Evil

# 212
Привет  Hug
Ние бързо се прибрахме - слава Богу оправиха проблема с парното и вече е топличко вкъщи  Simple Smile

Така като чета - явно децата са внякакъв странен период. Стефанаки нещо много ми мрънка  напоследък и постоянно иска нещо, а с нашите е много добричък и послушен да не говорим, че спи по цяла нощ до 8ч. с най-много едно промрънкване, а с мен поне по 2 пъти се буди и в 7ч. вече е станал.

vnd, явно вариантите са 2 - да го взимаш при вас или да го оставиш да си реве. Май трябва да се въоръжиш с търпение. И на мен ми избиват нервите сутрин като ми се събуди в 6:30 и помечен еще да спи, ама това не е начина.

Нинето, сурвачката ти е супер. Аз миналата година си поиграх да направя, но тази просто не ми остана време и като видях едни девойки на пазара да продават едни красиви сурвачки реших да купя.  Simple Smile

# 213
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,
Аз мислех,че само ние сме лудите.Мариелка и тя вчера беше невъзможна,прави бели постоянно-хвърля,разлива,плюе навсякъде храна,вода,сок.Нарочно си го държи в устата и се кефи да го плюе и после да го бърше ooooh!.Абе само се тича кофата и парцала у нас.Освен това си имаме и Пикасо вкъщи-в стаята на баба и и дядо и е изрисувала цялата врата и част от стените с химикал-ужас,незнам как ще се трие.Сега това е на мода-рисуването,ту с лявата,ту с дясната ръка Mr. GreenВчера изля една чаша със сок на килима и аз докато бърша с препарата,хвърли дистанционното в легена ooooh!  ooooh!  ooooh!Проработи де,животинчето.Мога още много да изброявам разни случки,но друг път.И се караме,нищо не помага,хили се насреща и прави нарочно.Даже вчера я шляпнахме по лошите ръце,дето хвърли дистанционното,а тя хитрушата ми ги подава да и ги целувам  hahaha.Така правим иначе като се удари някъде Mr. GreenА у чуждите хора е тиха,кротка,послушна,пази поведение.
За яденето-има дни,когато яде много,но най-често не яде.Сутрин и вечер пие Нестле Джуниър,даваме и шишето и така заспива,през нощта  като се събуди,намира си го в леглото и си го допива.Отвива се постоянно,но  Peace баща и става да я завива,понеже спи от външната страна на леглото  hahaha
Ние понеже забравихме да купим суровачка,Мариелка суровака дядо си с една лъжица. Mr. Green Joy

Честит рожден ден на Светлето със закъснение!   bouquet   bouquet   bouquet

Лек ден от нас!

# 214
Здравейте мами и от мен и синчето ми Калоян ! ч н г на всички! Късно се включвам в групата, защото от скоро имаме интернет вкъщи. За мен ще е удоволствие да ме включите в отбора,моля!  newsm17  love001

# 215
  • София
Добре дошли на Илиана и Калоян в отбора!

Криси също се буди около 10-на пъти на нощ минимум. Само дето бързо се успокоява цокайки. Спя непрекъснато в странична изкривена поза, но го предпочитам пред нощните ревове и друсане на ръце. Просто искам да спя. Големият ми син се будеше пак по 10на пъти, докато навърши 3години, само дето цокаше от шише и ставах посред нощ да правя мляко, сокчета, чайове и т.н. пак не спях. Сега ми е много добре, е да спи в леглото при нас, ама не ставам нощем, невъзможно ми е да отлепя.

# 216
Най-после да се наканя и аз да пиша..

При нас такива перипетии около Новата година, че е достойно за екшън филм.
Отидохме на обяд в Рила, влизаме в хотела - вътре по-студено от вън cold
Викам и на управителката, нали изрично ви попитах дали е отоплен хотела, че сме с малко дете и вие отговорихте че е така - тя вика, сега пускаме парното и до вечерта ще е топло.

Както и да е настанихме се и отидохме в една кръчма Рибарника близо до Рилския манастир там хапнахме, пийнахме и се прибрахме, че на беба вече много й се спеше...
Влизам в стаята, същия студ, оказа се че вместо да пуснем кранчето за да върви парното сме го спрели #Crazyпускам парно и духалка която бяхме взели..

Обличам детето с пуловер, чоропогащник и пижама, себе си с пуловер пижама и чорапи и се завиваме с две родопски одеяла през глава. Заспива тя, аз се въртя, дремя и по едно време страхотен шум навън...викове крясъци. Викам тия младежи отрано почнаха да празнуват.

Али се стряска, събужда се с рев и не мога да я успокоя...в същото време печката спира да работи. мъж ми вика, а бе ти ли спря печката - аз нее. става гледа, няма ток
дете пищи не мога да я успокоя, тъмно студено - въпреки че два часа и духалка и парно са работили... Излиза мъжа ми да види какво става, в половината хотел няма ток и народа затова се бунтува...след малко целия хотел няма ток Twisted Evil а бе като сцена в сюрреалистичен филм.

