Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Menerva, G2 8, 68159 Mannheim.
Имат ИГ акаунт, там има и цени.
https://instagram.com/dpparfum.mannheim?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 481
  • обл. Шумен
Момичета,ще ходя до Турция и исках да си взема от хвалените парфюми на Muscent....
Колко струва един техен парфюм?

# 482
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,ще ходя до Турция и исках да си взема от хвалените парфюми на Muscent.Понеже не видях на първа страница каталог,рових в нета да търся такъв.Качвам един изровен от 2020г. гледам че има доста интересни и по-нови неща.
Някой ако разполага с по-нов,може ли да го качим на първа страница

Не е много прегледен,но нямам офис пакет на лаптопа Confused

https://muscent.com.tr/urun-kategori/c-serisi-parfumler/ Flowers Hibiscus

# 483
  • Стара Загора
Има ли ползващи Good girl gone bad на  Martin Lion. Траен ли е, доближава ли се до оригинала?

# 484
  • BG-DE
Фрау С., много благодаря 🌹

# 485
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз го взех миналата седмица Good girl gone bad. Много ми харесва аромата и на мен е траен. А отидох за пудрата, но силен ми дойде за зимата ще го взема.

# 486
Koleva, благодаря но това е сайта,знам го.Каталог обаче не намерих.
Исках да съм подготвена що годе като отида в магазина.
Като стана дума,някой посещавал ли е магазините в Бурса или Ескишехир? Да не се лутам напразно,ако не съществуват вече

# 487
  • София
Koleva, благодаря но това е сайта,знам го.Каталог обаче не намерих.
Исках да съм подготвена що годе като отида в магазина.
Като стана дума,някой посещавал ли е магазините в Бурса или Ескишехир? Да не се лутам напразно,ако не съществуват вече

Ох как ти завиждам 😄😄😄 аз ще ходя на 5ти август и съм направила един дълъг списък. Иначе в инстаграм имат страница на магазина в Едирне muscentedirne и на марката като цяло muscentparfume. Имат качени на 3 поста всички парфюми тип каталог и можеш да си ги огледаш на спокойствие. Няма да останеш разочарована. Вече имам техни около 8 парфюма и ще отида за още толкова. 15ките са 70 лири вече. Големите не помня, над 100 лири бяха в сайта пише по-горе в линка.
Друг техен магазин не съм посещавала, тъй като ходим на почивка с колата и правим 14-часови преходи. Но за най-сигурно си иди в Одрин.

# 488
A някоя добра душица дали ще се намери, която да ми купи и на мен, ходейки в Одрин от тези парфюми😊?
Без значение кога, просто ако има път и не й представлява трудност. Много ще съм благодарна.

# 489
  • София
caroline ако си от София /да ти ги дам лично/ и искаш нещо конкретно, ми пиши. Ще ходя след 2 седмици. 💐

# 490
Дами, дали Солей Блан на The Moon е траен? Колко ви издържа на кожата и има ли шлейф?

# 491
  • Deutschland
Вече няколко пъти принцеса пише суперлативи за него и благодарение на нейните коментари, ще купя и аз.

# 492
Траен е доста. Има шлейф явно щом ме питат с какво съм
. Обаче мен много ме дразни миризмата му на другия ден. Да, като се изкъпя се маха, но върху дрехи стои до пране.... И на Гиза беше същия. Странно.. Друг има ли тоя проблем?

# 493
  • Sofia
Някой да е пробвал Tobacco Vanilla на Refan? Доближава ли се до оригинала и траен ли е?

# 494
Траен е, изпълва стаята направо. Може би към 90% прилича на оригинала

Общи условия

Активация на акаунт