Нерешителен мъж

• 11 749
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
Аз вече тотално се обърках... Тоз момък сам ли живее или не? Нали уж различни етажи, кооперация ли е или фамилна къща?

# 181
И аз, ама друго ме тормози. Има ли дете в картинката?

# 182
И аз, ама друго ме тормози. Има ли дете в картинката?
Охоо, бая съм пропуснала. Тя или той? 🤔

# 183
  • Столичанин ама не в повече :D
Ае кви са тея ваште свекърви бре Laughing , нали в крайна сметка те са отгледали и възпитали мъжете ви за да се превърнат в това, заради което сте ги избрали. Sunglasses
Знаеш ли, моята свекърва, макар и бивша е толкова прекрасен и мил човек, че още я майко-свам и имам най-топло и мило отношение към нея. Но НИКОГА не бих живяла с нея. Тя е толкова деликатен човек, че със сигурност не бих имала проблеми, но ежедневието е толкова напрегнато, че в най-нормален разговор биха се появили такива. Аз със собствената си майка не бих могла да живея. Какво остава, ако свекървата е властна и надменна, да не мога чорапа да си хвърля на спокойствие на пода. Не, не, няма начин. Да не говорим, че когато семейството е отделно те си решават проблемите помежду си, тяхна воля дали ще се скарат, дали ще се е..т, без някой да им виси на главата. И аз да съм, и на мен няма да ми е приятно да гледам чужд чорап по пода и ще искам в моята къща да се спазват моите правила. И когато човек се чувства притиснат, трупа, трупа в себе си и накрая избухва и в повечето случаи нещата се провалят. За справка - над 100 теми "С какво ви дразнят свекървите". Само от една част прочетено можеш да си направиш извода, че нещата биха могли да се избегнат, ако младите живеят отделно.

Само дето това си зависи единствено от самите хора, ама изключително много си зависи от самите хора, и от нищо друго, да, има властни, но има и разбрани, разбира се, че винаги е хубаво семейството да си живее само, но не винаги е възможно, а вие тука жените го правите такъв проблем все е едно е от земетръсен характер. Laughing Пък аз все си мисля, че хиляда други неща са много много по-важни. Rolling Eyes

# 184
  • София
Това дете откъде го вкарахте?

Авторке, върви, върви живей, че да разбереш - така не се живее. После съвсем ще си наясно какво искаш.

# 185
  • София
Аз започвам да се съмнявам в достоверността на цялата история.

# 186
  • BG
И защо да не живеят в неговия апартамент, а да ходят на квартира? Да оставят готово жилище и понеже живота е супер лесен, да си плащат наемите с кеф. Майка му не живее с тях, има си друго жилище. Или щом е наблизо, проблем - квартира, ако може в друг квартал, друг град или най добре в Австралия...
Вие всички дето давате тези акъли в собствени/лично ваши/ апартаменти ли живеете?
Как пък не.
Ще я поканя да живее с мен, в мое самостоятелно жилище и ще ми откаже, щото искала да се набутам в някоя панелка в Младост/Люлин...., понеже можело да види майка ми два пъти в седмицата. Айдее, багажчето, и кой от къде е...
Да съм и бил шута отдавна и ако може с 364км/ч..

# 187
Етажът от фамилна къща не е самостоятелно жилище, в 99,9% от случаите не е собственост на гордия син майчин, а в 80% (всъщност 80 е доста оптимистично, като се замисля... По-скоро над 90%) от случаите гордият син майчин даже не си плаща сам сметките, защото не му се дават пари да си отдели партидите. Направо мечтата на поетесата.

# 188
Скрит текст:
Ае кви са тея ваште свекърви бре Laughing , нали в крайна сметка те са отгледали и възпитали мъжете ви за да се превърнат в това, заради което сте ги избрали. Sunglasses
Знаеш ли, моята свекърва, макар и бивша е толкова прекрасен и мил човек, че още я майко-свам и имам най-топло и мило отношение към нея. Но НИКОГА не бих живяла с нея. Тя е толкова деликатен човек, че със сигурност не бих имала проблеми, но ежедневието е толкова напрегнато, че в най-нормален разговор биха се появили такива. Аз със собствената си майка не бих могла да живея. Какво остава, ако свекървата е властна и надменна, да не мога чорапа да си хвърля на спокойствие на пода. Не, не, няма начин. Да не говорим, че когато семейството е отделно те си решават проблемите помежду си, тяхна воля дали ще се скарат, дали ще се е..т, без някой да им виси на главата. И аз да съм, и на мен няма да ми е приятно да гледам чужд чорап по пода и ще искам в моята къща да се спазват моите правила. И когато човек се чувства притиснат, трупа, трупа в себе си и накрая избухва и в повечето случаи нещата се провалят. За справка - над 100 теми "С какво ви дразнят свекървите". Само от една част прочетено можеш да си направиш извода, че нещата биха могли да се избегнат, ако младите живеят отделно.

Само дето това си зависи единствено от самите хора, ама изключително много си зависи от самите хора, и от нищо друго, да, има властни, но има и разбрани, разбира се, че винаги е хубаво семейството да си живее само, но не винаги е възможно, а вие тука жените го правите такъв проблем все е едно е от земетръсен характер.
[/quote]
Мъж ли си? Сигурно затова не знаеш и не можеш да си представиш какво означава две жени да делят една кухня. Имах такава оферта преди повече от 10 години, хем бях млада и неопитна, но казах твърдо не.

# 189
  • София
Направо си примирам да ми доведат снаха и зет. За това живея Laughing

Етажът от фамилна къща не е самостоятелно жилище, в 99,9% от случаите не е собственост на гордия син майчин, а в 80% от случаите гордият син майчин даже не си плаща сам сметките, защото не му се дават пари да си отдели партидите. Направо мечтата на поетесата.
И му чукат по парното, да слиза да яде.

# 190
Тук е важно и младежът дали е "мамин син".

# 191
  • BG
Етажът от фамилна къща не е самостоятелно жилище, в 99,9% от случаите не е собственост на гордия син майчин, а в 80% (всъщност 80 е доста оптимистично, като се замисля... По-скоро над 90%) от случаите гордият син майчин даже не си плаща сам сметките, защото не му се дават пари да си отдели партидите. Направо мечтата на поетесата.
Самостоятелно е. Ся, твоят опит ако е кофти, не го пренасяй в норма.

# 192
Тони, ти си един младеж, който не е готов за семейство май... GrinningInnocent

# 193
Самостоятелно е. Ся, твоят опит ако е кофти, не го пренасяй в норма.
И за мен живеенето на отделни етажи не е чак толкова лош вариант, родителите ми и баба ми все така са живели и не е имало кой знае какъв проблем. Обаче не означава, че винаги е било лесно, зависи кой колко е склонен да отстъпва и да се съобразява с останалите.

# 194
  • София
Тази работа с цивилизованото съжителство е за интелигентни хора, които са надскочили битовото и гледат отвъд.

Досега не съм срещала такива, обаче.
Все приказки за черги, градинки, липса на лично пространство, възпитание на деца и прочие неискамдаживея такъв живот спънки.

Общи условия

Активация на акаунт