Али продължава да реве...явно доста се е стреснала. Мъжа ми отива да види какво е положението, а майка идва при нас, но и тя не може да успокои малката. Излязохме в коридора поне да се разсее между хората, помежду другото в коридора чат пат тока се появяваше и изчезваше...
Аз вече съм я облякла с боди, пуловер, горнище на анцуг,дебело елече, якето и вълнена шапка на главата, надолу с чоропогащник,ватирани джинси и ботуши Shocked
Накарах я да тича и да се гонят с племенницата ми, за да се сгреят.
Помежду другото ние си сипахме по едно уиски, като все още се надявахме че не се е съсипал тотално празника.
Тока продължаваше ту да идва, ту да спира и накрая на мен и мъж ми ни писна , аз събрах багажа, той отиде да се разправя с управителката... след солиден скандал от негова страна, тя върна парите на всички ни, натоварихме се и обратно в Сф. Тука вече влязохме в един денонощен магазин, напазарувахме, прибрахме се, аз оправих детето, а свеки и майка оправиха масата.
Благополучно в 22.30 седнахме на украсената трапеза и си посрещнахме весело НГ. Али издържа до 1 часа, като шумотевицата изобщо не я плашеше.

И такива ми ти работи около нас.

на всичкото отгоре, след ангината, която й откриха преди коледа и последвалия АБ Аугментин, детето получи разстройство, а от два дни е със страхотен обрив по цялото тяло и бузките. Оказа се че е направила алергична реакция към АБ, та сега пие противоалергично лекарство Ериус.
Тъй като ми писна от тия болести и отров, с които натъпках детето си през последните три месеца, се обадих на класически хомеопат и си записах час за понеделник и ще видим какво ще стане...

Айде че стана ужасно дълго, дано да не ви стане много досадно Blush

# 217
  • София
Didka_b- трябва да те номинираме за награда за най-търпелива и издръжлива на неприятности мама Hug
Шегата настрана- това никак не е било приятно изживяване,но да знаеш че винаги ще си го спомняте и ще се смеете на ситуацията- и аз преди време имах подобна Нове година ,но за разлика от теб- направо скочих на врата на управителя на хотела,та и още бях неженена,млада и нямаше и намерение за дете...Ама тия хора си го заслужават- това си е направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Само да сте здрави-другото отминава.Али да се оправи,това е най -важното.Пробвай с хомеопатия- племенника ми е на 5г и от една годинка е с асма,лекува се с хомеопатия от година и половина и снаха ми е страшно доволна,а и детето е много по-добре.
Аз още ен съм се възползвала,но и рядко съм давала лекалства на Валето-винаги гледам да го пооправя с бабини методи и без медикаменти.
 Hug

# 218
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Лелееее,Дидка-големи перипетии бе,мила.Тези хора са за  #2gunfire.Как може такова нещо,уж сме в Европата вече Crossing Arms.Ще има да я помните тази Нова година,дано само не сте се разболели повече от това пътуване.Целувки за сладката Али Heart Eyes

Тъкмо една приятелка ми се оплака-имали резервация за един хотел до Кюстендил,отишли и се оказало,че цената в хотела е двойна,а за тези пари(120лв на човек),са били в бунгала. ShockedТова някаква масова практика на хотелите ли е да не си спазват уговорките по Нова година. Twisted Evil
Ние на Нова година бяхме в Пловдив с едно приятелско семейство.И те са с бебе на 8 месеца.Ядене,пиене,веселба с децата,които между другото дочакаха Новата година като истински Европейци Mr. GreenОт късметите и на мен,и на мъжа ми се падна нова кола,та да видим. Joy Praynig

# 219
Didka_b- трябва да те номинираме за награда за най-търпелива и издръжлива на неприятности мама Hug
Шегата настрана- това никак не е било приятно изживяване,но да знаеш че винаги ще си го спомняте и ще се смеете на ситуацията- и аз преди време имах подобна Нове година ,но за разлика от теб- направо скочих на врата на управителя на хотела,та и още бях неженена,млада и нямаше и намерение за дете...Ама тия хора си го заслужават- това си е направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Само да сте здрави-другото отминава.Али да се оправи,това е най -важното.Пробвай с хомеопатия- племенника ми е на 5г и от една годинка е с асма,лекува се с хомеопатия от година и половина и снаха ми е страшно доволна,а и детето е много по-добре.
Аз още ен съм се възползвала,но и рядко съм давала лекалства на Валето-винаги гледам да го пооправя с бабини методи и без медикаменти.
 Hug

