Искам тази година дори и да не съм виждала някои от вас, да мога да ви позная по улиците по щастливите ви лица!
Честит рожден ден със закъснение на Светлето! Много здраве, щастие и любов!
vnd, искрено ти съчувствам! И ние имаме проблем със съня, Ради не спи в леглото при нас, но пък по цяла нощ се буди и мрънка за вода, просто през 20-30 минути и нищо не може да я откаже
. Оставяла съм я да пореве, но или край няма, или татко й се предава - по-милостивичък е, но ако й се кара, на мен пък ми става тъжно, защото е много страшен.
Надявам се да премине този период, защото много се нервирам вече и ме е страх от себе си. А на Нова година беше при майка ми и баща ми и на другия ден не спряха да я хвалят - колко била добричка, как заспала, как спяла, будила се 2-3 пъти най-много. Явно само нас ни прави луди калинки!!! Аз пък тия дни бях луднала на тема степер (защото нямаме място за велоергометър, иначе това искам
) и ровейки в нета, намерих една програмка за фитнес - писах си размерите, годините, мерих пулсове и накрая някаква 3Д фитнес треньорка ме юркаше да правя упражнения. Та от 2 дни само подскачам внимателно в супертясната кухничка, а мъж ми ми се хили отстрани
Дано скоро има резултати, та да не ми стихне набързо мотивацията
Как кара само на кърма вече 2 месеца не ми е ясно 

баща и става да я завива,понеже спи от външната страна на леглото 

пускам парно и духалка която бяхме взели..
.Ще има да я помните тази Нова година,дано само не сте се разболели повече от това пътуване.Целувки за сладката Али