Ние бяхме в едни колеги, но малко пенсионерско беше, та отидохме към 11.30 на площада и гледахме зарята. Беше много хубаво! После към 3.30 се прибрахме и си легнахме

Ирка, ужас!! Ние имаме 4 одеала и 3 се ползват само от Ради, като намокри някое и не е изсъхнало до вечерта, вадим следващото
Нашите шишета са Чико и Авент, но пак пропускат, дори с нови биберони. А нови шишета съм казала, че няма да купувам, но и не сме я учили особено да пие от чаша. Ще пробвам обаче с неразливаща чаша, имаме една, да влезе поне в употреба
Иначе най-невъзмутимо си спя, много рядко ставам аз, мъж ми е жертвата обикновено...ИЛИАНА И КАЛОЯН, и ние сме като вас, малкото на ясла, аз на работа, само декември най-накрая склоних да си останем вкъщи, защото много боледуваше. Сега е много здрава, чукам на дърво, нито сополи, нито нищо, само едно обривче на дупето, което било от зъби уж. На мен, честно казано, не ми е мъчно, че е на ясла, за всички е по-добре така, отколкото да се нервираме взаимно вкъщи - нито тя се забавлява добре и не общува с дечица, нито аз мога да поуча или поработя.

Четох темата ти за спането, ноо...за съжаление не мога да ти помогна - в абсолютно същото положение сме. Алекс категорично не желае да спи в леглото си. Оставяла съм я да плаче, но тя не плаче като нормалните деца, а направо до захлас и без умора
От време навреме като заспи съм я местила там, но се буди през нощта с писъци и пак я вземам при мен
Така, че засега съм се примирила и ще си спим двете, пък ще видим като поотрасне малко ще й обяснявам че вече е голяма и трябва да спи като големите хора в нейното си легло... Поне като спи с мен, въобще не се буди през нощта, само сутрин си пие млякото към 6-7 часа и после откарваме до 9-10 часа..