Вени, всъщност мъж ми беше този който я хвана за гушата и щеше да я убие Mr. Green Даже по пътя за Сф все се ядосваше че с малко се е разминала Laughing
Сега гледам откъм смешната страна на нещата, но тогава определено не ми беше до смях. А тръгнахме цялата фамилия - два броя баби и дядовци, сестра ми, зет ми, беба и племенницата ми. Зълва ми тъкмо се канеше и тя да дойде от софия. Но най-важното е че се прибрахме живи и здрави. И че се случи в шест следобед. Представяте ли си да се беше случило към полунощ, когато мъжете вече бяха пили по две три питиета и да не можем да се приберем Shocked

# 220
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОООГО КЪСМЕТ ПРЕЗ ПЪРВАТА НИ ЕВРОПЕЙСКА ГОДИНА!

Светле Честит Рожден Ден! Много щастливи мигове ти пожелавам!  bouquet

Добре дошли на ИЛИАНА И КАЛОЯН ! Hug

Jes, ей това поведение на българите в чужбина винаги ме е втрещявало! Уж им жал за България, а вместо да се радват като чуят българска реч, бягат! ooooh! Shocked

Дидка, моного кофти наистина! И аз бях останала с впечетлението, че ще празнувате извън София и като написа по-напред, че сте си били тук много се учудих! А то какво било! За съжаление с такива гафове е пълно по празниците в хотелите и заведенията!

Нинка, много хубава суровачка! И аз правих на децата. Дени много помагаше, а Лъчи много пречеше през цялото време! Mr. Green

Juana, Дени беше същата с водата! Ейййй побърквах се за сън. А тя пиеше единствено от шише Камера и освен, че ставах да й давам вода нощно време, редовно я преобличах и сменях мокри чаршафи, че това шише течеше като за световно! Crazy Поне към година и половина мина на неразливащи се чаши и й я пълних предварително, та докато я изпие да си спестя едно-две ставания. Ами да не те отчайвам ама до към 3 годинки си продължи да се буди за вода най-малко по 2 пъти на нощ. Сега вече го прави много рядко един път в седмицата, ама още си спи с чашата с вода, която аз преди да легна зареждам! Crazy

Лъчи е злато в това отношение. Откакто спрях да я кърмя, си спи много спокойно. Само ако е болничка се буди повечко, но тогава я взимам да спи при нас.

А нали вече спи в голямо легло без решетка и сутрин като се събуди към 8.30ч. си взима възглавничката, бибата, слиза от леглото и идва в нашата спалня. Ако аз спя и не я видя ме побутва, аз я взимам при нас и сладко си доспиваме до към 9.30-10.00ч.  напоследък! Blush Тогава вече идва и Дени и спането става невъзможно, а спалнята твърде преселена! Mr. Green

Ние Новата Година я изкарахме в свекърите. Лъчи се разболя два дни преди това и хич не му беше добре на мъничето, така че си стояхме в домашна обстановка.

То нашите празници бяха еднииии. Дени беше болна на Бъдни вечер и Коледа, а Лъчи на Нова Година! Crazy Важното е, че вече са добре децата!

Айде лека нощ, че много дълго май стана!

# 221
За много години на всички!

Малко се поизгубихме, но какво да се прави. Много здраве и късмет през Новата 2007 Година Hug

# 222
Ето ни и нас  Hug след заслужена почивка сме отново на хоризонта  Hug

Честита 2007 г. На първо място да ви пожелая Здраве, за да постигнем това което желаем, Успех във всичко, което умеем, Късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

Гледах чудесни снимки, четох за ешъни и веселби, четох четох и време не остана да пиша повече  Crazy сега ще взема и да се наспя пък от утре - редовни включвания  Hug

# 223
Здравейте пак ! Така като чета нещата май всички още гледате дечицата си, блазе ви.Моето жабче от октомври ходи на ясли а аз на работа. Слава богу, че на него много му харесва и не боледува,но на мен ми е мъчно. Вие кога смятате да давате на градина?
Р.S. роден е на 18.08.05г. smile3502 smile3502

# 224
Здравейте пак ! Така като чета нещата май всички още гледате дечицата си, блазе ви.Моето жабче от октомври ходи на ясли а аз на работа. Слава богу, че на него много му харесва и не боледува,но на мен ми е мъчно. Вие кога смятате да давате на градина?
Р.S. роден е на 18.08.05г. smile3502 smile3502

здравей Simple Smile
ние сме родени на 17.08.05 и го бях записала на градинка от февруари месец 2006, но май ще почакам след като направиха тези промени с майчинството, защото съм в процес на търсене на работа, но се оказа че е много трудно...в момента, в който чуят че имам малко дете и като че ли ставам втора ръка човек..никой не иска да вземе на работа мама с малко детенце...не знам вие с какво впечетление сте, но аз с това съм се сблъскавала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт