В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 781
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Дидка, страшна Нова година сте прекарали, бая емоции е имало  Crazy

Ние бяхме в едни колеги, но малко пенсионерско беше, та отидохме към 11.30 на площада и гледахме зарята. Беше много хубаво! После към 3.30 се прибрахме и си легнахме  Grinning

Ирка, ужас!! Ние имаме 4 одеала и 3 се ползват само от Ради, като намокри някое и не е изсъхнало до вечерта, вадим следващото Crazy Нашите шишета са Чико и Авент, но пак пропускат, дори с нови биберони. А нови шишета съм казала, че няма да купувам, но и не сме я учили особено да пие от чаша. Ще пробвам обаче с неразливаща чаша, имаме една, да влезе поне в употреба  Simple Smile Иначе най-невъзмутимо си спя, много рядко ставам аз, мъж ми е жертвата обикновено...

ИЛИАНА И КАЛОЯН, и ние сме като вас, малкото на ясла, аз на работа, само декември най-накрая склоних да си останем вкъщи, защото много боледуваше. Сега е много здрава, чукам на дърво, нито сополи, нито нищо, само едно обривче на дупето, което било от зъби уж. На мен, честно казано, не ми е мъчно, че е на ясла, за всички е по-добре така, отколкото да се нервираме взаимно вкъщи - нито тя се забавлява добре и не общува с дечица, нито аз мога да поуча или поработя.

# 226
 Hug
Дидка, направо не знам какво да кажа! Добре дошли в Европа!
Добре че сте си тръгнали.  Simple Smile

Привет на ИЛИАНА И КАЛОЯН  welcome
На мен от сега ми е мъчно, че ще го давам на ясла, представям си на теб какво ти е...
Нашия живот и здраве трябва от септември да тръгне. Проблем ще е лятото, защото от юли до септември трябва да измислим график кой що го гледа и как. Аз имам платен отпуск, но в работата от сега ме чакат вече, а и има промени в структурата и изобщо не знам дали ще ме бъде. То аз така или иначе трябва до юли да си намеря нова работа, че сегашната не ми се нрави много, но ще видим как ще стане виско това което го мисля.

veronic, това с търсенето на работа след майчинство, явно е доста трудно. Една приятелка ме предупреди и ми каза точно това за което пишеш. Това си е чиста дискриминация и тези хора са си направо за съд!

# 227
Здравейте отново до сега бях на едно парти на люлинските мами! Относно търсенето на работа след майчинство сгурно е трудно. Аз се върнах на старата си работа. Работя в едно частно училище като начален учител и това ме устройва поне докато Коки е малък особено заради лятната голяма отпуска. newsm08 newsm47 newsm68

# 228
  • София
Привет на ИЛИАНА И КАЛОЯН   bouquet
Валето май е понастинал малко-текът сополи,киха,дори лекичко подкашля....-ама от сутринта го тъпча с все що имам в къщи-чайчета,витамини,бабини рецепти и се надявам да минем без силни лекарства-ако е само Пападол-него не го броя Praynig
И аз съм се замислила за ясла- записала съм го и след април ще го пробвам- в работата ме чакат да се върна още откакто съм родила,та уж нямам проблеми/пу-пу-пу/.И при нас има промени,та може и лекички да ме повишат/като стар кадър Twisted Evil/но ще видим.На мен не ми е мъчно засега да го давам на ясла,но нали още не знам какво е....
Чао от нас Hug

# 229
  • София
Добре дошли на Илиана и адаша Калоян!
Мисля че можем да се кандидатираме за групата с най-много Калояновци...

# 230
Айде и от мен добре дошли на мама Илияна и бебе Калоян.

Лана, май си права, че сме темата с най-много Калояновци Mr. Green

Вени, пожелавам на Валето бързо да се оправя и да не стига до по-сериозни неща Peace Четох темата ти за спането, ноо...за съжаление не мога да ти помогна - в абсолютно същото положение сме. Алекс категорично не желае да спи в леглото си. Оставяла съм я да плаче, но тя не плаче като нормалните деца, а направо до захлас и без умора #Crazy От време навреме като заспи съм я местила там, но се буди през нощта с писъци и пак я вземам при мен ooooh! Така, че засега съм се примирила и ще си спим двете, пък ще видим като поотрасне малко ще й обяснявам че вече е голяма и трябва да спи като големите хора в нейното си легло... Поне като спи с мен, въобще не се буди през нощта, само сутрин си пие млякото към 6-7 часа и после откарваме до 9-10 часа..

Като стана дума за мляко, имам питане към мамите даващи АМ - по колко пъти и в какви количества давате на дребосъците АМ? И докога мислите да давате?
Алекс го обожава и засега не мисля да я отказвам от него, но ми е интересно как е при другите.

Разгледах всички новогодишни и коледни снимки - разкошни са! И ние си имахме суровачка, направена от майка ми от едно дрянче, увито с червен конец, гирлянда и накичени сушени сливи,чесън и пуканки;) И мойта щерка вече е по-богата от мен с това суровакане Laughing

За ясла - все още не сме подали молба, а трябва да стане, че няма време.. Но мисля да я давам към септември месец.

