Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте. Има ли добра имитация на Lira Cassamorati и This is her на Zadig & Voltaire?
Благодаря.
Аз съм много доволна от версията на Парфен на This is her на Zadig & Voltaire. Имам една започната 30-чка(цяла зима бях с него) и една 50--ца. По отзивите тук през есен-зима това беше най-сполучливата. Оригинала не познавам,но се доверих на други момичета, които са ги сравнявали паралелно. Много ми е любим.

# 511
Здравейте. Има ли добра имитация на Lira Cassamorati и This is her на Zadig & Voltaire?
Благодаря.
Аз съм много доволна от версията на Парфен на This is her на Zadig &
А кой номер е? Има ли опция да се поръча онлайн?

# 512
В This is her усеща ли се албицията, която коментирахме по-назад?
Не мога да намеря никъде бутилка от оригинала за да тествам. Аз бих купила оригинала, защото кожата ми напоследък разпластява аромата и избива само типичната за аналога основна нотка и ме дразни, ако трябва да съм честна.
Носи ми се нещо женствено в последно време. Не да мирише на пране и душ, а просто свежо, женствено и дамско.
А там ме няма никаква. Много съм боса с тази секция на парфюмите. До сега харесвах само открояващи се парфюми, не сливащи се с тълпата. Исках задължително да е нещо запомнящо се и различимо. А сега искам да съм с крауд плийзъри, невидими и дамски. 🤷‍♀️ Ходи разбери 🤭

# 513
Новият на ЗАГ - 570 е страхотен люляк!

Пробвах всичко ново от Заг, но само това ми хареса достатъчно, за да си го взема. При мен не е само люляк - нежни бели цветя също. Има елегантно излъчване и е носим - за разлика от En Passant на ФМ, който имах в оригинал, но не издържах, защото ми миришеше само на чист люляк и то разводнен и много лек. Аурата е много тиха, поне при мен. Очаквах много да харесам 568 - имитацията на ЛВ, тъй като съм си обожател на белите цветя, но при мен стои леко сапунест и не ми хареса. Не е нищо “уау”. Не съм го отписала още, може би при друга проба ще го усетя по друг начин. LVEB - кристалът не е така крещящ и мощен като първообраза LVEB, но загатва за лято и кокос. Той беше също приятен. 🌸

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:28 от Viki_123

# 514
  • Стара Загора
Не знам дали се усеща албицията  в This is her, но за мен е такъв, какъвто търсиш Лале...женствен...(свеж - не съвсем). Подходящ е за по-хладно време според мен. Зимата си изкарах с версията на Парфен. Чела съм, че и на Мартинез е много добър.
Иначе и аз съм в търсене на такъв парфюм женствен и свеж, и мисля да заложа на Signature, пак на Мартинез.

# 515
  • София
И аз не знам дали се усеща албицията , което на руски е "копринено дърво".Та не знам как мирише тя,но в аромата на This is Her има нещо копринено, меко,уютно, сметаново, малко кестеново и ванилово, и сандалово.За мен си е зимен аромат, който те обвива, като пашкул и ти е хубаво и топло. Потърсете с търсачката, много е коментиран, харесван аромат.

Шефът Антонио това ми излезе https://parfen.online/product/%e2%84%96914-this-is-her-zadic-voltaire/

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:07 от Emsi696

# 516
Мернах, че някъде по-назад се питаше за добра имитация на Mugler - Alien Goddess.
Този паефюм изобщо има ли такава?
Аз скоро търсех, но не намерих информация да се предлага.

# 517
Това с коприненото дърво не го знаех, но мисля че мирише точно меко, топло, обгръща те, точно това бих носила зимата. Значи събирам кураж да търся да го пробвам някъде. Дано да го намеря ❤️ Благодаря!

# 518
  • Пловдив
Здравейте.Новият на Заг 570 ,който коментирате, кой парфюм имитира и от къде може да се купи онлайн ?

# 519
  • Deutschland
Сутринта изрових един мъжки на Заг от архивите. 263 номер, би трябвало да е Chocolate creedy на Монтал и никак не е лош. Явно за мъжа ми съм го купувала, но се напръсках аз и цял ден ухае. Усещам какао основно, но моят нос не е критерий. Все пак ми хареса и май ще го прибера за себе си. В списъците не го откривам, може и да е спрян.

# 520
# 521
Има го Chocolate greedy,поръчвах го преди около 2 месеца,но няма нищо общо с оригинала,смисъл аромата е тотално различен,като допускам,че може да са объркали съдържанието.
Аз поръчах LVEB Soleil crystal,заедно с мостра на Lolita Lempicka понеже си я спомням като бонбон виолетка,Omnia Crystalline Alien Extraordinaraire.
И La belle,забравих много го харесвам него,изобщо не му е сезона,но всичко е точно,ако е направен добре.
Нямам търпение за Ланком-а ,искам нещо кокосово и ново,пък да ми хареса,дано да е мой тип.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 17:09 от Анонимен

# 522
  • София
От новите на Заг и аз харесах 570 и разносих 568 на ЛВ. Лек, приятен и някак не го усещах вътре на климатика, но като излезнах в горещината усетих аромата.  Когато се прибрах у дома майка ми каза, че е много хубав и го е усетила още щом съм влязла. А покрай мен има вече трениран нос и се пръска с Мон Герлен на Заг, нищо, че е на 73. Но и този ми напомня Eclat d’Arpège Lanvin, от който съм изпръскала поне 2-3 оригинала.
Взех си и 395 Moonlight in Heaven +389 Neroli Portofino. Още не съм ги разносила добре. Неролито ми става сапунено на моята кожа, но аз харесвам такива аромати. А другия ми е плодов, но има нещо остро в началото. Ще ги опознавам.

Моя кокос се оказа в Dolce Garden Dolce&Gabbana на Рефан. Много си го харесвам.

# 523
  • вкъщи
И аз взех ЛВ на заг, уж не го усещам освен в началото,но днес след дълъг плаж и жега  го регистрирах .  Душих във фрий шопа Мon Paris и сега търся добра имитация на него и intensement. И двата ми допаднаха,но цената им не.

# 524
Да отговоря на собствения си въпрос по-назад в темата Grinning Намерих прекрасен бюджетен аналог на Hugo Boss Ma Vie. Christopher Dark Vivre от makeup bg
Много неизвестна марка, на сляпо поръчах но е 1 към 1 с оригинала. Тествах двата паралелно, еднакви са, като силаж също. Та ако някой се чуди, хубав парфюм е. Свеж, сладко-цветен.

Общи условия

Активация на акаунт