# 231
  • Чикаго / София
Аз за ясла подадох документи на 3.01. още! Simple Smile Ще я пускам Лъчи от март месец евентуално! Ако няма много болесто по това време! Ама си е неприятно де! Сега още не го усещам, ама като наближи времето сигурно ще ми се пръсне сърцето! Но се преживява де! Wink

# 232
Мами, кажете ми какмо да слагам в този нос на Стефанаки, защото докато спи направо вече се побърква детето от секрети. През деня му няма нищо, сополи не текат, но като легне да спи и започва да хърка и да се стичат секрети и да се дави. Започнах със Стеримар и капки (от тези за очи), но кажете и нещо друго или други по-ефикасни капки - Пиносол, Макситрол или нещо друго, което е подходящо, при условие че няма обилно сополявене.? Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Да сте здрави, и името да ви се слави!!!

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 09:20 от Gigi

# 233
Момичета благодаря за пожеланията Hug
Щастлива и успешна Нова година - да сме здрави пък другото ще го преживеем.
Gigi, и Ева е с много сополива. Аз лично през нощта я слагам да спи на лук и преди лягане почиствам и капя виброцил.

# 234
Gigi, и Ева е с много сополива. Аз лично през нощта я слагам да спи на лук и преди лягане почиствам и капя виброцил.

Как така да спи на лук  newsm78

# 235
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!

Да са живи и здрави и много щастливи!

Добре дошла на Илиана и Калоян! Hug

За ясла и ние не сме подали молба още.Въпреки,че сме малък град и тук е проблемно.Понеже майка ми е в образованието и се познава с директорките на детските градини,така че се надявам да нямаме проблем като решим да я пуснем.Затова и не съм си дала зор с молбата.Мисля от пролетта да я даваме,но понеже дядо и и баба и имат дълга почивка лятото,може да отложим и за есента.Най-много ме е страх от боледуване,че досега да чукна на дърво,не сме имали сериозни болести. Praynig

Gigi  -през деня слагай Стеримара,а вечер и сутрин Виброцил,той е по-силен,но не за честа употреба.Иначе съм слагала и капките Тобрекс(очните) в носа.

Дидка-аз писах,че Мариелка от годинката е на Нестле Джуниър,харесва си го и не смятам да го спирам,нали пише до 3 години.Прясно мляко не съм давала още.Вечер и правим по около 200 мл,които изпива наведнъж или си го допива през нощта.След това около сутринта още толкова,понякога и 3 път правим.Абе горе-долу 400-500 мл изпива в периода от лягането до ставането и след това,т.е закуската я пропуска и направо обядва.Ако нейното ядене може изобщо да се охарактеризита като обяд или вечера,тя само чопли оттук-оттам. Laughing

# 236
Hug
Дидка, направо не знам какво да кажа! Добре дошли в Европа!
Добре че сте си тръгнали.  Simple Smile

Привет на ИЛИАНА И КАЛОЯН  welcome
На мен от сега ми е мъчно, че ще го давам на ясла, представям си на теб какво ти е...
Нашия живот и здраве трябва от септември да тръгне. Проблем ще е лятото, защото от юли до септември трябва да измислим график кой що го гледа и как. Аз имам платен отпуск, но в работата от сега ме чакат вече, а и има промени в структурата и изобщо не знам дали ще ме бъде. То аз така или иначе трябва до юли да си намеря нова работа, че сегашната не ми се нрави много, но ще видим как ще стане виско това което го мисля.

veronic, това с търсенето на работа след майчинство, явно е доста трудно. Една приятелка ме предупреди и ми каза точно това за което пишеш. Това си е чиста дискриминация и тези хора са си направо за съд!

много съм съгласна с теб  Peace

честито на всички именици да им е живо и здраво името  bouquet

# 237
  • Някъде на път....
Честит Имен Ден на всички именници и от нас!   bouquet

# 238
Честит Имен Ден на именяците днес.

Ирка, а ти как ще го направиш тоя номер да тръгне Лъчи на ясла от март. на нас ни казаха, че списъка с приетите деца излиза на 1 юни и от септември тръгват. Thinking

# 239
  • София
Мами, кажете ми какмо да слагам в този нос на Стефанаки...
Това ми е до болка познато-още откакто се е родил Валето все го тормозим с този нос.Дори сега е хремав-успях да овладея настинката и останаха само сополите,та сме на същия хал
Аз действам така:почиствам нослето с физиолог. р-р, после мажа с Назита и така го оставям да спи.Назита-та прочиства нослето и така по-лесно диша през ноща.Но това го практикувам само ако не е хремав.Моя син има и заден ринит,който се проявява когато спи и е нещо като вашите секрети-този метод ми помага и тогава.
Друго,което практикувам сега/има сополи през деня и през ноща/:почиствам носа с физиолог.р-р,след това през деня слагах Виброщил-1,2 пъти по 1капка, а вечер мажа с Бактробан-това е за стафилококи,но много добре му отпушва нослето и спи спокойно почти пез цялата нощ.
По принцип избягвам капките за нос и другите медикаменти и действам с физ. р-р най-вече, само в краен случай прибягвам към изброените.

Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт